Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τσιναρι ειναι μακρια απο το κεντρο και κυριως εχει πολυυυ ανηφορα. Αν θες κεντρο τοτε ανοιξε εναν χαρτη και φτιαξε ενα παραλληλογραμο με πλευρες τις οδους Ολυμπιαδος-Εθν. Αμυνης- Εγνατια-Καραολη&Δημητριου(διοικητηριου) καπου εκει μενουν οι φοιτητες που λενε οτι μενουν κεντρο. Τωρα μεγαλη συγκεντρωση κυπριων υπαρχει γυρω απο την καμαρα ενω φοιτητων ΤΕΙ γυρω απο την πλατεια αριστοτελους (απο εκει περνανε τα λεωφορεια για ΤΕΙ νομιζω)Γενικα παρτε ενα χαρτη και αρχιστε να σημειωνετε τις περιοχες που σας ενδιαφερουν αλλα μην περιμμενετε να κλεισετε σπιτι απο ιντερνετ. Πρεπει να κατεβετε στην πολη , να περπατησετε μερικα χλμ και να δειτε αρκετα σπιτια για να βρειτε κατι καλο. Αλλοιως θα την πατησετε, θα βρειτε κανενα χρεπι και μετα απο 1 χρονο θα ψαχνεστε για μετακομηση.

ΥΓ: Δικη μου προταση, κατι αναμεσα σε ολυμπου και ολυμπιαδος, αναμεσα σε υπουργειο και προξενειο. Ειναι κοντα στην Αγ.Δημητριου που εχει ζωη ακομα και το βραδυ ενω τα παντα στο κεντρο ειναι προσβασημα. Και εχει και λογικα ενοικια σε σχεση με ποιο κεντρο (πχ Γουναρη...) Αντε καλη ζωαρα στην Σαλονικα!

Επεξ/σία από lary7
Δημοσ.

Η περιοχή Ολύμπου-Άνω πόλη δε βολεύει για το ΤΕΙ γιατί έχει κακή συγκοινωνία για σταθμό.Το 23 αν δε κάνω λάθος περνάει από Κασσάνδρου αλλά κανει χαζό δρομολόγιο, δεν πάει δηλαδή καρφί προς τα εκεί, το ίδιο ισχύει και στο ανέβασμα εκτός βέβαι αν υπάρχει διάθεση για περπάτημα η κανα μηχανάκι.

Γενικά πάντως οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές, και γω σ αυτή τη γειτονιά μένω και δεν έχω παράπονο.

Δημοσ.

ανω πολη-τσινάρι ξέχνα το...

αποφάσισε το και ψάξε για κέντρο, ο ΤΕΙτζής αν δε μένει αλλού ντ αλλού δεν πρόκειται να είναι δίπλα στη σχολή του τελεία και πάυλα. Καλύτερα ο ένας τουλάχιστον να είναι δίπλα στο πανεπιστήμιό του...

έχουν περάσει και 5 χρόνια που την άφησα, δεν ξέρω και σε τι φάση την έχει φέρει και το σκάψιμο για το μετρό αλλά οι 40 εκκλησιές είναι καλή λύση, η Τούμπα έχει ευκαιρίες, η αγίου Δημητρίου ησυχία, και το κέντρο τον κίνδυνο να κοιμίζεις 4 άτομα τη μέρα ξέμπαρκα (γιατί βολεύεις!)

Δημοσ.

Η περιοχή Ολύμπου-Άνω πόλη δε βολεύει για το ΤΕΙ γιατί έχει κακή συγκοινωνία για σταθμό.Το 23 αν δε κάνω λάθος περνάει από Κασσάνδρου αλλά κανει χαζό δρομολόγιο, δεν πάει δηλαδή καρφί προς τα εκεί, το ίδιο ισχύει και στο ανέβασμα εκτός βέβαι αν υπάρχει διάθεση για περπάτημα η κανα μηχανάκι.

Γενικά πάντως οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές, και γω σ αυτή τη γειτονιά μένω και δεν έχω παράπονο.

Ολυμπιάδος εννοείς; Η Ολύμπου είναι αρκετά πιο χαμηλά και πιο κοντά σε στάση λεωφορείων.

Παλιά υπήρχε λεωφορείο 51 (Σίνδος) κοντά στο άγαλμα του Βενιζέλου και βόλευε περισσότερο. Στην πορεία όμως μεταφέρθηκε στον σταθμό.

Γενικά είναι ταλαιπωρία το να πηγαίνεις στην Σίνδο. Αλλά και πάλι το κέντρο είναι η καλύτερη επιλογή. Αν μπορέσει να βρει κάποιο σπίτι λίγο πιο χαμηλά από Κασσάνδου και προς Αγ.Δημητρίου θα είναι καλύτερα.

Δημοσ.

Nαι Ολυμπιάδος εννοώ. Πάντως ξέρω άτομο που από Αγγελάκη πήγαινε Σίνδο χώρις να ταλαιπωρείται ιδιαιτέρως, απλά έκανε κανα τέταρτο παραπάνω κυρίως στο γυρισμό λόγω κίνησης.

Δημοσ.

Και αμπελοκηποι ειναι καλα αμα βρει κατι σε λογικη τιμη!

Σταθμος διπλα με τα ποδια(αν μενεις κοντα στην πλατεια και το κεντρο στο 20 λεπτο με το 32)

Δημοσ.

τζάμπα βαβούρα.

Ε οχι και τζαμπα. Στην θεσσαλονικη, εν αντιθεση με Αθηνα, ολα ειναι στο κεντρο. Εχει λιγο φασαρια αλλα αυτο ειναι η γοητεια του.

Δημοσ.

Και εγω ετσι εχω ακουσει οτι το κεντρο ειναι η καλυτερη λυση απο παλιους φοιτητες εκει...οπωσδηποτε θα ανεβουμε ..αλλα οταν εχω ωρα γυρευω κατι απο ιντερνετ ..ποτε δεν ξερεις μπορει να προκυψει κατι καλο

Δημοσ.

Αν είσαι φοιτητης στη Θεσσ. κινεισαι αναγκαστικά στο κεντρο γιατι οι παρεες σου συνηθως είτε μένουν κοντα σε αυτό είτε αν δεν μένουν εκεί κοντα βγαινουν κέντρο για να τους βολέψει όλους οπότε δεν το αποφεύγεις με τίποτα. Επίσης αν είσαι σωστός και θελεις να παρακολουθεις και μαθηματα τότε ειναι καλό το σπίτι σου να βρίσκεται κοντα κ στη σχολή ώστε να μη βαριεσαι να πας ή να ξαναπας αν θελεις να φας σε καμια λέσχη ή να παρακολουθησεις απογευματινό μαθημα (ναι καποιοι περιέργοι το κανουν), ο ΤΕΙτζης θα τον φαει σιγουρα με τις μετακινησεις παντως.. Οποτε οτιδηποτε κοντα στο κεντρο για να βολευει και τον ΤΕΙτζη ειναι ανεκτο. Για Ανω Πολη που αναφερθηκε δεν ειναι ασχημα και με 5-10΄περπάτημα εισαι στην Εγνατια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...