privateer Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 και καποιες αλλες φημες απο εναν neogaf poster http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=36353477&postcount=9316 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=36353434&postcount=9314 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=36351378&postcount=9288
mtzs Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Xbox 720 will require an always-on internet connection as an anti-piracy measure. http://ht.ly/a1eSh Που εισαι ρε κορταν να δεις το πιο γελοιο που εχω ακουσει. Θα αγορασεις κονσολα τοτε; Τι b/c και μαλακιες; Κι αμα θελω να την παρω στο χωριο που οχι ιντερνετ δεν εχει αλλα που λεει ο λογος ουτε τηλεφωνο τι γινεται; Θα τη βαλω στον κωλο μου Ε ρε τι μας λενε οι ανθρωποι Ας γινει αυτο και να δεις πωλησεις που θα πιασει
Tilemaxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εγω βλεπω ενα παραληρημα απο οσους δεν εχουν σκοπο να αγοραζουν αυθεντικα και θελουν να παιζουν αντιγραφα Και ξεκιναμε Κανένα παραλήρημα. Αγόραζα original παιχνίδια και στο PS2 και στο 360-PS3. Δεν ανέχομαι όμως να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου οι μεγαλοκολλοσοί. Και όταν πάρω κάποτε gaming PC πάλι αυθεντικά θα αγοράζω.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Κανένα παραλήρημα. Αγόραζα original παιχνίδια και στο PS2 και στο 360-PS3. Δεν ανέχομαι όμως να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου οι μεγαλοκολλοσοί. Και όταν πάρω κάποτε gaming PC πάλι αυθεντικά θα αγοράζω. Μόνο που μερικοί δεν έχουν τις λέξεις "αγοράζω", "αυθεντικά" και "παιχνίδια" στο λεξιλόγιό τους.
Federer Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Και μερικοι πιστευουν οτι επειδη εχουν υλικο υπολογιστη 2-3 γενιας πριν θα πρεπει να κοστιζουν 150 ευρω...
Bourdoulas Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εγω βλεπω ενα παραληρημα απο οσους δεν εχουν σκοπο να αγοραζουν αυθεντικα και θελουν να παιζουν αντιγραφα Και ξεκιναμε - DLC κανεις δεν σε υποχρεωνει να τα αγοραζεις...εχεις αγορασει το παιχνιδι σου και αν γουσταρεις εξτρα μαλακιες πληρωσε τες... - patches, firmware updates , drms και protections γιατι να μην υπαρχουν? Τζαμπα δεν ειναι δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα σας...ας κανει και καθε μηνα firmware update δεν καταλαβα Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα αυτα κανουν δυσκολη την ζωη των τζαμπατζιδων Συμφωνω με το faulty hardware απλα απαραδεκτο... Εγώ αυτό που βλέπω είναι να ταλαιπωρούν εμένα που αγοράζω αυθεντικό το παιχνιδάκι τους και όχι τον τζαμπατζή, ο οποίος στα @@ του κιόλας. Σε λίγο θα μας ζητάνε και δακτυλικά αποτυπώματα. Και θα διαφωνούν μόνο οι τζαμπατζήδες!
Federer Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εγώ αυτό που βλέπω είναι να ταλαιπωρούν εμένα που αγοράζω αυθεντικό το παιχνιδάκι τους και όχι τον τζαμπατζή, ο οποίος στα @@ του κιόλας. Σε λίγο θα μας ζητάνε και δακτυλικά αποτυπώματα. Και θα διαφωνούν μόνο οι τζαμπατζήδες! Αν μου πως σε ταλαιπωρει ενα update των 10 λεπτων θα συμφωνησω JohnVani18 ειναι μερικοι που επειδη το PS4 και XBOX 720 θα εχουν "παλαιο" hardware,επιπεδου pc 2011 ας πουμε, θελουν να κοστιζει 150 ευρω...
naruto14 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Αν μου πως σε ταλαιπωρει ενα update των 10 λεπτων θα συμφωνησω JohnVani18 ειναι μερικοι που επειδη το PS4 και XBOX 720 θα εχουν "παλαιο" hardware,επιπεδου pc 2011 ας πουμε, θελουν να κοστιζει 150 ευρω... φιλε το update 10 λεπτών μπορει να μην ειναι πολύ αλλα ειναι εκνευριστικό αν χρειάζεσαι να το κανεις συνέχεια. αυτό θέλουν να πουν και οι αλλοι.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 JohnVani18 ειναι μερικοι που επειδη το PS4 και XBOX 720 θα εχουν "παλαιο" hardware,επιπεδου pc 2011 ας πουμε, θελουν να κοστιζει 150 ευρω... Ναί, αλλά δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό.. Και ναί, θα έχουν όχι απαραίτητα παλιό hardware, αλλά mid-range. υγ : το pc μου είναι επιπέδου 2008
D.Luffy Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 φιλε το update 10 λεπτών μπορει να μην ειναι πολύ αλλα ειναι εκνευριστικό αν χρειάζεσαι να το κανεις συνέχεια. αυτό θέλουν να πουν και οι αλλοι. Μα γιατί θα πρέπει να κάνεις update συνέχεια?? Και τι εννοούμε "συνέχεια"? Κάθε μέρα? Κάθε μήνα?
D.Luffy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 κάθε ποτέ ζητάει update ή Sony? δεν γνωρίζω. Θα έλεγα τόσο σπάνια που δεν θυμάμαι πότε έκανα για τελευταία φορά. Γενικά για όποιον δεν ενδιαφέρεται για φλασαρίσματα κλπ, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Είναι καλό να δείνουν προσοχή στο λειτουργικό της κονσόλας. Σε θέματα software την παραδέχομαι τη Sony. Σε θέματα hardware όμως άστο. JohnVani18 τ'ακούς?
JohnVani18 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ξέχασες κιόλας τα εβδομαδιαία update μετά το breach? Ούτε εγώ δεν την παραδέχομαι για την επιλογή GPU.
cortaN@ Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Που εισαι ρε κορταν να δεις το πιο γελοιο που εχω ακουσει. Θα αγορασεις κονσολα τοτε; Τι b/c και μαλακιες; Κι αμα θελω να την παρω στο χωριο που οχι ιντερνετ δεν εχει αλλα που λεει ο λογος ουτε τηλεφωνο τι γινεται; Θα τη βαλω στον κωλο μου Ε ρε τι μας λενε οι ανθρωποι Ας γινει αυτο και να δεις πωλησεις που θα πιασει Έχω εκφράσει την άποψή μου, πως αν οι επόμενες κονσόλες δε σε αφήνουν να παίξεις ένα used game, και τα games είναι assosiated με την κονσόλα και το gamertag, τότε δε θα τις αγοράσω, τουλάχιστον μέχρι να πέσουν σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα (της τάξης των 100-150 ευρώ). Αυτό ήδη γίνεται στο digital content, Π.χ. digital παιχνίδια, oπότε δε θα μου έκανε εντύπωση αν το προχωρήσουν και σε κανονικά παιχνίδια στα ράφια των καταστημάτων. (βέβαια στο 360 έχω βρει ένα τρόπο, νόμιμο, να μπορώ να αγοράσω και εγώ και ένας φίλος μου από μία φορά ένα digital παιχνίδι και να το τρέχουμε και οι 2, αλλά και πάλι δεν λέει και πολλά αυτό) Και δεν περιμένω αν το κάνουν αυτό, να δούμε μειωμένες τιμές στα games, τουλάχιστον Ελλάδα και Ευρώπη. Πάλι στα ίδια θα κάνουν. Τώρα για τη μόνιμη σύνδεση, δε νομίζω να απαιτούν μόνιμη σύνδεση στην περίπτωση που δεν κάνεις sign in με ένα gamertag ή ένα psn account. Παραείναι τραβηγμένο, Αυτό που πιστεύω είναι πως θα σου λένε: Θες να παίξεις ένα παιχνίδι με achievements, με game history, στον λογαριασμό σου, να φαίνεται στο user history κτλ? Πολύ ωραία πρέπει να κάνεις sign-in. Και για να κάνεις sign-in, πρέπει να χεις μόνιμη σύνδεση στο νετ. Αλλιώς, αν θες να το βάλεις στο δισκάκι και να το παίξεις απλά, χωρίς κάποιο account, χωρίς achievements κτλ, νομίζω θα σε αφήνουν να το κάνεις. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το γεγονός είναι πως με τις κονσόλες το έχουν μαμίσει σιγά-σιγά το θέμα και μας θέτουν όλο και περισσότερους περιορισμούς για να τρέξουμε απλά ένα παιχνίδι. Η λογική πίσω από αυτό προέρχεται από τη γενικότερη λογική των περιορισμών που θέτουν σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο και εμείς οι ίδιοι με το να αγοράζουμε αυτές τις κονσόλες τους δίνουμε τη δύναμη να το κάνουν. Μας δίνουν το τυράκι, π.χ. παιχνίδια με όμορφα γραφικά και εμείς τσιμπάμε. Όλα αυτά τα DLC, τα extra content κτλ και πολλές φορές σε day one, είναι πολύ άπληστο και ξεκίνησαν με τα 360/ps3. Στο PC τα πράγματα παραμένουν καλύτερα και μάλιστα κακώς έχουμε παραμελήσει το pc gaming, για χάρη του console gaming. Εντάξει ωραία γραφικά σε κάποια παιχνίδια, φθηνότερο κόστος απόκτησης μιας κονσόλας, exclusive παιχνίδια και όλο το φαν με την κονσόλα, αλλά το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να χαίρομαι παιχνίδια με παλιά γραφικά, παλιά παιχνίδια κτλ, και μάλιστα ορισμένες φορές τα παλιά παιχνίδια έχουν καλύτερο και πιο δύσκολο gameplay από τα καινούρια. Τα καινούρια παιχνίδια πολλές φορές είναι τόσο simplified, π.χ. τα COD, με επαναλαμβανόμενο gameplay και πραγματική χαρά παιχνιδιού μικρή, αν εξαιρέσεις το online κομμάτι. Άλλο παράδειγμα, είναι με τα 3 Mass Effect, που το πρώτο παιχνίδι είναι πραγματικό rpg και από τα καλύτερα αυτής της γενιάς, το 2 είναι πιο simplified με λιγότερα στοιχεία rpg και περισσότερα στοιχεία combat και από ό,τι ακούω στο 3 χειροτερεύει το πράγμα περισσότερο. Δηλαδή έλεος και με τα combat παιχνίδια, που πήγε το στοιχείο της αναζήτησης? Το στοιχείο του μυστηρίου, του στόρυ, κτλ? Δες π.χ. τα Resident Evil..από το 5 και μετά, το χάλασαν το θέμα..ναι καλύτερος χειρισμός, ναι καλύτερα γραφικά, αλλά gameplay, horror στοιχεία μειωμένα. Αφαιρούν από την ατμόσφαιρα των παιχνιδιών. Οι single player εμπειρίες συνεχώς μειώνονται δυστυχώς και είναι κρίμα γιατί adventures και rpg's έχουν βγει πολλά διαμάντια και δε μπορώ να με φανταστώ χωρίς τέτοια είδη παιχνιδιών. Για να ολοκληρώσω, προσωπικά, έχω αφήσει καιρό το pc gaming σε 2η μοίρα, παίζοντας κανά παιχνιδάκι πού και πού και έχω δώσει το βάρος στα 360/ps3. Σιγά-σιγά, με τα sequels έχω αρχίσει και ξενερώνω..Π.χ. το 360 ξεκίνησε με original παιχνίδια και μετά το πήγε σε sequels. Το ίδιο και στο ps3. Έχω χαρεί πολύ περισσότερα τα πρώτα παιχνίδια αυτής της γενιάς παρά τα τελευταία sequels..Και βαριέμαι να παίζω κάθε χρόνο Assassin's Creed ρε παιδί μου. Γι αυτό σκέφτομαι πως θα παραμείνω με αυτές τις κονσόλες για πολύυυυ καιρό ακόμα και μάλλον με βλέπω να το γυρίζω στο PC gaming (άντε και υποστήριξη της Steam platform), θα χαρώ πολλά adventures πιο παλιά που δε τα έχω χαρεί και άσε τους άλλους να τρέχουν στα Kinect και στα Move Ή πολύ απλά θα πάω να πάρω το Wii U και να χαρώ πραγματικό fun gaming, έχω να ασχοληθώ με Nintendo κονσόλες από Gamecube, το DS το έχασα και δεν το έχω, οπότε μου έχει λείψει πραγματικά η Ninty και τα fun παιχνίδια της. Και το γεγονός πως το Wii U θα είναι 100τοις εκατό backwards compatible με Wii, θα μου δώσει την ευκαιρία να χαρώ και όσα παιχνίδια του Wii δεν έχω προλάβει να δω αυτή τη γενιά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα