Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα επειδή συζητάμε ένα θέμα γίναμε "αγωνιστές"

Καλέ μου Βάιπερ δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει αγωνίζομαι

Αγωνίζομαι δεν σημαίνει θίγω θέματα σε φόρουμ,ούτε σημαίνει συζητάω με τον παραδίπλα μου για το άλφα και βήτα θέμα.Και εγώ και οι πιο πολλοί απέχουμε πολύ από την λέξη "αγωνίζομαι" και δεν την αξίζουμε

Ο καθένας αγωνίζεται με τις δυνατότητες του και η λέξη αγώνας δεν θίγει μόνο ανθρωπιστικά θέματα

Αλλά όταν θα θες να πεις κάτι πεσ'το χωρίς ειρωνίες και αφ΄υψηλού επιπέδου γιατί πρώτον)έμμεσα αναφέρεσαι σε μένα και βαριέμαι να διαβάζω ανάμεσα στις προτάσεις σου για να καταλάβω τι εννοείς και β)δεν είμαστε παιδια του γυμνασίου να μιλάμε σαν τις κατίνες.Σήκωσε το ανάστημά σου και μίλα(γράφε,αλλά κατάλαβες φαντάζομαι) σταράτα σαν άντρας,αν είδες κάπου να το "παίζω" "αγωνίστρια" επειδή ενδοιαφέρθηκα για το θέμα που έθιξε ο ΝΙΚ έλα να μας την ξαναπείς.

Και άααααααααααααααααντε εγώ μόνο κάθομαι και συζητάω μαζί σου τώρα εδώ.Εσύ από που και ως που ξέρεις τι κάνει ο ΝΙΚ στον ελεύθερό του χρόνο ; Απίθανο το θεωρείς να αγωνίζεται έστω και εκεί που είναι,για το αμεσο περιβάλλον του ; Ποιος είσαι να αμφισβητήσεις κάποιον που δεν τον ξέρεις ;

Αμα μου έλεγες "τον ξέρω τον ΝΙΚ προσωπικά και ξέρω τι κάνει και τι δεν κάνει" έχε γεια Παναγία Μηρτιώτισσα.

Τέλος,για να σε βγάλω από το καβούκι στο οποίο ζεις,υπάρχουν 10άδες φόρουμ (ναι φόρουμ) στα οποία τα μέλη τους οργανώνονται μεταξύ τους για διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα αναλόγως για τον τόπο για τον οποίο ενδοιαφέρονται.ΕΜΜΕΣΩΣ εσύ τώρα μας λες,επειδή συζητιέται αυτό το θέμα στο νετ,το παίζουμε "κάπως" και "θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο"

Δεν ξέρω τι κάνει ο ΝΙΚ αλλά επειδή το ηλίθιο σχόλιό σου πήγαινε και σε μένα θα σου πω ότι όχι,δεν σώζω κανέναν κόσμο,μου αρέσει απλά να διαβάζω για πολιτικά θέματα,μου αρέσει να τα αναλύω,οι σπουδές μου κινούνται γύρω από αυτά ,προς το παρόν το κωλοβαράω όλη μέρα σπίτι μου και σίγουρα ούτε ο σκύλος μου δεν θα περίμενε αυτή την στιγμή να τον σώσω.

Αυτοί που πραγματικά σώζουν αυτό που εσύ ειρωνεύεσαι, αυτήν την στιγμή,ΝΑΙ,βρίσκονται και στον Αμαζόνιο,και στην Γουατεμάλα,και στην Αφρική και δεν ξέρω εγώ που στο διάλο αλλού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ όμως ΔΕΝ έχεις να τους κρίνεις γιατί ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ την ανθρωπιστική δουλειά χιλιάδων ανθρώπων.

Τράβα τώρα στο τόπικ του Κωστόπουλου να αναλύσεις τα λαϊφστάιλ και τα δεν συμμαζεύεται

και άλλη φορά να διαβάζεις καλύτερα τι γράφτηκε εδώ μέσα και τι δεν γράφτηκε

συγκινηθηκα!

πραγματικα !

το αγωνιζομαι ομως δεν σημαινει "talking someone to death"

και φυσικα τα καστρα πεφτουν απο μεσα

κατι τετοιες μικρες λεπτομεριες ειναι που κανουν την διαφορα ;)

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση Α:

Ο αγωνιστής Ευρωπέος που πάει να συμπαρασταθεί στους ιθαγενείς της Γουατεμάλα με τι πάει ως εκεί;

α)Φτιάχνει βάρκα με καλάμια και κάνει κουπί ως εκεί

β)Κολυμπάει ως εκεί

γ)Ανεβαίνει σε γλάρο και πετάει ως εκεί

δ)Χρησιμοποιεί υπηρεσίες πολυεθνικών

Ερώτηση Β

Τα τσιτάτα που ανεβάζει στα internetz,που τα γράφει;

α)Με ζωμό απο πατζάρι τα γράφει σε ανακυκλώσιμο χαρτί και τα ζπρώχνει στην ανακυκλώσιμη οθόνη μέχρι να ανέβουν

β)Τα σκέφτεται και ως δια μαγείας τυπώνονται στις ιστιοσανίδες

γ)Τα σκέφτεται και τα μεταδίδει με τηλεπάθεια

Δημοσ.

Ερώτηση Α

Οι πολυεθνικές θα έπρεπε:

α)να κάνουν την δουλειά τους

β)να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να πατάνε πάνω από πτώματα

γ)να κάνουν την δουλειά τους πατώντας πάνω σε πτώματα

δ)να μην κάνουν την δουλειά τους εάν αυτή ρισκάρει την σωματική και την περιουσιακή ακεραιώτητα του θύματος

Ερώτηση Β

Δες ερώτηση Α.

Ερώτηση Γ

Αυτός που δεν ενδοιαφέρεται για ένα θέμα θα έπρεπε:

α)να μην απαντάει

β)να απαντάει επειδή τον τρώει κάτι εκεί χάμω στα κουδούνια του

γ)να μην απαντάει επειδή δεν έχει ασχοληθεί περεταίρω με το θέμα

Εμπειριέχει ερώτηση παγίδα Με δύο σωστά.

Δημοσ.

Ερώτηση Α:

Ο αγωνιστής Ευρωπέος που πάει να συμπαρασταθεί στους ιθαγενείς της Γουατεμάλα με τι πάει ως εκεί;

α)Φτιάχνει βάρκα με καλάμια και κάνει κουπί ως εκεί

β)Κολυμπάει ως εκεί

γ)Ανεβαίνει σε γλάρο και πετάει ως εκεί

Ερώτηση Β

Τα τσιτάτα που ανεβάζει στα internetz,που τα γράφει;

α)Με ζωμό απο πατζάρι τα γράφει σε ανακυκλώσιμο χαρτί και τα ζπρώχνει στην ανακυκλώσιμη οθόνη μέχρι να ανέβουν

β)Τα σκέφτεται και ως δια μαγείας τυπώνονται στις ιστιοσανίδες

γ)Τα σκέφτεται και τα μεταδίδει με τηλεπάθεια

επειδη θυμωνουν ευκολα

προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να ζητησεις συγνωμη

με τις απαραιτητες μετανοιες φυσικα...

balls

δεν πρόλαβες

Δημοσ.

Nephelia τι μαρκα ειναι το laptop σου/PC σου?

αχ μην με αρχίζεις έτσι σε παρακαλώ

Ναι το ξέρω παντού κακώς υπάρχουν θύματα ακόμα και από το λάπτοπ που γράφω μπορεί δεν ξέρω εγώ τι να έγινε με τους εργάτες

τα ρουχα που φοράμε μπορεί να τα έραψε ένα κακόμοιρο 9χρονο

αλλά βρε σεις το ξαναλέω δεν ήταν αυτό το θέμα,δεν ήταν το θέμα "το παίζουμε κάπως" όχι καμία σχέση δεν είμαστε αγωνιστές το έγραψα και προλίγο

εσείς πιαστήκατε από το θέμα αυτό και αρχίσατε τις ειρωνείες και ΑΚΟΜΑ δεν καταλάβα ΓΙΑΤΙ που ήταν το αστείο πείτε μου να γελάσω και εγώ αν είναι

δεν είναι κρυφό για κάποιες εταιρίες ότι έχουν σκοτώσει και έχουν σφάξει κάτοικους στην Λατινική Αμερική όλα αυτά για λίγη γη

πείτε μου γιατί να είναι αστείο και δεν θα ξαναγράψω

Δημοσ.

Controversy surrounding HudBay Minerals' Guatemalan operations

The Fenix ferro-nickel project in Guatemala is owned by Compañía Guatemalteca de Niquel (CGN), which was 98.2% owned by HudBay Minerals from August 2008 to September 2011. The Fenix Project in eastern Guatemala is a substantial brownfield nickel laterite mine and process plant that has been on care and maintenance since 1980. [8] HudBay Minerals had estimated that it will cost $1 billion to restart the mine and processing operation.[9]

HudBay Minerals and two of its subsidiaries are subject to an ongoing $12 million lawsuit in Canada over the killing of a prominent Mayan community leader at the Fenix Mining Project.[10]

The lawsuit alleges that on September 27, 2009, security personnel employed at the Fenix mine surrounded, beat and hacked at Adolfo Ich Chamán with machetes before shooting him in the head at close range in an unprovoked attack.[11] A non-governmental organization has referred to the murder as the “targeted killing of a well-known community leader.” [10] The activist group Avaaz also claims that security forces working for Hudbay Minerals raped 11 women and paralyzed one young man in the same incident. They currently have a petition running to try HudBay in Canada.[12]

Amnesty International has stated “[t]he allegations are very serious, and Amnesty International calls for a swift, full and impartial investigation into the death of Adolfo Ich Chamán and other incidents of violence, to make the results public and to bring those responsible to justice”.[13]

HudBay states that it and CGN have cooperated fully with all investigations conducted by Guatemalan authorities in connection with the incidents which occurred on September 27, 2009, in El Estor. CGN carried out an internal investigation and determined that none of its employees or security personnel were involved in the death of Chamán.[14][15]

The Fenix mining project is also subject to ongoing land claims by local Mayan communities. In 2006, the International Labour Organization, an agency of the United Nations, ruled that Guatemala had breached international law by granting the Fenix mining concession without first consulting with local Mayan people. The ILO released a report discussing the violation in 2007.[16]

In late 2006 and early 2007, Skye Resources (acquired by HudBay Minerals in 2008, renamed HMI Nickel and subsequently sold by HudBay in 2011) sought forced evictions of Mayan communities located on contested mine land. Homes were burned to the ground during these evictions.

Link

Δημοσ.

αχ μην με αρχίζεις έτσι σε παρακαλώ

Ναι το ξέρω παντού κακώς υπάρχουν θύματα ακόμα και από το λάπτοπ που γράφω μπορεί δεν ξέρω εγώ τι να έγινε με τους εργάτες

τα ρουχα που φοράμε μπορεί να τα έραψε ένα κακόμοιρο 9χρονο

αλλά βρε σεις το ξαναλέω δεν ήταν αυτό το θέμα,δεν ήταν το θέμα "το παίζουμε κάπως" όχι καμία σχέση δεν είμαστε αγωνιστές το έγραψα και προλίγο

εσείς πιαστήκατε από το θέμα αυτό και αρχίσατε τις ειρωνείες και ΑΚΟΜΑ δεν καταλάβα ΓΙΑΤΙ που ήταν το αστείο πείτε μου να γελάσω και εγώ αν είναι

δεν είναι κρυφό για κάποιες εταιρίες ότι έχουν σκοτώσει και έχουν σφάξει κάτοικους στην Λατινική Αμερική όλα αυτά για λίγη γη

πείτε μου γιατί να είναι αστείο και δεν θα ξαναγράψω

Εν ολιγοις βλεπουμε οτι στηριζεις καποιες εταιρειες εμπρακτως με τον οβολο σου, αλλα οφειλουμε να δεχθουμε το παραληρημα σου κατα αυτων, διαφορετικα μαυρο φιδι που μας εφαγε.

Εγω διαφωνω με τις τακτικες εκμεταλευσης οσο κι εσυ -μπορει και παραπανω-, αλλα απτη στιγμη που ειμαι αναγκαστικα-και-μη πελατης τους, (αρα ενισχυω την εκμεταλευση), πριν αρχιζω να κατακρινω τους γυρω μου για "την αδιαφορια τους" εχω την οξυδερκεια να καταλαβω οτι δεν με παιρνει να κανω τον φιλοσοφο. Και σιωπω, ως προς το ζητημα "hey ηρθα να σας ανοιξω τα ματια κοιμισμενοι/αναισθητοι/εκμεταλευτες Ευρωπαιοι".

Τελος επαναλαμβανω, η κατασταση της εκμεταλευσης χτυπα τις πορτες μας σιγα σιγα -οχι σε τετοια μορφη βεβαιως- και εμεις γραφουμε σεντονια για το τι συμβαινει στη Γουατεμαλα.

Οι αντιφασεις, τα κενα κλπ ειναι πολλα γενικα.

Δημοσ.

Εν ολιγοις βλεπουμε οτι στηριζεις καποιες εταιρειες εμπρακτως με τον οβολο σου, αλλα οφειλουμε να δεχθουμε το παραληρημα σου κατα αυτων, διαφορετικα μαυρο φιδι που μας εφαγε.

Εγω διαφωνω με τις τακτικες εκμεταλευσης οσο κι εσυ -μπορει και παραπανω-, αλλα απτη στιγμη που ειμαι αναγκαστικα-και-μη πελατης τους, (αρα ενισχυω την εκμεταλευση), πριν αρχιζω να κατακρινω τους γυρω μου για "την αδιαφορια τους" εχω την οξυδερκεια να καταλαβω οτι δεν με παιρνει να κανω τον φιλοσοφο. Και σιωπω, ως προς το ζητημα "hey ηρθα να σας ανοιξω τα ματια κοιμισμενοι/αναισθητοι/εκμεταλευτες Ευρωπαιοι".

Τελος επαναλαμβανω, η κατασταση της εκμεταλευσης χτυπα τις πορτες μας σιγα σιγα -οχι σε τετοια μορφη βεβαιως- και εμεις γραφουμε σεντονια για το τι συμβαινει στη Γουατεμαλα.

Οι αντιφασεις, τα κενα κλπ ειναι πολλα γενικα.

Γιατί απλά δεν γράφεις ότι θιχτήκατε επειδή άνοιξε το θέμα το συγκεκριμένο μέλος.

Πόσο ολοφάνερο ήταν ;

Η ένστασή μου ήταν στην ειρωνεία που κάποια μέλη βρήκαν να βγάλουν τον τρολλοεαυτό τους σε ΑΥΤΟ το θέμα.

Οι πολυεθνικές ναι,είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να μας αγγίζει όλους γιατί πολλά προϊόντα τους τα χρησιμοποιούμε.

Το όλο θέμα λάθος ξεκίνησε:ο θεματοθέτης θα έπρεπε να μας πει και την δική του άποψη για τις υπόλειπες πολυεθνικές μιας και δύσκολα θα βρεις κάποια που δεν έχει βουτήξει τα χέρια μέσα στα σκατά.

Κατά τ΄αλλα η συζήτηση θα έπρεπε να συνεχίσει με τα εξής ερωτήματα:

Κάτα πόσο αναγκαίο θεωρήται η παραχώρηση εδάφους από τους κατοίκους απο μια πολυεθνική;

Μπορεί μια πολυεθνική όταν εκείνη αποκομίζει μεγάλα κέρδη να κλείνει επί το δια ταύτα συμφωνίες με την κυβέρνηση για να θέσουν εκείνοι το ζήτημα παραχώρησης εδάφους ; Κάτα πόσο νόμιμο θα ήταν ;

Εμείς οι υπόλοιποι κατά πόσο θα ήταν εφικτό να μποϊκοτάρουμε μια πολυεθνική όταν μας έχει γίνει ανάγκη να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα της ;

Και εδώ τελειώνω με το ζήτημα του ήθους:Γνωρίζοντας ότι ένα προϊόν έγινε από μια εταιρία που έχει κατηγορηθεί επισήμως για α)σφαγή κατοίκων β)διασυνδέσεις με παραστρατιωτικές οργανώσεις γ)παιδική εργασία,θα μας απασχολούσε τόσο ώστε να σκεφτούμε σοβαρά πως θα διεξαγόταν η καθημερινότητά μας χωρίς αυτά ;

Δημοσ.

Γιατί απλά δεν γράφεις ότι θιχτήκατε επειδή άνοιξε το θέμα το συγκεκριμένο μέλος.

Πόσο ολοφάνερο ήταν ;

Kαλα θεμα με αναλογο περιεχομενο ανοιγει καθε μηνα, παντοτε σε λαθος φορουμ, συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια. Εχει ξεπερασει πια και την αημνηστη @sos@ στη θεματολογια:P

http://www.insomnia.gr/topic/432060-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B9/

http://www.insomnia.gr/topic/437150-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7%CF%82/

http://www.insomnia.gr/topic/433953-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD/

http://www.insomnia.gr/topic/424414-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF/

www.insomnia.gr/topic/418072-ειδικό-πυροσβεστικό-όχημα-και-δύο-«φράχτες»-σε/

http://www.insomnia.gr/topic/414663-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-applebees-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7/

http://www.insomnia.gr/topic/416698-t%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%BF-6-882011/

http://www.insomnia.gr/topic/414542-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/

www.insomnia.gr/topic/408295-προφυλακίστηκε-γιατί-του-φόρτωσαν-τσάντα-με-μο/

http://www.insomnia.gr/topic/410581-t%CE%BF%CE%BD-%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B133/

http://www.insomnia.gr/topic/408295-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%BF/

www.insomnia.gr/topic/407652-διαδηλωτής-σε-εγχείρηση-από-χτυπήματα-των-ματ-σ/

YΓ. Αν μπεις στη διαδικασια να απαντησεις σε καποιο απο τα παραπανω thread εχε υποψιν οτι κανα 50% ειναι κλειδωμενα :rolleyes:

ΥΓ2. Το θεμα με τον nick ειναι οτι ενω εχει κανει απειρα πανομοιοτυπα thread συναντωντας προφανως τις ιδιες απαντησεις παντου, επιμενει να κανει νεα thread της ιδιας θεματολογιας.

Δυο ειναι τα ενδεχομενα. Η του αρεσει να προκαλει ή μετα απο τοσα θρεντ που ανοιξε και ειχανε την ιδια καταληξη δεν μπορει να αντιληφθει οτι δεν εχει παραπανω potential το συγκεκριμενο φορουμ για τετοια θρεντ. Εγω πονταρω στο πρωτο ενδεχομενο παντως γιατι βλακα δεν τον θεωρω, συνεπως καλως τον τρολλαρουν :D Εξαλλου δεν παραλειπει να το κανει και ο ιδιος σε αλλα θρεντ αλλης πολιτικης ιδεολογιας απο τη δικη του.

Δημοσ.

Έχεις θείο στον Αμαζόνιο??

ή μήπως θεία ΑΜΑΖΟΝΑ;

^_^

Όχι, έχω φίλη στον Αμαζόνιο, σε εθελοντική εργασία για την προστασία του δάσους.

Αλήθεια.

Δημοσ.

@nephelia

Εγκληματα κατα ιθαγενων απο πολυεθνικες

ΜΟυ ρθε στο μεηλ σημερα...

Πηγες

...

Ποιοι ειπαμε οτι θεωρουνται οι πολιτισμενοι ?

Καταδίκη της Ελλάδας για ανατριχιαστικά βασανιστήρια

Πηγες

....

Καλα τα παμε. Τετοιου ειδους βιασμοι μας ενοχλουν ή ολα καλα ?

Ποσο μου αρεσει να μου κουνανε το δακτυλο οσοι ειναι καλυτεροι απο μενα. Τα νευρα ειναι ευεργετικα ως προς την παραγωγικοτητα. Αληθεια, τρελο boost!

http://www.youtube.com/watch?v=uq7JmHgdukU

http://www.youtube.com/watch?v=RmlWGv1wgm0

Δημοσ.

Το πιο τραγικό, εκεί πλέον φάνηκε καθαρά το μέγεθος του προβλήματος, ήταν αυτό με τους "συλληφθεντες της εξεγερσης": http://www.insomnia.gr/topic/437150-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7%CF%82/

Δημοσ.

Ρε, μιλαμε για τον ιδιο τυπο που εγραφε "Λευτερια στη Νοτια Κυπρο" που ερχεται να μας μιλησει για τα καταπατημενα δικαιωματα των ιθαγενων της Παπουα Νεα Γουινεα. Αν στην Παπουα Νεα Γουινεα υπηρχε ελληνικο DNA στους ιθαγενεις θα ειχε παρει το μερος των πολυεθνικων, μιλαμε για πιο στανταρακι κι απο το Μπαρτσελονα - Τσιμπιρσιλιτζι.

Και μιλαμε για τον ιδιο τυπο που χλευαζε αποψεις που δημοσιευτηκαν στο defencenet (ασχετα αν ειχαν δημοσιευτει και σε πολλα ακομα εγκυρα σαιτ) τη στιγμη που μας παρεθετε ειδησεις με πηγη το indymedia....

Το να καταχρασεσαι τη δυνατοτητα να προκαλεις και παραλληλα να σου κακοφαινεται αν σε τρολαρουν ανηκει στο ιδιο επιπεδο αντιφασεων με τα παραπανω.

omni σε ακροαριστερη version:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...