Nephelia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 ααα κατάλαβα ανάβει φωτιές ο nick πάντα χαχα εντάξει ίιιισως λίγο να το παρακάνει τα θέματά του έχουν βάση για συλλογισμό πάντως δεν λέω κατά τ'άλλα έθεσα κάποια ερωτήματα αλλά κανείς δεν μου άπαντησεε ρεεε Αν και ο πρόεδρος Μολίνα είναι γνωστός για την σκληρή πολιτική του κατά τα καρτέλ,μου είναι αδιανόητο πως αυτός ο στρατόγκαυλος κέρδισε την εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων πέρσυ για να πάρει την θέση του προέδρου. Ο ίδιος ανεπίσημα κατηγορήται για βίαιη συμμετοχή κατά των ινδογενών 30 χρόνια πριν.Το πιο γελοίο είναι ότι στήριξε το πραξικόπημα ενάντια στην άλλη την μούρη,τον Ρίος. Οταν ντύνουν τέτοιες θέσεις ανώτεροι αξιωματικοί συνήθως "τα παλιά καλά τα χρόνια" τους που τα έχουν αφήσει στον στρατό έρχονται στην επιφάνεια και,τα αποτελέσματα ορατά. το μόνο εύκολο τώρα για την hudbay να πάρει επιπλέον άδειες από πάνω και να κάνει,ότι κάνει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ποιοι ειπαμε οτι θεωρουνται οι πολιτισμενοι ? Κοίτα, θα σου δώσω δυό απαντήσεις, και διάλεξε όποια θες. Και θα κάνω και μια τοποθέτηση. ΔΞ/ΔΑ και.. Ποιόν νοιάζει, ποιοί θεωρούνται πολιτισμένοι...πραγματικά δηλαδή. Ποσώς με ενδιαφέρει, αν μερικές χιλιάδες μίλια μακριά, εξοντώθηκαν/νονται μάο-μάο που έχουν νοημοσύνη σκύλου, και κοιμούνται σε καλύβες. Μπορεί, κατά τη διάρκεια κάποιου ρεπορτάζ που δείχνει τέτοιες πρακτικές, να σκεφτώ «τι κάνουν τα καθήκια ρε..» αλλά στο επόμενο λεπτό θα το έχω ξεχάσει/αδιαφορήσει. Αλήθεια, ο Νταλάρας δεν θα κάνει καμιά συναυλία; Αφού τελειώσουν με τον Άγιο Παντελεήμονα την Κύπρο και την Κρίση, βέβαια. Είμαι δεξιός.
-nick- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μολις διαβασα τις απαντησεις , χμμμ , αναμενομενα πραγματα. Κοίτα, θα σου δώσω δυό απαντήσεις, και διάλεξε όποια θες. Και θα κάνω και μια τοποθέτηση. ΔΞ/ΔΑ και.. Ποιόν νοιάζει, ποιοί θεωρούνται πολιτισμένοι...πραγματικά δηλαδή. Ποσώς με ενδιαφέρει, αν μερικές χιλιάδες μίλια μακριά, εξοντώθηκαν/νονται μάο-μάο που έχουν νοημοσύνη σκύλου, και κοιμούνται σε καλύβες. . Πσσσσσ γαματος !!! χαχα επειδή συζητάμε ένα θέμα γίναμε "αγωνιστές" Καλέ μου Βάιπερ δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει αγωνίζομαι Αγωνίζομαι δεν σημαίνει θίγω θέματα σε φόρουμ,ούτε σημαίνει συζητάω με τον παραδίπλα μου για το άλφα και βήτα θέμα.Και εγώ και οι πιο πολλοί απέχουμε πολύ από την λέξη "αγωνίζομαι" και δεν την αξίζουμε Ο καθένας αγωνίζεται με τις δυνατότητες του και η λέξη αγώνας δεν θίγει μόνο ανθρωπιστικά θέματα Αλλά όταν θα θες να πεις κάτι πεσ'το χωρίς ειρωνίες και αφ΄υψηλού επιπέδου γιατί πρώτον)έμμεσα αναφέρεσαι σε μένα και βαριέμαι να διαβάζω ανάμεσα στις προτάσεις σου για να καταλάβω τι εννοείς και β)δεν είμαστε παιδια του γυμνασίου να μιλάμε σαν τις κατίνες.Σήκωσε το ανάστημά σου και μίλα(γράφε,αλλά κατάλαβες φαντάζομαι) σταράτα σαν άντρας,αν είδες κάπου να το "παίζω" "αγωνίστρια" επειδή ενδοιαφέρθηκα για το θέμα που έθιξε ο ΝΙΚ έλα να μας την ξαναπείς. Και άααααααααααααααααντε εγώ μόνο κάθομαι και συζητάω μαζί σου τώρα εδώ.Εσύ από που και ως που ξέρεις τι κάνει ο ΝΙΚ στον ελεύθερό του χρόνο ; Απίθανο το θεωρείς να αγωνίζεται έστω και εκεί που είναι,για το αμεσο περιβάλλον του ; Ποιος είσαι να αμφισβητήσεις κάποιον που δεν τον ξέρεις ; Αμα μου έλεγες "τον ξέρω τον ΝΙΚ προσωπικά και ξέρω τι κάνει και τι δεν κάνει" έχε γεια Παναγία Μηρτιώτισσα. Τέλος,για να σε βγάλω από το καβούκι στο οποίο ζεις,υπάρχουν 10άδες φόρουμ (ναι φόρουμ) στα οποία τα μέλη τους οργανώνονται μεταξύ τους για διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα αναλόγως για τον τόπο για τον οποίο ενδοιαφέρονται.ΕΜΜΕΣΩΣ εσύ τώρα μας λες,επειδή συζητιέται αυτό το θέμα στο νετ,το παίζουμε "κάπως" και "θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο" Δεν ξέρω τι κάνει ο ΝΙΚ αλλά επειδή το ηλίθιο σχόλιό σου πήγαινε και σε μένα θα σου πω ότι όχι,δεν σώζω κανέναν κόσμο,μου αρέσει απλά να διαβάζω για πολιτικά θέματα,μου αρέσει να τα αναλύω,οι σπουδές μου κινούνται γύρω από αυτά ,προς το παρόν το κωλοβαράω όλη μέρα σπίτι μου και σίγουρα ούτε ο σκύλος μου δεν θα περίμενε αυτή την στιγμή να τον σώσω. Αυτοί που πραγματικά σώζουν αυτό που εσύ ειρωνεύεσαι, αυτήν την στιγμή,ΝΑΙ,βρίσκονται και στον Αμαζόνιο,και στην Γουατεμάλα,και στην Αφρική και δεν ξέρω εγώ που στο διάλο αλλού. ΔΙΚΑΙΩΜΑ όμως ΔΕΝ έχεις να τους κρίνεις γιατί ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ την ανθρωπιστική δουλειά χιλιάδων ανθρώπων. Τράβα τώρα στο τόπικ του Κωστόπουλου να αναλύσεις τα λαϊφστάιλ και τα δεν συμμαζεύεται και άλλη φορά να διαβάζεις καλύτερα τι γράφτηκε εδώ μέσα και τι δεν γράφτηκε Ακριβως, παρεπιπτοντως, εγω ποτε δεν αυτοπροσδιοριστηκα ως αγωνιστης κλπ ακριβως για τον λογο που αναφερεις ... Περα απο αυτο, οι οποιες 'σοβαρες' απαντησεις ειχαν στην καλυτερη ευφυολογηματα του στυλ "τι μιλας ρε αφου ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΟΡΑΣ ΑΝΤΙΝΤΑΣ" .... Αγνοωντας βεβαια οτι καποια ατομα εχουν στο μυαλο τους διαφορετικο μοντελο απο αυτο των πολυεθνικων (αυτοδιαχειριση της παραγωγης κλπ ) αλλα αναγκαστηκα απο τη στιγμη που ζεις σε πληρως καπιταλιστικο κοσμο λιγες εναλλακτικες εχεις, συν του οτι οι κοινωνικες αλλαγες γινονται βημα βημα παντα ...
gnsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ρε φίλε που δεν αυτοπροσδιορίζεσαι ως αγωνιστής,ως και οι φωτογραφίες που ανεβάζεις στο αντίστοιχο θέμα με τις αστείες φώτοζ είναι πολιτικές και με "βαθιά" νοήματα.,χέσε μας. Και αμάν με αυτή την δικαιολογία,"απο τη στιγμη που ζεις σε πληρως καπιταλιστικο κοσμο λιγες εναλλακτικες εχεις",μαζευτείτε οι ¨επαναστάτες" και ιδρύστε αυτόνομη κοινότητα,άλλοι το έκαναν και άλλοι γράφουν στο internet για "αξίες",επίσης τράβα σώσε τον ιθαγενή στην παπούα και σταμάτα να γράφεις στο internet για τους χαζούς που δεν νοιάζονται
-nick- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ναι και επειδη ανεβαζω φωτογραφιες με συνθηματα σημαιναι οτι ειμαι 'αγωνιστης' και 'επαναστατης' ... Δεν θα απολογηθω για τα κοινωνικοπολιτικα μου πιστευω ουτε για το τι θεωρω οτι ειμαι κ τι οχι στη ζωη μου ΓΙα αυτονομια σε κοιτονοτητες γινονται συνεχως προσπαθειες,συχνα επιτυχημενες (οποιος θελει αναφερω παραδειγματα) και θα γινονται ακομα περαιτερω Δεν ειπα οτι υπαρχουν λιγες εναλλακτικες,ειπα οτι χρειαζεται να γινουν προσπαθειες και η μεταβαση θα ειναι σταδιακη. Παρολα αυτα εσυ ομως που προτεινεις να κανουν αλλοι καποιες κινησεις, μολις γινονται αυτες οι κινησεις ειτε τις σνομπαρεις ειτε ψαχνεις αντανακλαστικα τροπο να τις μειωσεις ... Κατατα, ξυδακι
gnsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις,"ΓΙα αυτονομια σε κοιτονοτητες γινονται συνεχως προσπαθειες,συχνα επιτυχημενες (οποιος θελει αναφερω παραδειγματα) και θα γινονται ακομα περαιτερω" μπορείς να αναφέρεις παραδείγματα αλλά δεν συμμετέχεις σε αυτές,ωραία. Ανοίγεις όμως συνεχώς παρόμοια θέματα "υποστήριξης" και "ανοιχτομυαλοσύνς-ξυπνάτε πρόβατα". μάλιστα,η διαφορά με τους υπόλοιπους που διαφωνούν με τις απόψεις και τα πιστεύω σου είναι ότι δεν ανοίγουν θέματα στο insomnia,γιατί κατά τα άλλα πράτεται (κι εγώ μέσα) ακριβώς τα ίδια,τίποτα Οπότε σώστε το κοάλα του Μεξικού,εγώ το γραψα στο Insomnia,άρα κάποιος άλλος θα πρέπει να πάει να το σώσει,ευτυχώς πρόλαβα Ζήτω οι ανεξάρτητες κοινότητες (ευτυχώς το πρόλαβα κι αυτό),άντε να πάνε μερικοί να δοκιμάσουν να ζήσουν έτσι,εγώ είπαμε,είμαι για να τα λέω μόνο!
cosmonaut0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ρε φιλαρακο καλα σου τα λενε. Τι μας νοιαζει εμας για το τι συμβαινει στους ιθαγενείς. Ιθαγενεις ειναι, ουτε facebook δεν εχουν
-nick- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 gnsX, ακομα και αν συμμετασχω/βοηθηση σε καποιες απο αυτες τις κινησιες δεν θα αυτοαποκαλουμε 'αγωνιστης' Το χειροτερο δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινεις, το χειροτερο ειναι οτι δεν θες να καταλαβεις. Τελοσπαντων οι κινησεις ποικιλλουν, απο ανταλλακτικα δικτυα αγαθων/υπηρεσιψν ή ακομα και χωρις αντιτιμο, ομαδες αυτομορφωσης, ομαδες αυτοβοηθειας κλπ ...
gnsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ρε φίλε πως δεν καταλαβαίνω,είπαμε: ΓΙα αυτονομια σε κοιτονοτητες γινονται συνεχως προσπαθειες,συχνα επιτυχημενες (οποιος θελει αναφερω παραδειγματα) και θα γινονται ακομα περαιτερω ΑΛΛΑ αναγκαστηκα απο τη στιγμη που ζεις σε πληρως καπιταλιστικο κοσμο λιγες εναλλακτικες εχεις. Για αυτό συνεχίζεις να ζεις στον πλήρως καπιταλιστικό κόσμο,επειδή υπάρχουν επιτυχημένες αυτόνομες κοινότητες! Συμπάσχω,κι εγώ γι αυτό δεν πάω,όχι επειδή βολεύομαι με τις ανέσεις μου στον πλήρως καπιταλιστικό κόσμο,όχι
-nick- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Νομιζα οτι εισαι τρολλ, τελικα εισαι μαλλον απλα και γνησια χαζος. Ενα τελευταιο αναμασημα : Το οτι εχουμε μεγαλωσει σε καπιταλιστικη κοινωνια σημαινει οτι θα ναι δυσκολο και xρονοβορο να μεταβουμε καπου αλλου, αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν γινει βηματα και μαλιστα πετυχημενα προς αυτην τη κατευθυνση.ΤΟ τι βηματα πανω κατω αναφερθηκε και οποιος θελει ψαχνει τι παιζει γενικοτερα .Τελος απο τη στιγμη που οπως λες δεν κανεις τιποτα απολυτως, η κριτικη σου ειναι στειρα.
g_alkis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Άτιμη κοινωνία που καταπιέζεις τους αυτόνομους να φοράνε αντίντας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα