Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε έναν γνωστό μου (όχι δεν είμαι εγώ που το κρύβω) έχει γίνει προσφορά να αγοράσει ένα ήδη στημένο Vodafone κατάστημα σε μικρή κωμόπολη (δεν μπορώ να δώσω παραπάνω πληροφορίες). Το κατάστημα είναι χρόνια στημένο, το μοναδικό της περιοχής, δεν έχω ιδέα πόσο κίνηση έχει και ο λόγος που πωλείται δεν είναι ότι δεν οικονομικός άλλα οικογενειακός.

Με ρώτησε αν συμφέρει να κάνει μια τέτοια επένδυση αλλά εγώ δεν έχω ιδέα και είπα να κάνω μία ερώτηση εδώ μπας και μπορέσω να του πω τίποτα παραπάνω από αυτά που έχει βρει μόνος του.

Αμπελοφιλοσοφικές απαντήσεις του στυλ "πες του να τα μαζέψει και να την κάνει από την χώρα" ή επαναστατικές του τύπου "θάνατος στις πολυεθνικές" θα φάνε report στην ψύχρα.

Αν υπάρχει κάποιος που είναι/ήταν ιδιοκτήτης ή και υπάλληλος τέτοιου είδους καταστήματος, ακόμα και άλλης εταιρίας κινητής, παρακαλώ πολύ να μας πει. Αν πάλι, λόγος της φύσης του θέματος, δεν θέλει να το κάνει δημόσια, δέχομαι και pm και ας είναι αδόκιμο για το topic.

Δημοσ.

Όχι... βασικά τον ενδιαφέρει πιο πολύ όχι τι λένε τα χαρτιά ή η εταιρία αλλά η καθημερινή κατάσταση (πάνω κάτω)

Δημοσ.

Δεν μπορεί να δει οικονομικά στοιχεία του συγκεκριμένου καταστήματος;

Πάγια έξοδα, μέσο όρο εσόδων τα τελευταία δυο χρόνια ανά μήνα π.χ.;

Δημοσ.

Noob.

Έχει κατατεθεί και μήνυση εναντίον σου για αυτό το άσκοπο post. Θα σου κοινοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Δημοσ.

Ο γείτονας έχει (είχε) κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ κι όταν πριν 3 χρόνια κατάφερε να διορισθεί στο δημόσιο (τότε που ακόμα οι μισθοί ήταν παχυλοί) έφυγε σφαιράτος για το δημόσιο. Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν κάνουμε παρέα αλλά μου έκανε εντύπωση η ευκολία με την οποία παράτησε το κατάστημα για να διορισθεί. Δηλαδή δεν έβγαζε τα 1500 που θα έπαιρνε ως δημόσιος υπάλληλος; Ή τον κούρασε το δύσκολο ωράριο του καταστήματος και προτίμησε το καθισιό του δημοσίου;

Δημοσ.

Ο γείτονας έχει (είχε) κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ κι όταν πριν 3 χρόνια κατάφερε να διορισθεί στο δημόσιο (τότε που ακόμα οι μισθοί ήταν παχυλοί) έφυγε σφαιράτος για το δημόσιο. Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν κάνουμε παρέα αλλά μου έκανε εντύπωση η ευκολία με την οποία παράτησε το κατάστημα για να διορισθεί. Δηλαδή δεν έβγαζε τα 1500 που θα έπαιρνε ως δημόσιος υπάλληλος; Ή τον κούρασε το δύσκολο ωράριο του καταστήματος και προτίμησε το καθισιό του δημοσίου;

ε πως εφυγε απο τον Γερμανο..

αφου παλι σε Γερμανους δουλευει

Δημοσ.

βρες τα οικονομικα του καταστηματος

τι βγαζει , τι δινει, αν υπαρχουν οφειλες απο προηγουμενα χρονια, αν χρωσταει στο ευρυτερο δημοσιο

και φυσικα ποσα ζηταει...

και μετα τα συζηταμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...