Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα.

Πήραμε πριν απο 8 μήνες(περίπου)νέο υπολογιστή τον οποίο και συνθέσαμε μόνοι μας.

Πριν 1 μήνα και πιθανότατα λόγο agility(και επαναλαμβανομένων bsod λόγο του προβληματικού bios και των win 7)κάνουμε restart σε pc.

Και ξαφνικά η οθόνη μπαίνε σε sleep mode.ΤΠΤ.Νέκρα.

Κάρτα γραφικών λέω.

Πήρα λοιπόν μια 6850(καλά να είναι οι αγγελίες :D).Για να αντικαταστήσω την 4870.

Και βάζω σήμερα τη κάρτα...Καιιιιιιιιιιιιιι...sleep mode :(.

Υπάααααρχει περίπτωση να είναι το καλώδιο hdmi???(χλωμό ε?);το pc φένεται να παίρνει ρεύμα κανονικά.Είναι επεξεργαστής;Δεν έχω oc τον 955.

Καμιά ιδέα;;;

Δημοσ.

Κανε bios reset , μπες στα windows με safe mode ... Δες αν εχεις συνδεσει ρευμα στην καρτα γραφικων ...

Δοκιμασε αλλη οθονη/καλωδιο ...

Δημοσ.

Bios reset κάναμε.

10 λεπτά βγάλαμε τη μπαταρία αδειάσαμε πυκνωτές πατώντας κουμπί.

Θα δοκιμάσω σε άλλη οθόνη με άλλο καλώδιο αύριο αν και θαρρώ δε φταίει η οθόνη μιας και απο ανοιχτή και με σημάδι της LG γράφει "hdmi cable sleep mode".

Θα ενημερώσω και αύριο.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι η καρτα που πηρες ειναι μεταχειρισμενη , πρεπει να βρεις μια καρτα που να εισαι σιγουρος οτι δουλευει , για να δεις απο που ειναι το προβλημα ...

Ειχες κανει updatebios ? (προβληματικο bios) ...

*Βγαλε τις ram , βαλε μια και δες , δοκιμασε και αλλη , μπορει να ειναι απο ram ... Οι ανεμηστηρες γυριζουν ?

Δημοσ.

Και οι 2 κάρτες δουλεύαν στα προηγούμενα pc(η 1 δούλευε και στο δικό μου κανονικά).

Δεν ακούω μπιπ απο μητρική,θα βγάλω ram να δοκιμάσω.Τα πάντα ακούγονται να παίρνουν ρεύμα και οι ανεμιστήρες όταν τον είχα ανοιχτό γυρνάγανε.

Δημοσ.

Κατι παιζει με την διαχειρηση ενεργειας και αφου δεν ρυθμιση απο το BIOS μηπως ειναι τιποτα απο τα windows?

Sent from my GT-I5800 using Insomnia

Δημοσ.

Τρέχα γύρευε με τους υπολογιστές τη τεχνολογία και όλα τα δημιουργήματα.

Ξεκινάω και τα βγάζω όλα.Μα όλα.Έχουμε πάνω μονο cpu.

Αφήνω πάνω μόνο τον επεξεργαστή.

Μπιπ η mobo συννεχόμενο.

Οκ λέω.

Βγάζω πάλη(όχι πάλι...γιατί με πάλη θα τη βγάλουμε τη μέρα μας με αυτά που γίνονται)μπαταρία bios.Τη ξαναβάζω έπειτα απο 10.

Ξεκινάω βάζω σκληρούς σε ρεύμα.

Μπιπ το σπαστικό το συννεχόμενο.

Πάμε.

Βάζω 1 ram σε άλλο σλοτ.

1 μπιπ ήρεμο

Βγάζω αυτή που λειτουργεί και βάζω την άλλη ram στο ίδιο σλοτ

1 μπιπ ήρεμο

Βάζω gpu(6850).1 μπιπ ήρεμο(με 1 ram).

Βάζω την άλλη ραμ σε διαφορετικό σλοτ από αυτό που τις είχα στην αρχή.

1 ήρεμο μπιπ(πριν δεν ακουγόταν).

Άρχοντες.Βάζω και ανοίγω.

ΟΛΑ BLACK.

Sleep mode η οθόνη.Ε αφού έχω απογοητευθεί και λέω:δε το γλυτώνουμε το 20άρικο στο πλαίσιο θυμάμαι το hdmi του ps3 στην οθόνη...Βγάζω το ps3 και χωρίς να περιμένω πολλά ανοίγω...Και βλέπω εικόνα στην tv.

Δοκιμάζω με το hdmi στην οθόνη μου τζίφος...Αϊ καλά λέω...Πάει η οθονούλα μου.Για σιγουριά βγάζω το pc και ξανασυνδέω το καλώδιο στο ps3 με την οθόνη...Ανοίγω και ιδού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξαναβάζω το dvi καλώδιο και τώρα παίζει ΚΑΙ η οθόνη.Αφού δε τρελαθήκαμε και δε παλαβώσαμε και σήμερα είμαστε οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι στο κόσμο.

Όλα αυτά που λέω δεν είναι ψέμματα.Κόντεψα να παλαβώσω αλλά είναι η(μαύρη ή άσπρη αφού ξεμπερδέψαμε)αλήθεια.Δεν είμαι ΙΤ που δουλεύει 400 γλώσσες άριστα αλλά pc έχω φτιάξει πολλά(και 1-2 διαβάσματα java books τα έχω κάνει).

Ότι και να πω μπινελίκι θα είναι.Απλά το βουλώνω λοιπόν.Ευχαριστώ πολύ παιδιά που ασχοληθήκατε.

Πρέπει να βρω τα win τώρα γιατί λείπει BOOTMGR να κάνουμε και ένα repair(ίσως και format).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...