hackertom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ξέρει κάποιος κανένα τέτοιο προγράμμα; Κάθε φορά που μπαίνουν στο PC μου να μου στέλνει το πρόγραμμα e-mail ( αν υπάρχει φυσικά Internet ) και να καταγράφει τις κινήσεις του χρήστη, και να μου τις στέλνει και αυτές με e-mail...? Π.Χ. Ποια site επισκέφτηκε; Sent from my iPhone using Insomnia
Cernic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 φίλε μου κάποιο τέτοιο πρόγραμμα νομίζω πως δεν υπάρχει...όμως μια λύση ειναι να βάλεις στο pc σου ενα keylogger και να το συνδέσεις με έναν FTP server και να μπένεις με έναν κώδικο στον ftp server και να βλέπεις τι έχει γίνει στο PC σου όπως και εικόνες που εχουν τραβηχτή...το πρόβλημα ειναι οτι και οταν θα κάθεσε εσυ στο pc σου αυτο θα στελνει...
hackertom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δεν νομίζω πως δεν υπάρχει... Είναι ένα απλό scriptάκι με java script η με οποία γλώσσα τέλος πάντων... Δεν με απασχολεί και πολύ ας στέλνει αυτό θέλω στο κάτω κάτω... Και μια επιλογή να μην στέλνει εύκολα γίνεται... Κάτι σε προγράμματα γονικού ελέγχου δεν υπάρχει κάτι; Sent from my iPhone using Insomnia
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δεν νομίζω πως δεν υπάρχει... Είναι ένα απλό scriptάκι με java script η με οποία γλώσσα τέλος πάντων... Δεν με απασχολεί και πολύ ας στέλνει αυτό θέλω στο κάτω κάτω... Και μια επιλογή να μην στέλνει εύκολα γίνεται... Κάτι σε προγράμματα γονικού ελέγχου δεν υπάρχει κάτι; Υπάρχουν δεκάδες τέτοια προγράμματα και γενικά λέγονται Computer Spy Software Ένα ενδεικτικό ειναι το SoftActivity Keylogger ( http://www.softactivity.com/spy-software.asp ) Απλό scriptaki με javascript δεν μπορεί να κάνει αυτά που ζητάς. Ερώτηση δική μου: Το nick name σου σημαίνει κάτι σαν «tom ο hacker» ή κάτι διαφορετικό;
hackertom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Υπάρχουν δεκάδες τέτοια προγράμματα και γενικά λέγονται Computer Spy Software Ένα ενδεικτικό ειναι το SoftActivity Keylogger ( http://www.softactiv...py-software.asp ) Απλό scriptaki με javascript δεν μπορεί να κάνει αυτά που ζητάς. Ερώτηση δική μου: Το nick name σου σημαίνει κάτι σαν «tom ο hacker» ή κάτι διαφορετικό; κάτι διαφορετικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα