Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα είμαι σύντομος και θέλω την γνώμη σας για ένα πολυ σοβαρο θέμα.πριν 3 χρόνια περίπου γυναίκα χωρίς δίπλωμα αυτοκινητου σκότωσε συγγενικό μου πρόσωπο με μετωπική βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με 120 αυτη και το παιδι της γλύτωσε ενω εμείς ταλαιπωρήθηκαμε 2 μήνες στα νοσοκομεια και τελικα πέθανε. Απο τότε γίνονται όλο έφεσεις στο ποινικό ητε λόγω ωραρίου την μια φορα την άλλη λόγω απεργίας και την Τρίτη επειδη έκανε αυτη έφεση στο δικαστήριο της αποζημίωσης 100% φταίχτες αυτη η γυναίκα αλλα πάλι έφεση οπότε τώρα τι κάνουμε; Θα υπάρχει δικαίωση;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να σε αποθαρρυνω λιγο. Στο χωριο μου ενας οδηγουσε μαστουρωμενος, το επιβεβαιωσαν και οι γιατροι αργοτερα με εξετασεις. Σκοτωνει σε μετωπικη δυο ατομα. Ενα παιδι 23 χρονων και εναν ποδηλατη γυρω στα 60. Τον βγαλανε χρηστη, δεν εκατσε ουτε μια μερα μεσα, δεν πληρωσε τιποτα και του πηρανε μονο το διπλωμα για 6 μηνες.

Με λιγα λογια ολα ειναι θεμα δικηγορου, αμα ο δικηγορος ειναι τσακαλι σου κανει τη νυχτα μερα. Ως γνωστον οι ελληνικοι νομοι εχουν απειρες τρυπες και παραθυρακια οποτε το μονο που μενει ειναι να υπαρχει καλος δικηγορος.

Επεξ/σία από not87not
Δημοσ.

Έχεις δίκιο φίλε η Μονή λύση ειναι ένας καλός δικηγόρος ελπίζω σε αυτο ο χρόνος πιστεύω θα μας δικαιώσει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...