optimus_crime Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Kαλησπέρα. Εδώ και καιρό ψάχνω κάποιο καλό site στο οποίο να μπορώ να πουλήσω τις 200+ κάρτες που έχω στην διάθεση μου. Πριν πάρα πολλά χρόνια ασχολούμουν τρελά με το παιχνίδι αλλά τώρα αποφάσησα να τις δώσω, βγήκε και νέο psp(ώρα να βρούμε λεφτα σιγά σιγά ) Έχει κάποιος κατι να προτείνει ή ακόμη καλύτερα δοκίμασε κανένας στο παρελθόν;
optimus_crime Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ξέρεις το Ebay? Βεβαίως το ξέρω αλλά δεν έχω πουλήσει ποτέ από ebay, μόνο έχω κάνει αγορές απο 'κει... Και κάπου έχω διαβάσει πως πληρώνεις κάποιο ποσό για να σου παρέχεται χώρος να πουλήσεις (νομίζω, διορθώστε με αν κάνω λάθος...) Ευχαριστώ Πολύ.
maurosPit Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Φιλε εγω ψαχνω να αγορασω.. απλα σε λογικες τιμες ετσι? και αν μπορεις πες τις πιο καλες καρτες η σπανιες που εχει το σετ
optimus_crime Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μπορω ανετα να στις γραψω αλλα μενω Κυπρο και δεν ξερω τι παιζει με τα μεταφορικα ομως... Αν ακομα σας ενδιαφερει let me know...
NiKoS WSN Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Αν θεωρήσουμε ότι μια κάρτα κάνει 0.10 θα πάει τιμή στα 20 ευρώ και με αυτήν τη τιμή δεν αγοράζεισ ούτε το παιχνίδι για το psp. Εκτός αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι σπάνιες κλπ κλπ
RenosApla Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Φιλε μου σε ενδιαφερουν ακομα οι καρτες γιατι εχω και εγω και δεν της χρειαζομαι και τησ δινω σε παρα πολυ καλη τιμη
Skywire Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Πουλαω και εγω καρτες,καντε μου πμ να σας στειλω φωτογραφιες αν θελετε~
Δημήτρης1995 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά αν κάποιος θέλει κάρτες μπορώ να του δω... Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα...
athanasiadimopoulou Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Πουλάω κάρτες σε σχετικά καλή κατάσταση, 20 λεπτά την μια. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα