Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα. Εδώ και καιρό ψάχνω κάποιο καλό site στο οποίο να μπορώ να πουλήσω τις 200+ κάρτες που έχω στην διάθεση μου. Πριν πάρα πολλά χρόνια ασχολούμουν τρελά με το παιχνίδι αλλά τώρα αποφάσησα να τις δώσω, βγήκε και νέο psp(ώρα να βρούμε λεφτα σιγά σιγά ^_^ )

Έχει κάποιος κατι να προτείνει ή ακόμη καλύτερα δοκίμασε κανένας στο παρελθόν;

Δημοσ.

Ξέρεις το Ebay?

Βεβαίως το ξέρω αλλά δεν έχω πουλήσει ποτέ από ebay, μόνο έχω κάνει αγορές απο 'κει...

Και κάπου έχω διαβάσει πως πληρώνεις κάποιο ποσό για να σου παρέχεται χώρος να πουλήσεις (νομίζω, διορθώστε με αν κάνω λάθος...)

Ευχαριστώ Πολύ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε εγω ψαχνω να αγορασω.. απλα σε λογικες τιμες ετσι? και αν μπορεις πες τις πιο καλες καρτες η σπανιες που εχει το σετ :)

Δημοσ.

Μπορω ανετα να στις γραψω αλλα μενω Κυπρο και δεν ξερω τι παιζει με τα μεταφορικα ομως... :fear:

Αν ακομα σας ενδιαφερει let me know...

Δημοσ.

Αν θεωρήσουμε ότι μια κάρτα κάνει 0.10 θα πάει τιμή στα 20 ευρώ και με αυτήν τη τιμή δεν αγοράζεισ ούτε το παιχνίδι για το psp. Εκτός αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι σπάνιες κλπ κλπ

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου σε ενδιαφερουν ακομα οι καρτες γιατι εχω και εγω και δεν της χρειαζομαι και τησ δινω σε παρα πολυ καλη τιμη :)

• 4 χρόνια αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...