Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα ,

σε πυργο που φτιαχτηκε λαθος απο την αρχη(προοριζοταν Για HTPC)

με αποτελεσμα μετριο cpu (amd a8 3850 ) και μικρο τροφοδοτικο 430 watt

υπαρχει περιπτωση να βαλω καποια απο τις 6770-6850 και να μην φαω πορτα απο cpu και τροφοδοτικο ;

Υ.Γ το ξερω οτι μπορω να κανω crossfire με τον 3850 και μια 6670 αλλα θεωρω οτι δεν αξιζει

Δημοσ.

Στο χα πει ρε συ! :whistle: Και τότε έλεγες για την "μελλοντική κάρτα" και σου είχα πει ότι δεν υπάρχει λόγος να πας σε τέτοια σύνθεση αν είναι να βάλεις ξεχωριστή gpu. Κεφάλς όνομα και πράγμα :P

Με την 6770 πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα. Λογικά ούτε με την 6850 αλλά δεν παίρνω και όρκο. Για το psu μιλαω, από cpu είσαι ας πούμε οκ.

Το hybrid crossfire ψάξε να δεις πάντως πόσο αποδίδει. Κατά τα άλλα να πω να βάλεις κάρτα για να παίζεις τέρμα, να το δεχτώ. Αλλά σε full hd με καμιά από τις δύο κάρτες δεν θα παίζεις τέρμα.

Δημοσ.

εχεις δικιο αδερφε ειμαι μεγαλος κεφαλας παναθεμα με !!

μου τα ειχες γραψει αλλα εγω δεν

1) O i3 2100 είναι καλύτερος από τον 3850 σε όλα. Από τον 960 είναι καλύτερος αισθητά στα παιχνίδια και περίπου ισοπαλία σε όλα τα άλλα (αλλού υπερέχει ο ένας, αλλού ο άλλος για λίγο).

2) Αν πρόκειται να πάρεις κάρτα γραφικών τότε πας στο ίδιο αλλά στα 500-600watt.

3) Λάθος του πλαισίου είναι. Μια χαρά δουλεύει με αυτήν την μητρική. Αυτήν έχω και γω.

ΥΓ. Γενικά καλό είναι να υπάρχουν πολλοί πυρήνες αλλά υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που πάιζουν ρόλο. Π.χ. οι i5 που είναι τετραπύρηνοι "δέρνουν" σε όλα τους οκταπύρηνους amd. Καλοί είναι οι πυρήνες αλλά και πυρήνας με πυρήνα διαφέρει.

εμενα με ενδιαφερει να παιζει full hd εστω και medium,

εσυ πιστευεις οτι δεν αξιζει να παω σε 6770-6850; δεν θα δω μεγαλη διαφορα απο την ενσωματωμενη του Llano;

Για το hybrid crossfire το εχω ψαξει και ανεβαζει την 6670 +30% πανω αλλα μεχρι εκει γιατι εχει περιορισμους

δεν μπορεις να κανεις hybrid crossfire με 6770

Δημοσ.

μονο 30% διαφορα η 6770 απο την 6670 ; αυτο δεν το ηξερα ,νομιζα οτι ειχε την διπλασια δυναμη..

με την ενσωματωμενη του Llano εχω τρεξει αρκετα παιχνιδια σε 1080Ρ αλλα με 15-20 fps δεν λεει

οποτε θα παω σε 6850 η σε hybrid crossfire με την 6670

Δεινοσαυρε εχεις καποια προταση για 6670 και 6850

ευχαριστω

Δημοσ.

Τη φτηνότερη που θα βρεις, ακόμα και μεταχειρισμένη αν έχει εγγύηση. Κατά τα άλλα για το ποσοστό της διαφοράς δεν είμαι σιγουρος, θα το δω και θα σου πω. Απλά αυτή την αίσθηση είχα.

Δημοσ.

κι αλλα πεταμενα λεφτα?

ok να παρω την 6850 και αμα φαω πορτα απο το τροφοδοτικο ; ρισκο δεν ειναι και αυτο ;

Δημοσ.

Εχω το σύστημα της υπογραφής μου με κλοκαρισμένο cpu σε ένα chieftec 550watt (ονομαστικά) κανονικά δίνει 30a στην 12v δηλαδή είναι περίπου 360-400watt και καλύπτει το σύστημα μου οριακά.

Τωρα το δικό σου δίνει 28a στην 12v και με τον επεξεργαστή σου που δεν είναι τόσο ενεργοβόρος όσο ο δικός μου (με OC) πιστεύω θα είσαι μια χαρά με την 6850.

Δημοσ.

Και έχει επίσης χειρότερες επιδόσεις από την 6850 ενώ είναι και ακριβότερη

Την προτείνω για να μην αλλάζει τροφοδοτικό..

Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...