Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες.

Αγόρασα το παραπάνω blu-ray recorder αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά αν υποστηρίζει LTH. Στο site τους βρήκα μόνο σε μια ερώτηση που έκανε ένας πως υποστηρίζει με 3d-party software ενώ σε reviews πως υποστηρίζει κανονικά.

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες.

Αγόρασα το παραπάνω blu-ray recorder αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά αν υποστηρίζει LTH. Στο site τους βρήκα μόνο σε μια ερώτηση που έκανε ένας πως υποστηρίζει με 3d-party software ενώ σε reviews πως υποστηρίζει κανονικά.

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Eπειδή θέλω να το πάρω και εγώ και δεν μπορώ να βρω πουθενά από επίσημη πηγή αν υποστηρίζει 3D Blue Ray αν μπορεί κάποιος να ενημερώσει...

Δημοσ.

@JIMBOAthens

Το θέμα του 3D έχει να κάνει περισσότερο με την οθόνη (αν ειναι 3D) το software και την κάρτα γραφικών, αυτά θα αναλάβουν την αναπαραγωγή του 3D.

@dkmaster

Δυστυχώς μου τα έφεραν απο Γερμανία δώρο και δεν μπορώ να έχω κάποια ιδέα για το κόστος, πάντως με μια γρήγορη μάτια στο www.amazon.co.uk θα τα βρεις απο 18£ τα 10, για Ελλάδα δεν νομίζω να τα βρεις κάτω από 3-4 Euro.

Δημοσ.

@JIMBOAthens

Το θέμα του 3D έχει να κάνει περισσότερο με την οθόνη (αν ειναι 3D) το software και την κάρτα γραφικών, αυτά θα αναλάβουν την αναπαραγωγή του 3D.

Σίγουρα αυτά που αναφέρεις είναι απαραίτητα αλλά στο επίσημο site της LG ΔΕΝ αναφέρει ότι υποστηρίζει αναπαραγωγή 3D σε αντίθεση με τα 2,5άρια μοντέλα της που το διατυμπανίζει έντονα το 3D...

Δημοσ.

Σίγουρα αυτά που αναφέρεις είναι απαραίτητα αλλά στο επίσημο site της LG ΔΕΝ αναφέρει ότι υποστηρίζει αναπαραγωγή 3D σε αντίθεση με τα 2,5άρια μοντέλα της που το διατυμπανίζει έντονα το 3D...

Και τα τρία blu-ray drive που έχω, κανένα δεν είχε κάποιο λογότυπο που να λέει οτι παίζει 3D, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το {url="http://www.cyberlink.com/stat/bd-support/enu/index.jsp"]BD & 3D Advisor[/url] της cyberlink για να δεις αν είσαι έτοιμος και συμβατός για BD & 3D.

Δημοσ.

Όλα καλά και με verbatim και με jvc δισκάκια. Μία ακόμη ερώτηση για να μην ανοίγω νέο topic τζάμπα. Έκαψα ένα bd25 3d iso με imgburn το οποίο παίζει κανονικά στον Η/Υ αλλά το ps3 δεν το βλέπει καθόλου. Αυτό το δοκίμασα με jvc disc το οποίο απ' όσο διάβασα και από το site της εταιρίας το υποστηρίζει το ps3.

Το iso είναι φάκελο bdmv και certificate κανονικά. Ξέρει κανείς ποια είναι η σωστή διαδικασία για να καίμε bd iso ώστε να παίζουν στο ps3;

Δημοσ.

Και άλλη μία απορία: Έχει την δυνατότητα αναπαραγωγής DVD, Bluray κ.τ.λ. όταν το συνδέσουμε με έναν media player μέσω USB γιατί το δοκίμασα με το Western Digital (Gen2) και δεν το έβλεπε καθόλου...

Δημοσ.

Και άλλη μία απορία: Έχει την δυνατότητα αναπαραγωγής DVD, Bluray κ.τ.λ. όταν το συνδέσουμε με έναν media player μέσω USB γιατί το δοκίμασα με το Western Digital (Gen2) και δεν το έβλεπε καθόλου...

Αυτο είναι κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει, αν βρω χρόνο και διαθέσει θα το δοκιμάσω. Πάντως ενα LG DVD-RW poy εχω παίζει κανονικά μεσώ USB DVD-Video/DiXV/MKV.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...