deadlyrjim21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 χαιρετώ όλη την παρέα του forum. αντιμετωπίζω πρόβλημα με 2 μητρικές, η πρώτη είναι η asrock P4V88 βγήκε από PC πλήρως λειτουργική μπήκε στο κουτί τις για 2 χρονια περίπου και τώρα δεν ανοίγει καθόλου έχω δοκιμάσει διαφορετικά τροφοδοτικά την δοκίμασε και εκτος κουτιού και χωρίς ram αλλα τίποτα παραμένει νεκρή η δεύτερη μητρική intel gbf 865 αυτή η μητρική ανοίγει μονη τις μόλις τις δώσεις τροφοδοσία αλλα δεν δίνει εικόνα την έχω δοκιμάσει με διαφορετικά τροφοδοτικά και με κάρτες γραφικών διαφορες αλλα και πάλι τίποτα αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος ευχάριστw έκτον προτερων.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Για την πρωτη,λογικα θα φταιει η μπαταρια. Για την δευτερη.....speakerακι της εχεις βαλει επανω?
deadlyrjim21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Για την πρωτη,λογικα θα φταιει η μπαταρια. Για την δευτερη.....speakerακι της εχεις βαλει επανω? έχω αλλάξει μπαταρία και την έχω δοκιμάσει και με μπαταρία και χωρίς. για την δεύτερη μπορεί να έχω κάνει λάθος με τους επεξεργαστές που τις βάζο το ψάχνω τώρα αν και έχω την εντύπωση ότι η cpu αν είναι στα 533mhz θα λειτουργούσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα