Porg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Στο livemocha μου έστειλε αυτό ένας Σενεγαλέζος που γράφτηκε σήμερα: γειά σου χαιρετισμό από Floozy, Είμαι πολύ ευτυχής να σας συναντήσουμε στο live-mocha.com είχαν μπορείτε να με βοηθήσετε να βελτιώσουν τη μάθηση και να γίνει φίλος, είμαι εδώ για μάθηση και επίσης να φιλία, γι 'αυτό θα ήθελα να είναι φίλος μου και σε άλλους να μάθουν και να μοιραστούν πράγματα κοινό, εγώ θα ήθελα επίσης να μου γράψετε πίσω σε άλλους να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά, έτσι ώστε να μπορώ να σας πω τα χόμπι μου και να σας στείλει φωτογραφίες μου για να με ξέρει προσωπικά, ελπίζω να έχουμε μια καλή φιλία μαζί σας. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ακόμα με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου ([email protected]) έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. ελπίζω να ακούσω από εσάς. ευχαριστίες ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, hello greeting from Floozy, i am so much happy to meet you on live-mocha.com were you can help me improve learning and become friend, i am here for learning and also make friendship,so i will like you to be my friend in other to learn and share things in common, i will also like you to write me back in other to know each other very well so that i can tell you my hobbies and send you my pictures for you to know me in person, i hope to have a good friendship with you. you can still contact me with my email address([email protected]) so that we can get to know each other very well. hope to hear from you. thanks Τι παίζει με αυτούς κέρδισα κανένα εκατομμύριο; Στέλνουν συχνά τέτοια μν;
CtrlFreak Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Στο livemocha μου έστειλε αυτό ένας Σενεγαλέζος που γράφτηκε σήμερα: γειά σου χαιρετισμό από Floozy, Είμαι πολύ ευτυχής να σας συναντήσουμε στο live-mocha.com είχαν μπορείτε να με βοηθήσετε να βελτιώσουν τη μάθηση και να γίνει φίλος, είμαι εδώ για μάθηση και επίσης να φιλία, γι 'αυτό θα ήθελα να είναι φίλος μου και σε άλλους να μάθουν και να μοιραστούν πράγματα κοινό, εγώ θα ήθελα επίσης να μου γράψετε πίσω σε άλλους να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά, έτσι ώστε να μπορώ να σας πω τα χόμπι μου και να σας στείλει φωτογραφίες μου για να με ξέρει προσωπικά, ελπίζω να έχουμε μια καλή φιλία μαζί σας. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ακόμα με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου ([email protected]) έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. ελπίζω να ακούσω από εσάς. ευχαριστίες ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, hello greeting from Floozy, i am so much happy to meet you on live-mocha.com were you can help me improve learning and become friend, i am here for learning and also make friendship,so i will like you to be my friend in other to learn and share things in common, i will also like you to write me back in other to know each other very well so that i can tell you my hobbies and send you my pictures for you to know me in person, i hope to have a good friendship with you. you can still contact me with my email address([email protected]) so that we can get to know each other very well. hope to hear from you. thanks Τι παίζει με αυτούς κέρδισα κανένα εκατομμύριο; Στέλνουν συχνά τέτοια μν; Έκανα και γω εγγραφή πριν μέρες έτσι από περιέργεια και πήρα και γω το ίδιο μήνυμα.
WiseGuy Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Στο livemocha μου έστειλε αυτό ένας Σενεγαλέζος που γράφτηκε σήμερα: γειά σου χαιρετισμό από Floozy, Είμαι πολύ ευτυχής να σας συναντήσουμε στο live-mocha.com είχαν μπορείτε να με βοηθήσετε να βελτιώσουν τη μάθηση και να γίνει φίλος, είμαι εδώ για μάθηση και επίσης να φιλία, γι 'αυτό θα ήθελα να είναι φίλος μου και σε άλλους να μάθουν και να μοιραστούν πράγματα κοινό, εγώ θα ήθελα επίσης να μου γράψετε πίσω σε άλλους να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά, έτσι ώστε να μπορώ να σας πω τα χόμπι μου και να σας στείλει φωτογραφίες μου για να με ξέρει προσωπικά, ελπίζω να έχουμε μια καλή φιλία μαζί σας. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ακόμα με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου ([email protected]) έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. ελπίζω να ακούσω από εσάς. ευχαριστίες ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, hello greeting from Floozy, i am so much happy to meet you on live-mocha.com were you can help me improve learning and become friend, i am here for learning and also make friendship,so i will like you to be my friend in other to learn and share things in common, i will also like you to write me back in other to know each other very well so that i can tell you my hobbies and send you my pictures for you to know me in person, i hope to have a good friendship with you. you can still contact me with my email address([email protected]) so that we can get to know each other very well. hope to hear from you. thanks Τι παίζει με αυτούς κέρδισα κανένα εκατομμύριο; Στέλνουν συχνά τέτοια μν; Μη δίνεις σημασία σε αυτά τα μηνύματα φίλε... είναι spam... ανάλογα, έρχοντε που και που, ναι... απλά σβήνε τα, μην ασχολείσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα