capten- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 δεν ξέρω...κάτι λείπει... Το δεύτερο γκομενάκι?
doutsos13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ευτυχια ειναι να τρως μπριζολιδια.. κρασακι.. στην εξοχη με το απαλο αερακι να σε χαιδευει στο μετωπο.. μετα να χωνευεις.. κοκα-κολιτσα.. γλυκακι και υπνος με το γκομενακι.\ αντε και ενα xbox360 με ολα τα αξεσουαρ Super Cool Story bro (!)
DKNI Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Nα ετοιμαζεσαι να κοιμηθεις και να λες μεσα "σημερα ηταν μια καλη μερα"
Swimmer21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ευτυχία είναι να θες να στρίψεις τσιγάρο στις 4 το πρωί και να μην έχεις χαρτάκια και αφου σηκώσεις το keyboard να βρεις ένα ξεχασμένο από κάτω Αυτο δεν ειναι ευτυχια.. ειναι εθισμος
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Το LAN. Edit: Στην αρχή αυτό μου ήρθε απλά στο μυαλό, ούτως ή άλλως είναι Trend του insomnia να πετάγεσαι και να γράφεις μια (1) μ#λ#κια δώθε-κείθε. Αν τα βάλω κάτω όμως, ΟΠΟΤΕ κάνουμε LAN εγώ σίγουρα νιώθω ευτυχία. Να έχω πρόβλημα;
Fidelio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ευτυχία είναι η ικανοποιήση καθημερινών σου αναγκών, βραχυχρόνιων ή μακροχρόνιων στόχων σου. Δεν είναι απαραίτητα παγίδα αυτό, γιατί αν φερειπειν δεν έχεις κανέναν στόχο, μακροχρόνιο τουλάχιστον, τότε λογικά είσαι ευτυχισμένος γιατί στην ουσία εκπληρώνεις την βαθυτερη σου επιθυμία. Αν πάλι δεν είσαι καλά παει να πει κάτι θέλεις αλλά δεν ξέρεις πως να το φτάσεις.. Προσοχή: Γενικότερα το παιχνίδι με την ευτυχία μπορεί να καταλήξει σαν το κυνήγι του σκύλου με την ουρά του. Το κόλπο: Κάνε όνειρα και άσε να τρέχουν ιδέες, αυτό αρκεί για να σε απασχολήσει ευχάριστα στο Τώρα.
benign Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Η πραγματικη ευτυχια ειναι να καταλαβαινεις καλυτερα μερα με την μερα και να μαθαινεις περισσοτερα.
le Gaulois57 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Καλό κορίτσι η Ευτυχία ...αλλά τά 'χει με άλλον...
KilliK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Happiness Is A Warm Puppy http://www.youtube.com/watch?v=laZ1L47BPQY
axaxouxas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Όταν λες δεμένοι; Μόνο χέρια; Ή και πόδια; Και εντάξει... γούστα είναι αυτά. Δεν είναι όλοι τόσο kinky όσο εσύ. Υ.Γ. Λέγοντας δεμένοι και ότι απολαμβάνεις απολαύσεις... δεν θέλω να σκεφτώ τι απολαύσεις! Χειροποδαρα .... μισες δουλειες θα κανουμε τωρα ? Απολαυσεις δεν εννοουμε μονο αυτες που φανταστηκες Απολαυση ειναι να επικοινωνεις, να βγαινεις, να πας ενα ταξιδι καπου, να διασκεδασεις, να κανεις κοινα ονειρα, κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ η λιστα ειναι ατελειωτη.................... Κινκυ τι σημαινει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα