Aias Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλημερα σε ολους. Επειδη δεν γνωριζω forum περα απο τεχνολογικα ελεγα μηπως κυκλοφορει κανενας δικηγορος εδω μεσα και με διαφωτισει λιγο . Βγηκε η αποφαση και ειναι να παρω καποια χρηματα απο το παρακαταθηκων και δανειων και ο συνεργατης της δικηγορου μου μου ειπε οτι τους κανω μια εξουσιοδοτηση με επικυρωση στα ΚΕΠ και πληρωνονται για μενα .Ισως ακουγεται λιγο καχυποπτο (και ισως να ειναι απλα δεν γνωριζω και δεν ξερω) ,η διαδικασια ειναι ετσι? Μετα απο τον δικηγορο θα παρω εγω τα χρηματα μου αφου κρατησει την αμοιβη που του οφειλο?Νομιζα οτι γινεται απευθειας η πληρωμη σε μενα. ευχαριστω εκ τον προτερον
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 !!!Όχι!!! Μην το κάνεις αυτό, η πληρωμή γίνεται σε εσένα φυσικά. Απλά ο δικηγόρος θέλει να γίνει σε αυτόν για να εξασφαλίσει την αμοιβή του. Αν εκδοθεί επιταγή, θα είναι στο όνομά σου και θα εξουσιοδοτήσεις τον δικηγόρο να την παραλάβει ή καλύτερα να κανονίσει την αποστολή της σε σένα και μόνο αυτό. Αν είναι να κατατεθεί ποσό σε λογαριασμό σου, θα εξουσιοδοτήσεις τον δικηγόρο να κανονίσει την εντολή αυτή. Να μην εισπράξει χρήματα για λογαριασμό σου σε καμία περίπτωση.
Aias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 ευχαριστω για την απαντηση σου, Βασικα περιμενω να με ενημερωσει για την πληρωμη και να μου στειλει το χαρτι που πρεπει να του κανω την εξουσιοδοτηση να δω τι λεει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα