Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα καθώς βρήκα τρόπο να το λύσω..

Υπενθυμίζω πώς απο το support της ΑSUS μας είχαν όλο στο περίμενε σχετικά με το θέμα και οι απαντήσεις που έπαιρνα όπως επίσης και αυτά που διάβαζα στα forums,το μόνο που με άφηναν να σκεφτώ ήταν ότι μόνο καταλάθος δεν έγινε αυτό το θεματάκι απο μεριά της ΑSUS...(μήπως και λόγο κυκλοφορίας της νέας σειράς 7xxx;; λέω εγώ..)

Ήμουν λοιπόν σχεδόν σίγουρος πως έγινε επίτηδες ώστε να μην μπορεί η μητρική να διαβάσει την κάρτα σαν 6970 με το switch στο 1,παρα μόνο σαν 6950!

Επίσης είχαν πρόβλημα και άτομα με κανονικές 6970 και όχι flashαρισμένες..

Παλαιότερα είχα κάνει ένα flashάρισμα σε μία Gtx460 που είχα ώστε να ξεκλειδώσω ρολόγια και voltage κατα το οποίο για να παίξει σωστά έπρεπε να πειράξω λίγο το BIOS της κάρτας. Ετσι λοιπόν σκέφτηκα ότι ίσως πειράζοντας το ID της κάρτας στο BIOS της 6970 να γίνει δουλειά!

Κατέβασα το Link.png Site: Radeon Bios Editor λοιπόν και παρατήρησα ότι ανοίγοντας το κάτω δεξιά λέει Video Card ID και ανάλογα με το BIOS που ανοίγεις έχει διάφορες επιλογές..ανοίγοντας λοιπόν το ΒIOS της 6970 στο σημείο που έχω κυκλώσει στην παρακάτω φωτογραφία γράφει 6970,εγώ αυτό το άλλαξα σε 6950 και έκανα save!

2wew2h5.png

Mετά συνέχισα κανονικά με την διαδικασία του ξεκλειδώματος με το Ati Winflash και με το απαραίτητο reboot μετά το flashάρισμα το pc άνοιξε κανονικότατα και η κάρτα δούλευε σαν 6970 όπως πρίν!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας λοιπόν σχετικά με το θέμα και ελπίζω να βοηθήσει και τα παιδιά που είπαν ότι είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα :)

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...