Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλά λάθη μαζεμένα όμως. Συγκεντρώσου... :P Έτσι ήμουν και γω χθες. Πιες ένα ουισκάκι.

καταραμενη δουλεια και βιασυνη μαζι....! θα παρω ενα με 2 παγακια ;)

Δημοσ.

1)700 ευρό

2)Δεν είμαι σίγουρος...

Με i5 2500K σ αυτό το μπάτζετ και να είναι και ισορροπημένο gaming το μηχάνημα, δε βγαίνεις στο μπάτζετ. Αν ανέβεις 830-840, ναι. Θα σου κάνει λογικά κάποιος φίλος amd σύνθεση.

Δημοσ.

με i5 και 700 οπως ειπε και ο δεινοσαυρος θα βαλεις μια καρτα μεσαιων προδιαγραφων.

αφου το θες για gaming οι διαφορες ειναι πολυ μικρες οποτε δεν αξιζει να πας σε i5 εφοσον εχεις και τετοιο μπατζετ...

λοιπον τσεκαρεις αυτη την συνθεση http://prntscr.com/799wt και με το 50αρικο που μενει τσιμπα ενα δισκο μεταχειρισμενο και εισαι τζετ...τωρα να σου βαζα ssd? παλι θα εκοβα απο καπου...ssd οταν μαζεψεις ακομα κανα ψιλο τσιμπα εναν θα δεις μεγαλη διαφορα στο μπουταρισμα και στην αποκριση του συστηματος.... αυτα απο μενα

Δημοσ.

Ωραία σύνθεση αυτή evagelou. Και οσο για τον σκληρό, δεν έχω πρόβλημα. Είναι "φτηνό" κομμάτι του υπολογιστή.

Δημοσ.

Διαβασα ότι η μητρική αυτή υποστιρίζει μονο CrossfireX.Θα έχει πρόβλημα με την nVidia καρτα?

οχι φιλε μ κανενα προβλημα :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για αυτή την συνταγή.Πολύ καλή. Μπορώ να κάνω overclock αμα θελήσω με αυτή την μητρική?

εννοειτε πως μπορεις αλλα για να κανεις πρεπει να βαλεις και μια καλη ψυκτρα :) αλλιως ερχεται π ερχεται και το καλοκαιρι θα ψηνεις καλαμακια πανω του! χαχα

Δημοσ.

εννοειτε πως μπορεις αλλα για να κανεις πρεπει να βαλεις και μια καλη ψυκτρα :) αλλιως ερχεται π ερχεται και το καλοκαιρι θα ψηνεις καλαμακια πανω του! χαχα

Ψηνονται τα καλαμακια? Εγω ξερω οτι μονο τα σουβλακια ψηνονται και τα καλαμακια τα χρησιμοποιουμε για να ρουφαμε τον καφε! :Ρ: Ρ

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...