MasterX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 θελω να αγορασω ενα τριθέσιο καναπέ..μαλλον απο Neoset.. ο καναπες θα μπει στο καθιστικο απέναντι απο τηλεόραση.. αυτος ειναι ο πιο καλος/αναπαυτικος που ειδα.. Αίγλη σε 3θέσιο και μετα αυτος που ειναι πιο καινουργιος.. Como ο πρωτος μου φανηκε πιο αναπαυτικος.. καθομαι ακριβως, σε πιο καλη σταση.. λες και ειναι κομμενος στα μετρα μου. ο δευτερος φαινεται πιο βαθυς και δεν ακουμπαω πισω, εχει ενα κενο πισω απο την πλατη, που πρεπει να φερεις το μαξιλαρι πιο κοντα ή να βαλεις και δευτερο. Θέλω και ενα έξτρα κομματι/σκαμπό που οταν θέλω να ξαπλώσω καθετα στο καναπε να το κολλαω στο καναπε και να βαζω τα ποδια μου..σαν υποπόδιο δηλαδή, που θα μπορω να το εχω και ξεχωριστα απο το καναπε, διπλα του, σαν αυτονομο σκαμπο. κάτι τετοιo, απο την σειρα καναπεδων MAXI.. 65χ65 κοντα 200ε σκαμπό MAXI υπαρχουν και τα 2 μεγαλυτερα: απο την σειρα καναπεδων Αίγλη.. 75χ75 κοντα 267ε σκαμπό Αίγλη και το πιο πανω, απο την σειρα καναπεδων MAXI.. 90χ63 στα 300ε βρηκα και μια φτηνη λυση απο ΙΚΕΑ σε μαυρο: Υποπόδιο καναπέ EKTORP 119ε 82χ62 δεν ξερω αν θα ταιριαζει καλά, και κατα ποσο θα ειναι καλό το υψος, σε σχεση με το καναπε.. Ύψος καθίσματος 44 cm. Ποιος εχει γνωμη σχετικα; και αν καποιος εχει παρει το υποπόδιο απο ΙΚΕΑ, ας μου πει σχετικα με την ποιοτητα του και αν αξιζει. γιατι αν ειναι σχεδον το ιδιο με το μεγαλο των Νεοσετ (σκαμπό MAXI 90χ63) που το εχει 300ε αυτο βγαινει μιση τιμη
MasterX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) κατεληξα προς τον 3θεσιο+σκαμπο για να εχω ευελιξία και να κερδιζω χωρο οταν χρειαζεται.. οτι ειναι πανακριβοι ειναι.. και υπαρχουν και πολοι ακριβοτεροι βεβαια... Τωρα ειδα και αυτο στο ΙΚΕΑ που φαινεται να ειναι ιδιο με αυτο που εγραψα στην αρχη αλλα πολυ φθηνότερο: Υποπόδιο καναπέ EKTORP 82χ62 στα 89ε αντε να βγαλεις ακρη μετα.. επισης Υποπόδιο Καναπέ KARLSTAD 80χ63 στα 119ε Επίσης, για τους καναπεδες της Neoset ειδα: Το κάλυμμα του καναπέ αφαιρείται εύκολα και καθαρίζεται Μια φιλη μου ειπε, οτι θελει προσοχη στο καθαρισμα (καλυτερα καθαριστηριο) γιατι αν δεν ειναι καλο το υφασμα, θα μαζεψει και δεν θα ξαναμπαινει στο καναπε.. Βεβαια, αυτοι που εχουν μαξιλαρια, το πολυ να λερωθουν αυτα, οποτε συνηθως μοπνο τα καλυματα των μαξιλαριων θελουν καθαρισμα.. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2012 από MasterX
MasterX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 καμιά γνώμη; προσανατολιζομαι προς καναπε Neoset Αίγλη σε 3θέσιο ... αυριο πρεπει να τελειωνω με αυτο... καθε γνωμη ευπροσδεκτη...
μαφαλντα Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Αφου σε βολεύει και σου αρέσει γιατί ρωτάς;Εμένα μου άρεσε ο Diletto,είναι και πρακτικός από την άποψη ότι το κάλυμμα προστατεύει τα μπράτσα και το κομμάτι κάτω από το μαξιλάρι που ακουμπάνε τα πόδια.Είναι και πιο κομψός.
MasterX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 προσπαθω να βγαλω μια ακρη του ποιος θα ειναι πιο αναπαυτικος (ουσιαστικά δεν τρελαινομαι να σαπιζω στο καναπε, απλα να μην με ενοχλει/κουραζει μετα απο καμποση ωρα) και να μην πεσει/βουλιαξει με το καιρο (τα καθισμα ή τα μαξιλαρια του). αν καποιος εχει θα μπορουσε να μου πει τις εντυπωσεις του
spacefart Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 αν δε πας σε ενα μαγαζι νεοσετ να καθησεις πανω στους καναπεδες που θες.. τοτεακρη για το ποιος ειναι πιο αναπαυτικος δε θα βγαλεις.. εγω για παραδειγμα, αναλογα με τα χρηματα που μπορω να διαθεσω και αφου δοκιμασα μερικους που ηταν στο ευρος τιμων.. κατεληξα στον παραπανω που προτεινα..
MasterX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 να σου πω την αληθεια, δοκιμασα αρκετους, αλλα θεωρω οτι ειναι δυσκολο να καταλαβεις με το να καθησεις μερικα λεπτα.. παντως ο πιο αναπαυτικος μου φανηκε ο Αιγλη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα