paokmaniak Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Παίδες εδω και μερικές μέρες έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικων με εβγαλε αρχικά παίζωντας fm μια μαυρη οθονη και κολησε εκανα επανεκινηση και οταν μπηκα στα windows βρηκα κάτι κίτρινες γραμμες οταν θολη οθονη χαμηλη αναλυση, εκανα επαναφορα συστηματος και εγκτατεστησα νεους drivers για την καρτα γραφικων και αρχικα λειτουργησε. Μετα απο λιγες μερες αυτη τη φορα παιζωντας ο αδερφος μου (dota) ξαναειχα το ιδιο προβλημα ξαναδοκιμασα οτι και την αλλη φορα αλλα τπτ εκανα και format περασα νεους drivers τπτ και μαλιστα δειχνει ακομα χειροτερα καθως πλεον και κατα της εκκινηση μου βγαζει κατι αρλουμπες με τριγωνικες ριζες και ακαταλαβιστικα νουμερα και οταν μπαινει στα win ιδια προβληματα (πλεον κιτρινες γραμμες). Ταυτόχρονια είχα και αυξημενα θορυβο απο το μηχανημα τελευταια λετε να φταιει το ανεμιστηρακι και να καηκε η καρτα??? Ψαχνωντας στο νετ βρηκα αυτα. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/receiving-code-43-error-with-nvidia-geforce-9800gt/61749e48-de6e-4bd9-9c3c-9a415e7b52c1?page=2 (εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και ιδιο κωδικο λαθος και ιδια καρτα και σαν τροπο λυσης .... αυτο http://lifehacker.com/5823227/save-dying-video-cards-with-a-quick-bake-in-the-oven είναι δυνατον να λειτουργήσει κάτι τετοιο???) Και η εικόνα του σφάλματος. prob.png: Ευχαριστω 40 βαθμους με βγαζει θερμοκρασια με το riva tuner πολυ νορμλ δεν ειναι??
Demian1989 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 τα έφτυσε η κάρτα φίλε για να βγάζει artifacts όπως λες είσαι για καινούργια όσα φορμάτ και drivers να περάσεις δεν θα αλλάξει κάτι η μόνη λύση που έχει βρεθεί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να την βάλεις στον φούρνο αλλά από ότι έχω διαβάσει το πρόβλημα θα ξανά εμφανιστεί αργότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα