Προς το περιεχόμενο

Box ή Dropbox;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα το θέμα δεν είναι το android app αλλά τι γίνεται στα άλλα λειτουργικά, in my case στα pc μου. Άρα dropbox για μένα.

Δημοσ.

Το καλό με το box ήταν τα 50gb που έδινε "αέρα" με την εγκατάσταση αρχικά σε ios και μετά σε android. Αλλά για μένα που έχω 11.5gb στο dropbox και χρησιμοποιώ μόλις τα ~250mb είναι περιττά αυτά τα νούμερα.

Δημοσ.

Το box στο free δεν σου επιτρέπει να έχεις αρχείο πάνω απο 200mb αν δεν κάνω λάθος, ενώ το dropbox δεν έχει περιορισμό!

Ισχύει εν μέρει. Σύμφωνα με αυτό, το DB έχει περιορισμό 300mb αν ανεβάσεις από το site, αλλά δεν έχει περιορισμό αν ανεβάσεις από την desktop εφαρμογή.

Δημοσ.

δοκιμασε και το sugarsync. έχει και εφαρμογή για android.

προσωπικά για μένα, το dropbox με το box είναι κάτι διαφορετικά αν μιλάμε για χρήση μέσω του υπολογιστή. όλο το θέμα είναι η εφαρμογή και δυστυχώς το box δεν έχει..

για το sugarsync, το χρησιμοποιώ εδώ και κάποιες μέρες και μου φαίνεται πολύ καλό. μόνο που είναι μόνο για windows.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για μένα το θέμα δεν είναι το android app αλλά τι γίνεται στα άλλα λειτουργικά, in my case στα pc μου. Άρα dropbox για μένα.

Συμφωνώ μαζί σου για αυτό επιλέγω ubuntu one. 5GB χωρίς περιορισμούς.

Δημοσ.

εγω και dropbox και ubuntu one,προκειμενου να με φτανει ο χωρος αλλα και να εχω προσβαση στα αρχεια μου απο καθε πλατφορμα.

Δημοσ.
εγω και dropbox και ubuntu one' date='προκειμενου να με φτανει ο χωρος αλλα και να εχω προσβαση στα αρχεια μου απο καθε πλατφορμα.[/quote']

Το Ubuntu One φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά έχω.μια σημαντική ερώτηση: επειδή λέει ότι κάνει αυτόματα upload τις φωτογραφίες που τραβάς με την κάμερα, αυτό γίνεται να απενεργοποιηθεί; Δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ μια εφαρμογή να κάνει αυτόματο ανέβασμα φωτογραφιών, και για τα data που θα φάει αλλά κυρίως για το privacy.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Προέκυψε ένα άλλο ζήτημα με το ubuntu one...Δεν έχει εφαρμογή για mac. Ακόμη κι αν παραβλέψω την γκρίνια σε μερικά σχόλια που είδα ότι απέτυχε να συγχρονίσει αρχεία σε μερικούς, είναι λίγο χαζό να μην υποστηρίζει Mac. Η βασική δουλειά που το θέλω είναι να επικοινωνεί το pc με το mac.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις και τα δυο. Βαζεις το box για να παρεις τα 50gb και εχεις και το dropbox που ειναι πιο μπροστα λογο παλαιοτητας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...