Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη τις προσεχεις μερες θα αγορασω ενα netbook (ειχα laptop αλλα θελω netbook λογο βαρους , θελω κατω απο 2 κιλα )

, και επειδη ολα τα netbook παιζουν στο ιδιο καζανι με 10" οθονη , επεξεργαστες μονοπυρηνους 1,6 και 1gb ram και και και .... ,μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε αυτο η εδω

Σε χαρακτηριστικα σε σχέση με 10ιντζα netbook (acer , HP mini και αλλα) καμια σχεση , εχει πολυ ανωτερα χαρακτηριστικα!!

Πιο πολυ θα δουλευει για παρουσιασεις στην εργασια μου σε συνδεση με προτζεκτορα .

Οσοι το εχετε για πειτε μου τη γνωμη σας , απο πλευρας μπαταριας , ταχυτητα ,ποιοτητα κατασκευης .... και αλλα ...

Δημοσ.

netbook διπύρινα υπάρχουν εδώ και χρόνια. 12.1" δεν ειναι netbook.400 γιούρια για atom είναι φέρμα.

καθαρα το θεμα αγορας ειναι η φορητοτητα , δεν θελω βαρυ , ειχα λαπτοπ core duo τρομερο αλλα το εδωσα γιατι ηταν 3 κιλα , εχω σταθερο και το φορητο το θελω για χρηση τετοια που το βαρος του ειναι αυτο που μετραω και μονο !!

Ο asus lampor ειναι 1,5 κιλα , μια χαρα δηλαδη.

Νταξει δεν θελω και με 9" οθονη , παραειναι μικρο , ολο και καπου αλλου θα χρειαστεί , μην στραβωθουμε κιολας !!

12.1" ειναι ικανοποιητικο μεγεθος για 1,5 κιλο netbook (η ας το πουμε Netbook).

Τωρα ο atom που λες ναι μεν δεν ειναι οτι πιο κορυφαιο αλλα σε σψεση με τους atom των 10" πηστευω ειναι κατι καλυτερος και ειναι και duo .

Και εχει και 2gb μνημης σε σχεση με 1gb που εχουν οι 10"

Και σαν ποιοτητα φενεται αρκετα καλος .

Γυρω στα 350 βρησκεις ενα καλο mini netbook , νταξει εδω παμε καπου στα 100ευρω παραπανω αλλα πηστευω οτι τα αξιζει για τις διαφορες που εχει , ειδα netbook 10" και 11.6" και παρολο που η διαφορα ειναι 1.6" ιντσα βλεπεις μια αρκετα σημαντικη διαφορα προς το μεγεθος της οθονης.

Πριν αποφασισω τον Lamborghini κοιταγα και ημουν προς αυτον με 13.3 " και Intel® Pentium® SU4100 αλλα δεν ξερω ειναι διπύρηνος αυτος ??

Οποτε για πειτε μου πιον απο τους δυο μου προτεινεται (lamporghini η toshiba ????) να το ξανασκεφτω , πρεπει μες την βδομαδα να τον κλεισω και θελω την βοηθεια σας.

Δημοσ.
Οποτε για πειτε μου πιον απο τους δυο μου προτεινεται (lamporghini η toshiba ????) να το ξανασκεφτω , πρεπει μες την βδομαδα να τον κλεισω και θελω την βοηθεια σας.

Σε σχέση με τους 2 αυτούς θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και αυτόν Lenovo IdeaPad S205

• καλύτερο επεξεργαστη
  • 4gb μνημη
  • καλύτερη κάρτα γραφικών
  • και αυτός κάτω απο τα 1,5 kg

Δημοσ.

στους δυο αυτους θα παιξω που ανεφερω , γιατι τους εχω βρει και ειναι αμεσως ετοιμοπαράδοτοι.

Τωρα αυτους που λες εχουν ολοι amb επεξεργαστη , χχμμ δεν ξερω , γενικος τους amd δεν τους εχω παρει με καλο ματι .

τον μονο που ειδα σημερα απο αυτους ειναι στο πλαισιο ο sony vaio , δεν νωμηζω ομως οτι υπερεχει σε δυνατοτητες τοσο του lamborghini οσο και του toshiba για να δικαιολογει και τα 529 . εχει και 11.6 οθονη .

Σε αυτους τους δυο θελω την αποψη σας , τον lamporghini και τον toshiba, εναν απο τους δυο θα παρω οριστικα , αλλα δεν μπορω να αποφασισω , πιο μουρατος ο lamporghini αλλα θελω και αξιοπιστια και εχω ακουσει πολυ καλα λογια γενικος για την toshiba !!! (οχι οτι η asus ειναι καμια εταιριουλα !!)

Σε σχέση με τους 2 αυτούς θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και αυτόν Lenovo IdeaPad S205

• καλύτερο επεξεργαστη
  • 4gb μνημη
  • καλύτερη κάρτα γραφικών
  • και αυτός κάτω απο τα 1,5 kg

δεν θα τον βρω ευκολα , ασε που στο skourtz δυο καταστηματα τον εχουν , μεχρι να μου τον φερουν ... (7+ ημερες) .. νυχτωσαμε.

Απλα τον χρειαζομαι σχεδον αμεσως και αυτους τους δυο τους περνω αμεσως.

Αλλωστε δεν θελω AMD επεξεργαστη.

Αρχιζω και κλεινω προς τον toshiba , με 13.3" ειναι πολυ καλα !!

Ο επεξεργαστης του toshiba ο Ιntel Pentium SU4100 ειναι διπυρινος ? γιατι δεν το λενε στα χαραχτιριστικα πουθενα ?

Δημοσ.

μεσα στους lamborghini και toshiba θα βαλω και αυτον

περιμένω γνωμες λοιπον αναμεσα σε αυτους τους τρεις , ωστε να τον παραγγείλω , ευχαριστω.

Δημοσ.

τελικα μαλλον τον toshiba θα παρω ,αν και το σκεφτομαι λιγακι για Lenovo .

Aπλα δεν εχω δουλεψει ποτε lenovo και δεν ξερω αν ειναι αξιόπιστη εταιρία. Παλια που ειχα δει εναν πολυ παλιο μοντελο lenovo φιλου μου δεν μου πολυαρεσε η ποιτητα κατασκευης, τωρα τα καινουργια δεν ξερω τι λενε?

εχω δει αυτους του δυο lenovο: ThinkPad Edge 11 και ThinkPad X201i ( ο lenovo x201i εχει σχεδον ιδια τιμη με τον toshiba)

Πειτε μου την γνωμη σας ποιον απο τους τρεις, τον toshiba η τους δυο lenovo, γιατι αυριο-μεθαυριο θα παω να τον κλεισω.

Δημοσ.

παντως ο Toshiba που τον ειδα στον κοτσοβολο μου αρεσε πολυ η ποιοτητα κατασκευης και ειναι και παναλαφρος.

Κατι που δεν μου αρεσε στον lenovo ειναι οτι ειναι λιγακι συμπικνωμενα τα πληκτρα , δεν εχουν καθολου αποστασεις μεταξυ τους.

Βρηκα και εναν samsung , τι λετε αξιζει?

Δημοσ.

Στη θέση σου θα έπαιρνα το thinkpad x201 σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ καλό deal, του βάζεις και άλλα 4GB ram και πετάει.

Η ποιότητα του είναι κορυφαία και έχει 3 χρόνια εγγύηση.

Αν τίθεται θέμα γούστου και δεν σου αρέσει το lenovo πάρε το toshiba που αναφέρεις και αυτός είναι πολύ καλός.

Δημοσ.

πριν λιγο ειχα παει να ξαναδω τον toshiba , επειδη το θελω και για έγραφα word και θα πεσει αρκετο γραψιμο με ξενισε λιγακι το πληκτρολογιο , δεν ειναι τοσο ανετο , ασε που ειναι αρκετα ευαισθητο πατας ενα πληκτρο και βουλιαζουν και ολα τα γυρω γυρω του.

Θα παω να δω και τον samsung στο γερμανο , που εχει Intel Core i3 2.26GHz !!!!!!!!!

Εχει και 13.3" οθονη , εχει και DVD RW !!!! και σχετικα ελαφρυς με 1,9 κιλα γιατι ειπα δεν θελω να ανεβω πολυ σε βαρος γιατι τον μεταφερω καθε μερα. Λογικα θα χει και καλη οθονη αλλωστε samsung ειναι !!!

Το ασχημο με τον lenovo ειναι οτι δεν μπορω να τον δω καπου σε εκθεση σε καποιο καταστημα , εκει που το εχω βρει μονο παραγγελια ερχεται, και θα το ηθελα να τον δω να ξερω λιγο πολυ, απο πλευρα ποιοτητας πλαστικων , πληκτρολογιο , οθονη .... κ.α.

Οντος φιλε jtheogr καλος φενται ο thinkpad x201 εχω την εντυπωση οτι ομως υπερτερει λιγο ο samsung.(μνημη - καρτα γραφικων - μεγαλυτερη οθονη)

βρηκα αυτο εδω !! λεει οτι το βαρος ειναι ΜΟΝΟ 1230 γρ :confused: , αν ισχύει κατι τετοιο τον πηρα με κλειστα ματια !!!

Δημοσ.

πριν λιγο ειχα παει να ξαναδω τον toshiba , επειδη το θελω και για έγραφα word και θα πεσει αρκετο γραψιμο με ξενισε λιγακι το πληκτρολογιο , δεν ειναι τοσο ανετο , ασε που ειναι αρκετα ευαισθητο πατας ενα πληκτρο και βουλιαζουν και ολα τα γυρω γυρω του.

Θα παω να δω και τον samsung στο γερμανο , που εχει Intel Core i3 2.26GHz !!!!!!!!!

Εχει και 13.3" οθονη , εχει και DVD RW !!!! και σχετικα ελαφρυς με 1,9 κιλα γιατι ειπα δεν θελω να ανεβω πολυ σε βαρος γιατι τον μεταφερω καθε μερα. Λογικα θα χει και καλη οθονη αλλωστε samsung ειναι !!!

Το ασχημο με τον lenovo ειναι οτι δεν μπορω να τον δω καπου σε εκθεση σε καποιο καταστημα , εκει που το εχω βρει μονο παραγγελια ερχεται, και θα το ηθελα να τον δω να ξερω λιγο πολυ, απο πλευρα ποιοτητας πλαστικων , πληκτρολογιο , οθονη .... κ.α.

Οντος φιλε jtheogr καλος φενται ο thinkpad x201 εχω την εντυπωση οτι ομως υπερτερει λιγο ο samsung.(μνημη - καρτα γραφικων - μεγαλυτερη οθονη)

βρηκα αυτο εδω !! λεει οτι το βαρος ειναι ΜΟΝΟ 1230 γρ :confused: , αν ισχύει κατι τετοιο τον πηρα με κλειστα ματια !!!

εγω θα πηγαινα στον lenovo χωρις δευτερη σκεψη..πολυ ποιτικη κατασκευη,μπαταρια,βαρος και επιδοσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...