Alxnks Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 παρε τηλ την κοσμοτε κ θα σου ζητησει εναν μεγαλο κωδικό που εχει η καρτα πιο κατω.that's it. το αυτο
epp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 πριν καπου 7 χρονια που ειχα ξυσει την καρτα με μαχαιρι και χαθηκαν μερικα απτα νουμερα , ειχα παρει τηλ και μου ζητησαν να στειλω με φαξ την ξυμενη πλευρα της καρτας + ταυτοτητα αν θυμαμαι καλα... τωρα δε ξερω τι ισχυει παρε και ρωτα τους
Luxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τους εδωσα τον μεγαλο κωδικο και ημερομηνια ληξης. Ειπαν οτι θα μου την βαλουν εντος 24 ωρων. Για να δουμε.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ειπαν οτι θα μου την βαλουν εντος 24 ωρων. Για να δουμε. για να δούμε λοιπόν...
marduc812 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Θα το βάλουν και εγω πριν κανα μήνα το είχα πάθει και μου τα βάλανε μέσα σε ένα 4ωρο. Απλά λες έναν μεγάλο κωδικό της κάρτας αυτό είναι όλο!
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μου θυμίζεις πρίν καμιά 10ετιά που έξησα μια κάρτα της panafon με δύναμη με τις τελευταίες δραχμές κέρματα που είχα και σβήστηκαν μερικά νούμερα. Έκανα καμία δεκαριά συνδιασμούς και το βρήκα μετά.
athlios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Πηρα μια καρτα cosmote, αλλα δεν την εξυσα καλα και ιδου το αποτελεσμα. Εγω γραψει πολλους διαφορετικους συνδιασμους, αλλα διχως αποτελεσμα! τα σιγουρα ειναι τα εξης : 82-- --52 -538 Καμια ιδεα; ήσουν σε κάνα πάρτυ το προηγουμενο βραδυ?
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ήσουν σε κάνα πάρτυ το προηγουμενο βραδυ? You remembered
marmagia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πάρε τηλ της κοσμοτε. Θα σου ζητήσουν το κωδικό που έχεις σαν μπαρκοουντ η κάρτα και θα στο πιστωσουν αυτοι Sent from my iPhone using Insomnia
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Τους εδωσα τον μεγαλο κωδικο και ημερομηνια ληξης. Ειπαν οτι θα μου την βαλουν εντος 24 ωρων. Για να δουμε. Πάρε τηλ της κοσμοτε. Θα σου ζητήσουν το κωδικό που έχεις σαν μπαρκοουντ η κάρτα και θα στο πιστωσουν αυτοι Sent from my iPhone using Insomnia Ένα topic εκτός από την τελευταία σελίδα έχει και προηγούμενες. Καλό θα ήταν να ρίχνεις μία ματιά.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δεν νομίζω ότι θα στο βάλουν γιατί σίγουρα μέχρι τώρα κάποιος από το insomnia το έχει ήδη βάλει στο κινητό του. Άμα πάλι στα βάλουν τα λεφτά. τότε βρήκαμε τρόπο με μία κάρτα να βάζουμε διπλά λεφτά. Εκτός άμα τα βγάλουν από τον άλλον, οπότε άμα βρεις κάτω μια κάρτα φρέσκια, ξες
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δεν νομίζω ότι θα στο βάλουν γιατί σίγουρα μέχρι τώρα κάποιος από το insomnia το έχει ήδη βάλει στο κινητό του. Άμα πάλι στα βάλουν τα λεφτά. τότε βρήκαμε τρόπο με μία κάρτα να βάζουμε διπλά λεφτά. Εκτός άμα τα βγάλουν από τον άλλον, οπότε άμα βρεις κάτω μια κάρτα φρέσκια, ξες Ένα topic εκτός από την τελευταία σελίδα έχει και προηγούμενες. Καλό θα ήταν να ρίχνεις μία ματιά. Αφου δεν εβαλα την τελευταια 4αδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα