xreokopia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Υπαρχει καποιος ειδημων απο Memtest? Eκαψα το iso του v4.20 και bootαρισα απ το dvd. Mετα απο... 17 ωρες(ατελειωτο ειναι?) η εικονα ειναι η παρακατω. Δειχνει προβλημα στις μνημες? http://img23.imageshack.us/img23/3269/203120612.jpg
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Το θέμα μεταφέρεται στην ενότητα "Hardware Γενικά"
xreokopia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Oχι, δεν εχω κλοκαρει τιποτα. Υποδεικνυεται προβλημα ή οχι? (ΥΓ. Εχω μονο κανει το 2Τ σε 1Τ)
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Oχι, δεν εχω κλοκαρει τιποτα. Υποδεικνυεται προβλημα ή οχι? Ναι αφού δεν έχεις κάνει o/c υπάρχει πρόβλημα Δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα τα εργοστασιακά timings/voltage/Mhz και ξανακάνε ένα Memtest
xreokopia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ειναι τα εργοστασιακα timings, εκτος απο το 1Τ (δε ξερω αν προλαβες να το διαβασεις). Οι δυο κοκκινες γραμμες υποδηλωνουν προβλημα? σοβαρο ή αμελητεο? Τις γραμμες αυτες τις εβγαλε μετα απο 5-10 ωρες.
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δεν καταλαβαίνω το σοβαρό ή αμελητέο; Πρόβλημα βγήκε...
xreokopia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τι ακριβως προβλημα υποδηλωνουν οι κωδικοι που λεει? Μηπως ειναι λεπτομερειες που βγηκαν μετα απο 15 ωρες? Μηπως ολοι οι χρηστες εαν το ετρεχαν τοσες ωρες ολο και κατι θα τους εβγαζε?
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Οχι αν δεν έχουν θέμα οι μνήμες δεν θα βγάλουν error Στο memtest
xreokopia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ναι αλλα ειναι οντως error ή κατι αμελητεο? Ποση ωρα πρεπει να τρεξεις το memtest? Iδιο ειναι η 1 ωρα και ιδιο οι 20 ωρες?...
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ρε συ με τρολλάρεις; Εχω ξεχάσει Memtest Απο Παρασκευή έως Δευτέρα απόγευμα σε pc στο μαγαζί. Error δεν είδα Πως αλλιώς να στο πω ότι έχεις θέμα; Τι αγχώνεσαι; Συνήθως οι ram ¨εχουν Life time εγγύηση. Στείλε την φώτο μαζί με τις ram και να σου δώσουν άλλες
BalthazarX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Πως γίνεται μετά από 17 ώρες να είναι ακόμα στο 8ο pass; Λίγο δεν είναι; Ή κάνω λάθος;
xreokopia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ρε συ με τρολλάρεις; Εχω ξεχάσει Memtest Απο Παρασκευή έως Δευτέρα απόγευμα σε pc στο μαγαζί. Error δεν είδα Πως αλλιώς να στο πω ότι έχεις θέμα; Τι αγχώνεσαι; Συνήθως οι ram ¨εχουν Life time εγγύηση. Στείλε την φώτο μαζί με τις ram και να σου δώσουν άλλες Δεν σε... τρολαρω, απλα προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει αυτο το memtest και πως ερμηνευονται τα αποτελεσματα. Εσυ απλα βλεπεις μια κοκκινη ενδειξη και αυτοματα λες 'εχουν προβλημα'. Πριν ειπες κατι περι o/c, μηπως επηρεασε το 1Τ που εβαλα? Τελος, πολυ αμφιβαλλω αν το καταστημα θα δεχτει αντικατασταση με μόνο στοιχειο το memtest.
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Σου είπα βάλε χειροκίνητα εργοστασιακά και κάνε Memtest Βάλε και 2Τ και κάνε memtest Το κατάστημα δεν παίζει να μην δεχτεί αλλαγή αν τους πας το Memtest. Φυσικά και θα τρέξουν και αυτοί το δικό τους αλλά η αλλαγή θα γίνει
BalthazarX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μα η κόκκινη ένδειξη = error. Το γράφει κιόλας. Και όπως σου είπε άλλωστε η Κάρμεν,το έχει αφήσει πολύ περισσότερο από εσένα και δεν έβγαλε πρόβλημα. Επιπλέον το memtest είναι αρκετό σαν στοιχείο.Αν δεν κάνω λάθος οι ίδιοι οι κατασκευαστές το αναφέρουν σε περίπτωση που κάποιος ζητήσει rma... Αν δεν δεχτεί το κατάστημα απευθύνεσαι πλέον στον κατασκευαστή, για την αντικατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα