vk13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Είμαι ήδη συνδρομητής στο connex αλλά θέλω πλέον να βρώ την οικονομικότερη δυνατή πρόταση για ΜΟΝΟ internet. Δηλαδή χωρίς τηλέφωνο για κλήσεις και τα σχετικά... Γνωρίζετε κάτι οικονομικό που να παρέχει μόνο σύνδεση στο internet; Οποιοδήποτε πάροχο εννοείται...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 cyta,hol,wind,forthnet εχουν ολες οικονομικες λυσεις αναλογα με την ταχυτητα που επιθυμεις. η hol προσφερει 6 Mbps /17,1 € , 24 Mbps /20,1 € η cyta 4 Mbps /14 €, 24 Mbps /18€ ,35 Mbps /34€ , 50 Mbps /42€ η forthnet 24 Mbps /25,74 € η wind 24 Mbps /20 € μηνα αν θελεις απλα την οικονομικοτερη αγνοωντας ταχυτητα ( πχ επιθυμεις μονο surfing,email,facebook,twitter,skype κλπ ) η cyta με 14 ευρω στα 4Mbps ειναι η καταλληλοτερη.
vk13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Η cyta θα με ενδιέφερε βασικά. Γνωρίζεις αν έχει κάποια χρονική δεσμευση παραμονής στην υπηρεσία;; Γενικά ποια είναι η μικρότερη χρονική δέσμευση από όλες τις εταιρίες;;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 δεν ειμαι ωστοσο σιγουρος αν αυτο το 14€ το μηνα για 4mbps ειναι μονο για ενα χρονο και μετα αλλαζει η χρεωση. στις περισσοτερες αν οχι ολες ,ειναι ο ενας χρονος παραμονης απαραιτητος. επικοινωνησε με τα κεντρα εξυπηρετησης πελατων και ριξε μια ματια στα site των εταιρειων για να μαθεις λεπτομερειες. για εντυπωσεις συνδρομητων και αποριες υπαρχει πιο εξειδικευμενο forum για τις παραπανω εταιρειες: http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=4
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 γενικα συνηθως δεσμευεσαι για ενα χρονο συμβολαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα