Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Έβαλα και εγώ να παίξω το Dark souls μετά από τόσα χρόνια που το έχω στην κατοχή μου. Το ξέρω είμαι ιεροσυλος, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ το Ashen και σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσω την τύχη μου και στο souls. 

Πέρα από τον έλλειψη χάρτη και την αυξημένη δυσκολία του σε σχέση με το Ashen, αυτό που με αποθαρρύνει ενώ μου αρέσει το game είναι ότι πρέπει να κάνω πολύ grinding απόρροια του ότι πρέπει να πηγαίνω αργά και προσεκτικά, να μαζεύω ψυχές, να μη ρισκάρω να προχωράω και να πηγαίνω στο bonfire να αναβαθμίσω τον χαρακτήρα για να μην χάσω τις ψυχές. Γενικά, το grinding είναι κάτι που αποφεύγω πάρα πολύ στα games, γιατί δεν είναι δουλειά αλλά ψυχαγωγία/διασκέδαση. 

Δεν χρειαζεται grinding καθολου απλα ..git gud. :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, lebron15 είπε

Έβαλα και εγώ να παίξω το Dark souls μετά από τόσα χρόνια που το έχω στην κατοχή μου. Το ξέρω είμαι ιεροσυλος, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ το Ashen και σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσω την τύχη μου και στο souls. 

Πέρα από τον έλλειψη χάρτη και την αυξημένη δυσκολία του σε σχέση με το Ashen, αυτό που με αποθαρρύνει ενώ μου αρέσει το game είναι ότι πρέπει να κάνω πολύ grinding απόρροια του ότι πρέπει να πηγαίνω αργά και προσεκτικά, να μαζεύω ψυχές, να μη ρισκάρω να προχωράω και να πηγαίνω στο bonfire να αναβαθμίσω τον χαρακτήρα για να μην χάσω τις ψυχές. Γενικά, το grinding είναι κάτι που αποφεύγω πάρα πολύ στα games, γιατί δεν είναι δουλειά αλλά ψυχαγωγία/διασκέδαση. 

Είναι θέμα καθαρά εμπειρίας. Και εγώ με το demons στην αρχή έπαιζα χεσμένος όπως το περιγράφεις. Σιγά σιγά θα "λύνεσαι" και θα ξεψαρώσεις. Δε σε φοβάμαι, το έχεις.😎

• 4 χρόνια αργότερα...

επαναφέρω το θέμα γιατί εδω και 3 εβδομάδες πήρα dark souls trliogy επιτέλους, ξεκινησα με το πρώτο και έχω αρρωστήσει!!! τι έπος ειναι αυτό ρε τύποι...

ειμαι κάπου στο 50% νομίζω, ξεμπέρδεψα απο boss anor londo και συνεχίζει αργά κ σταθερά...

παιχνίδαρος!

• Like 5

Επειδή το site της namco θα μας τρελάνει. Έχω ερώτηση.

Υπάρχει το trilogy για PC?

Εδώ το δείχνει και για PC  https://en.bandainamcoent.eu/dark-souls/dark-souls-trilogy#shop-now και αν επιλέξεις pc κατεβαίνει η σελίδα πιο κάτω και έχει να αγοράσεις για ps και Xbox. 

Δε το βρίσκω κάπου για PC. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

retail,οχι δεν εχει βγει η τριλογια για pc.
αν το θες για το ραφι σου θα πας αναγκαστικα σε εκδοση κονσολας (εγω αυτο εχω κανει).

Επεξ/σία από sleepychris

11 ώρες πριν, sleepychris είπε

retail,οχι δεν εχει βγει η τριλογια για pc.
αν το θες για το ραφι σου θα πας αναγκαστικα σε εκδοση κονσολας (εγω αυτο εχω κανει).

οκ δεν έχει βγει για pc άρα καθόλου.
retail ή digital δε με νοιάζει :P 

τα παιχνιδια υπαρχουν και τα τρια στο steam,απλα δεν τα δινουν ως "πακετο" και τα τρια μαζι.
ειδικα το 3 βγαινει συχνα πυκνα σε sale.

αν δεν εχεις ασχοληθει ποτε, για μενα, καντο.
ειναι απο τις καλυτερες gaming εμπειριες εκει εξω!

• Like 1

Ερώτηση για τους παλιους.

Ξεκίνησα με pyromancer αλλά τελικά κατέληξα να παίζω με claymore +10 και str/dex 30. Σαν playstyle μου αρέσει πολύ, δεν ξέρω κατα πόσο ειναι οκ το dmg που κάνει. Συνεχίζω να βαράω dex μέχρι να δυναμώσει κ άλλλο ή καλύτερα να πάω σε αλλο οπλο; 

Για ποιο παιχνιδι μιλας? 1 ή 3? Υπαρχει και στα δυο αυτο το σπαθι.
Claymore μπορει να σε κουβαλησει σε ολο το παιχνιδι ανετα.
Κατ'εμε με τοσο μεγαλο και βαρυ οπλο καλυτερα να πας full strength και οχι quality (str&dex).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...