Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφου "δε ξερει κομπιουτερ" wacko.gif

1ευρω/σελιδα αν χρεωσω ειναι λιγο ή πολυ?

Αααα πουλάκι μου, με το αζημίωτο. :devil:

Εδώ πάντως χρεώνουμε 3 ευρώ την πληροφορία. Να στείλω paypal ή θα περάσεις απο τράπεζα αύριο?

Δημοσ.

Αααα πουλάκι μου, με το αζημίωτο. :devil:

Εδώ πάντως χρεώνουμε 3 ευρώ την πληροφορία. Να στείλω paypal ή θα περάσεις απο τράπεζα αύριο?

Ε καλα για τη ψυχη της μανας μου να την εκανα δηλαδη :D

Ο ίδιος μου προτεινε πρωτος να με πληρωσει, χαζος δεν ειμαι ακομα ...

Αντε πες, 1ευρω καλα ειναι?

Δημοσ.

Αν είναι να πάρεις άντε 80 ευρώ, γιατί απλά δεν του λες να σου κάνει το τραπέζι σε ένα εστιατόριο με ένα καλο μπουκαλάκι κρασί

Φίλος σου είναι και το ποσό θα είναι γελοίο στο τέλος. Άσε που σε βλέπω να μην την κάνεις σε lateΧ...

Δημοσ.

Εμένα πάντως με προβληματίζει απίστευτα το γεγονός ότι αν ετη 2012 φοιτητης ετοιμάζει την πτυχίακη του χειρόγραφα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Αφου "δε ξερει κομπιουτερ" wacko.gif

1ευρω/σελιδα αν χρεωσω ειναι λιγο ή πολυ?

ξεφτιλα να τελειωνει σχολή και να μην ξέρει έστω λιγο word να του μεταβιβάσεις απο εναν που εχει τελειωσει 2 σχολές και μαστερ και συνεχίζει...

1€/σελιδα ειναι γενικά λιγο να ξέρεις, τώρα επειδη λες εινα φίλος αμα ειναι καμια κατοσταρα σελίδες παρε ενα 150αρι κ εισαι οκ αν και εγω θα προτιμούσα να του μάθω να γράφει στο word και όχι να του δωσω ετοιμη τροφή...

υ.γ.: ολες οι εργασίες και διπλωματικές μου στο word εχουν γραφτεί μέχρι τώρα κ ποτε δεν ειχα αναγκη αυτα τα software, ωστόσο απο περιέργεια θα τα δοκιμάσω.

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση να μην ανοιγω νεο θεμα...

κανω και εγω την πτυχιακη μου.

πως μπορω να μεταφερω τους πινακες απο αυτην τη σελιδα Link στο word?

γιατι προσπαθησα να το κανω manual και εχει πολυ πεδεμα.....

Δημοσ.

Το δοκίμασα τώρα με το Numbers (αντίστοιχο του Excel σε MAC OS) και δουλεύει μία χαρά.

Κάτι κάνεις λάθος. Δεν είναι κάτι περίπλοκο αυτό που ζητάς.

Δημοσ.

Με διαδοχικά printscreen δε σου βγαίνουν καλοί;

ναι ομως με print screen πως θα τα βαλω στο word? για να τα επεξεργαστω κιολας...

Το δοκίμασα τώρα με το Numbers (αντίστοιχο του Excel σε MAC OS) και δουλεύει μία χαρά.

Κάτι κάνεις λάθος. Δεν είναι κάτι περίπλοκο αυτό που ζητάς.

τι να σου πω το εχω δοκιμασει τοσες φορες και βγαινει ενα μπαχαλο

Δημοσ.

ναι ομως με print screen πως θα τα βαλω στο word? για να τα επεξεργαστω κιολας...

Α, δε καταλαβα οτι ηθελεες και να τα επεξεργαστείς.

Δοκιμασε να τα κανεις paste σε notepad, save και μετα εισαγωγή το αρχείο ως εξωτερικά δεδομένα στο excel.. Θέλει βεβαια συγκεκριμένο κριτηριο διαχωρισμού μεταξύ των δεδομένων (π.χ. ; ή ένα κενο)

Δημοσ.

Βρε συ...

Δοκίμασες να τα πάρεις έναν έναν πίνακα την φορά;

Διάλεξε έναν πίνακα μόνο, και ΜΟΝΟ τα στοιχεία των στηλών του, κάνε copy και κάνε paste στο excel σε ένα κελί. Δηλαδή, διάλεξε ΜΟΝΟ ένα κελί και πάτα paste.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...