kkostas77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Επανέρχομαι στο θέμα: οι Ευρωπαίοι πιστεύουν ότι ανήκουμε στην Ευρώπη, όσο πιστεύουμε εμείς ότι ανήκει στην Ευρώπη η Γεωργία (όχι η γνωστή θεία, ούτε η πολιτεία των ΗΠΑ, η άλλη). Υ.Γ. Πόσοι Έλληνες ξέρουν που πέφτει καν η Γεωργία; Aρκετοί αδελφέ. Δεν είμαστε χώρα του τρίτου κόσμου και το ποσοστό αναλφάβητων στην Ελλάδα είναι πολύ μικρό. Το 2000 ήταν γύρω στους 600.000 αλλά αναφερόμασταν και σε παππούδες, γιαγιάδες, αγροτες της επαρχίας ή ανθρώπους του μόχθου, επαγγελματίες που γνώριζαν μια τέχνη και δεν ασχολήθηκαν με τα γράμματα. Το που πέφτει η Γεωργία είναι γνώση Πέμπτης Δημοτικού. Και σε πολλές περιπτώσεις Β Γυμνασίου. Ο χειρότερος μαθητής στο σχολείο να είσαι, γνωρίζεις πως είναι κάπου Ανατολικά. Δε παίζει. Το έχεις δει 200 φορές απ το δάσκαλό σου. Δεν είμαστε τόσο χάλια φίλε μου. Μόρφωση έχουμε και μάλιστα είμαστε σε καλό επίπεδο και αν αναλογιστείς πως είμαστε ένα σχετικά νέο κράτος το οποίο έχει υποστεί και 4ετή κατοχή δεν είμαστε σε άσχημο επίπεδο. Όσο για τους Ευρωπαίους ξέρουν πολύ καλά γιατί είμαστε στην Ε.Ε. Μας το χρωστάνε να είμαστε. Ιστορικά αν το δείτε είμαστε η πλέον αδικημένη χώρα από το Β παγκόσμιο και μετά. Το γεγονός πως τα τελευταία 30 χρόνια έγιναν τραγικά λάθη και μια ολόκληρη γεννιά έμαθε να ζει με τα ετοιμα, δε σημαίνει πως δεν έχουμε προσφέρει σα χώρα στην Ευρώπη. Μην γινόμαστε μηδενιστές και γενικότερα πριν ανοίξετε τις Ελληνικές φυλλάδες ή τα Ελληνικά κανάλια να παρακολουθήσετε ειδήσεις, ρίξτε μια ματιά και σε κανα ξένο ειδησιογραφικό
skiabox Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Καθόλου Πιστεύω οτι μας κρατάνε γιατι 1) Φοβούνται τις επιπτώσεις στο ΕΥΡΩ στις αγορές αν γίνει κάποια απότιμη κίνηση χρεωκοπία - έξοδο. (αυτό το φοβούνται όλο και λιγότερο όσο περνάει ο καιρός) 2) Λογω του (1) εχουν οργανώσει ένα σχέδιο στραγγαλισμού της ελλάδας μετά του οποίου θα ακολουθήσει η πλήρης εξαγορά της. Πριν κατηγορηθώ ώς conspiracy theorist, ας πώ οτι αυτό είναι φώς φανάρι απο τους όρους που μπηκανε στο πρώτο μνημόνιο πριν τεθεί σε εφαρμογή. Δεν σώζεται μια νεκρή οικονομία χαμηλής παραγωγικότητας με αυξηση φόρων και μειωση εθνικού εισοδήματος, έτσι την "εκτελείς" Το πιο θλιβερό είναι οτι το 2ο είναι το καλο σεναριο για εμάς. Η πλήρης εξαγορά της πατρίδας μου από την ευρωαπική ενωση και η έμμεση δικτατορία που θα μου επιβληθεί με αποφάσεις να παίρνονται πληρως απο τροικές και ευρωπαικές εθνικες τράπεζες είναι καλυτερα απο το να κυβερνόμαι απο ενα πελατιακό κράτος 300 εγκληματιών απατεώνων και 1.5 εκατομυρίου πελατών - ζωων τελιωμένων υπανθρώπων που θα επρεπε να είναι στην φυλακη για εσχάτη προδοσία και να βιάζονται απο μαύρους gay power lifters 3 φορες την ημέρα συμπεριλαμβανομένου σαβατοκύριακου. Τουλάχιστον στο πρώτο σενάριο θα λειτουργούν 5 πράματα , εχουμε και μια ελπίδα να έχουμε σταθερούς νόμους καμιά ξένη επένδυση και ΚΑΝΕΙΣ αλλητης "Ελληνας" δεν θα τολμάει να βάλει χέρι στην εθνική περιουσία. μετά βγαίνουν κατι αργόσχολοι και μου την λένε που έφυγα απο αυτή την ελλεινη χώρα, ρε δεν πατε καλα Συμφωνώ 100%. Το θέμα είναι όμως , μιας και οι περισσότεροι Έλληνες είναι αριστεροί (με την έννοια του όρου την ελληνική, δηλαδή ψάχνω χίλιους δυο τρόπους για να μην κουράζω το μυαλό μου και το σώμα μου, ενώ ξέρω ότι ο υπόλοιπος πολιτισμένος κόσμος δε δουλεύει έτσι) είναι ότι μπορεί να αποφασίσουν την πλήρη Βορείο-Κορεατικοποίηση του κράτους και την έξοδο από οποιαδήποτε ένωση (νομισματική είτε ευρωπαϊκή) Δεν αναφέρω άλλα κράτη , γιατί οι άσχετοι και τεχνολογικά αμόρφωτοι (σε επίπεδο ρεκόρ) πολιτικοί μας τα κοροιδεύουν , έχοντας άγνοια του τι επενδύσεις γίνονται πια σε αυτά τα κράτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα