minaras_tio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Θελω παιδια να μου προτεινετε καποιο μερος στην Πατρα να πηγαινω για τρεξιμο. Οχι προς Πελεκανεικα γιατι μενω στην αλλη ακρη. Οχι γυμναστηριο γιατι δε μου αρεσει. Α,ξερετε εαν το παμπελοπονησιακο γηπεδο,ειναι ανοιχτο για το κοινο; Η εστω καποιο αλλο γηπεδακι; Ευχαριστω. Sent from my iPhone using Insomnia
Impious Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. μπορεις νομιζω τις πρωινες ωρες, στο θεατρακι πρως το ριο ειναι καλα(παραλιακα) και στο πανεπιστημιο εχει ενα γηπεδακι για τρεξιμο και στο καινουριο λιμανι βλεπω πολλους να τρεχουν και δεν ειναι μεταναστες
minaras_tio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. μπορεις νομιζω τις πρωινες ωρες' date=' στο θεατρακι πρως το ριο ειναι καλα(παραλιακα) και στο πανεπιστημιο εχει ενα γηπεδακι για τρεξιμο και στο καινουριο λιμανι βλεπω πολλους να τρεχουν και δεν ειναι μεταναστες [/quote'] Το ΣΕΓΑΣ που ειναι;; Θεατρακι ειναι το ιδανικο αλλα μενω μακρια ρε συ. Ριο με τιποτα. Μενω να φανταστεις στην αλλη ακρη. Στο καινουριο λιμανι που; Κατα μηκος του δρομου εννοεις; Sent from my iPhone using Insomnia
elbarto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 μια αλλη λυση ειναι στην ελευθεριου βενιζελου, στο υψος του παμπελοπονησιακου, ειναι κλειστη η οδος και δεν περνανε αυτοκινητα
Impious Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το ΣΕΓΑΣ που ειναι;; Στο καινουριο λιμανι που; Κατα μηκος του δρομου εννοεις; Sent from my iPhone using Insomnia το ΣΕΓΑΣ ειναι πανω απο την ΑΒΕΞ , στο κομβο κανεις αριστερα και ειναι στο αριστερο σου χερι ναι κατα μηκος του δρομου
minaras_tio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Με βολευει οταν σχολαω απο τη δουλεια μου προς το παμπελοπονησιακο. Αρα οχι πρωινα για τον ΣΕΓΑΣ που μου λες. Το παμπελοπονησιακο ρε σεις δε γινεται να μην ειναι ανοιχτο για το κοινο. Εψαξα στο ιντερνετ και ουτε ενα τηλεφωνο δε βρηκα. Να παω εκει λετε και οτι βρω; Ειδοδος απο που εχει; Ευχαριστω παιδια. Sent from my iPhone using Insomnia
koslibpro Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Με βολευει οταν σχολαω απο τη δουλεια μου προς το παμπελοπονησιακο.Αρα οχι πρωινα για τον ΣΕΓΑΣ που μου λες. Το παμπελοπονησιακο ρε σεις δε γινεται να μην ειναι ανοιχτο για το κοινο. Εψαξα στο ιντερνετ και ουτε ενα τηλεφωνο δε βρηκα. Να παω εκει λετε και οτι βρω; Ειδοδος απο που εχει; Ευχαριστω παιδια. Sent from my iPhone using Insomnia Μπαινεις με καρτα αποσο εχω ακουσει.για το αν πληρωνεις κατι δεν ξερω.. Επισης,θα σου προτινα για τρεξιμο την παραλιακη στα βραχνεικα..αν δεν σε ενοχλει η θαλασσα μιας και θα εισαι πολυ κοντα της λογω στενου δρομου..και φανταζομαι θα σε βολευει ως μερος αφου προς τα εκει μενεις περιπου..
minaras_tio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μπαινεις με καρτα αποσο εχω ακουσει.για το αν πληρωνεις κατι δεν ξερω.. Επισης' date='θα σου προτινα για τρεξιμο την παραλιακη στα βραχνεικα..αν δεν σε ενοχλει η θαλασσα μιας και θα εισαι πολυ κοντα της λογω στενου δρομου..και φανταζομαι θα σε βολευει ως μερος αφου προς τα εκει μενεις περιπου..[/quote'] Με καρτα ε; Και που να ρωτησω ρε συ; Ουτε τηλεφωνο βρηκα ουτε τιποτα. Που να απευθυνθω; Βραχνεικα καλη ιδεα,δε την ειχα σκεφτει αλλα με βολευει πιο πολυ το σταδιο. Sent from my iPhone using Insomnia
nrkmaiden Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το θεατρακι ρε συ εχει πολυ κοσμο για να πας για τρεξιμο...Αλλα οι περιοχες γυρω γυρω ειναι ιδανικες...
javavall Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πιο πέρα από το θεατράκι είναι το Έλος της Αγυιάς, εκεί προπονούμαι εγώ. Έχει και όργανα για βάρη.
gang Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Με καρτα ε; Και που να ρωτησω ρε συ; Ουτε τηλεφωνο βρηκα ουτε τιποτα. Που να απευθυνθω; Βραχνεικα καλη ιδεα,δε την ειχα σκεφτει αλλα με βολευει πιο πολυ το σταδιο. Sent from my iPhone using Insomnia Ψάξε για οργανισμό νεολαίας και άθλησης του δήμου μήπως βρεις από κει μέσα άκρη. Από την ώρα που το στάδιο έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του δήμου, αυτοί θα είναι υπεύθυνοι λογικά.
minaras_tio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ^^Χμμμμ…Ρε τι τραβαμε για να ριξουμε κκλοφορησουμε στην παραλια το καλοκαιρι!! Χαχαχαχα!!! Ευχαριστω!!
minaras_tio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ενμερωτικα παιδια, πηρα τηλεφωνο στον ΟΝΑΠ του δημου Πατρων και μου ειπαν οτι το παμπελοππονησιακο δεν ειναι ανοιχτο για το κοινο παρα μονο εαν ειμαι μελος σε καποια ομαδα. Ρε πανε καλα? Γιατι προπονειται ο Bolt και δε θα χωραμε? Η θα τον ενοχλουμε? Μετα λεμε γιατι σαπιζουν τα σταδια των ολυμπιακων αγωνων τρομαρα μας. Οτι να ναι...
gang Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ενμερωτικα παιδια, πηρα τηλεφωνο στον ΟΝΑΠ του δημου Πατρων και μου ειπαν οτι το παμπελοππονησιακο δεν ειναι ανοιχτο για το κοινο παρα μονο εαν ειμαι μελος σε καποια ομαδα. Ρε πανε καλα? Γιατι προπονειται ο Bolt και δε θα χωραμε? Η θα τον ενοχλουμε? Μετα λεμε γιατι σαπιζουν τα σταδια των ολυμπιακων αγωνων τρομαρα μας. Οτι να ναι... Λογικό σε τόσο μεγάλα στάδια. Για οποιοδήποτε φθορά θα ζητήσει τον λόγο από την ομάδα, ενώ αν ήταν ανοιχτό... θα ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε. Δεν ρώτησες ποιες ομάδες προπονούνται εκεί, μήπως πας και γραφτείς σε κάποια για να κάνεις την προπόνησή σου?
lewnidas_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ακριβώς έτσι φίλε μου... Γίνε μέλος σε έναν σύλλογο και με αυτό τον τρόπο θα μπορείς "λογικά" να κάνεις τις προπονήσεις σου μέσα στο γήπεδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα