minaras_tio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ^^Δεν ειναι λογικο ρε συ. Να τρεξω θελω,οχι να το καψω. Ας βαλουν καμερες. Ας βαλουν φυλακα.Ας βαλουν σκυλια. Γι αυτο τοσα σταδια ειναι κλειστα και σαπιζουν? Μηπως καποιος το σπασει? Ειδαμε και τα ανοιχτα… Δε ρωτησα ποιες ομαδες οχι.Αμα ειναι να γραφτω στον Ολυμπιακο πατρων η και εγω δεν ξερω που, ασε θα τρεχω γυρω γυρω απο το σπιτι μου. Αδικαιολογητοι ρε φιλε.
panosno1com Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 επαναφερω το τοπικ για να ρωτησω,βρηκες καποιο μερος τελικα για τρεξιματακι ;
panosno1com Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 κοντα στο ΤΕΙ μενω , οποτε εαν υπαρχει κατι καπως κοντα εδω. Παρολα αυτα αν καποιο μερος αξιζει να παω για τρεξιμο , νταξει θα παω κ ας μην ειναι "εδω διπλα" αρκει να αξιζει ! Βεβαια εντος φυσιολογικων οριων ,οχι και υπερβολικα μακρυα! Υποψιν για απλο τρεξιματακι το θελω,απλα να νιωθω οτι κανω κατι,οχι τπτ extreme καταστασεις Μεχρι στιγμης τη βγαζω με το περπατημα Ευχαριστω !
linkin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 κοντα στο ΤΕΙ μενω , οποτε εαν υπαρχει κατι καπως κοντα εδω. Παρολα αυτα αν καποιο μερος αξιζει να παω για τρεξιμο , νταξει θα παω κ ας μην ειναι "εδω διπλα" αρκει να αξιζει ! Βεβαια εντος φυσιολογικων οριων ,οχι και υπερβολικα μακρυα! Υποψιν για απλο τρεξιματακι το θελω,απλα να νιωθω οτι κανω κατι,οχι τπτ extreme καταστασεις Μεχρι στιγμης τη βγαζω με το περπατημα Ευχαριστω ! Χμμμ,αυτη την περιοχη δεν την ξερω καθολου δυστυχως. Να σου προτεινω για εναλλακτικη το κολυμβητηριο?Ειναι 500 μετρα απο το ΤΕΙ,τσαμπα και ειναι και πολυ καλη γυμναστικη-πιο πληρης κατ΄εμε σε σχεση με το τρεξιμο.
panosno1com Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 και τι απλα παω και κανω κολυμπι; καλα δεν ειναι οτι θα μαι σα τον mr.bean αν εχεις δει απλα νταξει. δεν ειναι κ ασχημη ιδεα! δωσε κανα hint που ειναι περιπου να το βρω! Γενικα τι αλλα μερη εχεις υποψιν σου στη πατρα για χαλαρο τρεξιματακι; 1
damian1977 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Να πας στο ελος της Αγυιας!!!Πισω απο το παλιο κολυμβητηριο (τερμα Κανελλοπουλου) Ειναι 10 λεπτα μακρια........και εχει διαδρομες που μπορεις να χρησιμοποιησεις για τρεξιμο!!Συχναζουν πολλοι εκει!!
linkin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 και τι απλα παω και κανω κολυμπι; καλα δεν ειναι οτι θα μαι σα τον mr.bean αν εχεις δει απλα νταξει. δεν ειναι κ ασχημη ιδεα! δωσε κανα hint που ειναι περιπου να το βρω! Γενικα τι αλλα μερη εχεις υποψιν σου στη πατρα για χαλαρο τρεξιματακι; Εχει και βατηρες σε διαφορα υψη αμα θες να κανεις τεστ αντοχης της κοιλιας σου!χεχε.Ναι ρε,κολυμπι μονο,αντι για τρεξιμο.Πιστεψε με,ειναι πολυ καλη εξασκηση και γυμναζεις το σωμα σου πολυ πιο ολοκληρωμενα σε σχεση με το τρεξιμο.Και προσωπικα εγω το θεωρω και λιγοτερο βαρετο. Οταν εισαι στον κομβο πανω απο τα τει,παρε την πατρων κλαους που μπαινει προς κεντρο.Προχωρας 200 μετρα και ειναι το παμπελονησιακο,συνεχισε αλλα 100 και στο δεξι σου χερι ειναι το κολυμβητηριο.Ειναι πολυ ευκολο να το βρεις.Εχει και παρκινγκ. Ξεχασα να αναφερω οτι ειναι δωρεαν για τους φοιτητες του ΤΕΙ και ειναι ανοιχτο μονο για πρωινες ωρες γιατι μετα κανουν προπονηση ομαδες πολο εκει. Στην πατρα,δεν εχει και πολλα μερη για τρεξιμο δυστυχως.Θα συνηστουσα αυτο που λεει ο απο κατω στο παλιο κολυμβητηριο στην αγυια οπου σκαει πολυς κοσμος για τρεξιμο ή στο γηπεδο του πανεπιστημιου στο ριο αλλα αυτο ειναι πολυ μακρια απο εσενα. Να πας στο ελος της Αγυιας!!!Πισω απο το παλιο κολυμβητηριο (τερμα Κανελλοπουλου) Ειναι 10 λεπτα μακρια........και εχει διαδρομες που μπορεις να χρησιμοποιησεις για τρεξιμο!!Συχναζουν πολλοι εκει!! Απο το Τει μεχρι το παλιο κολυμβητηριο ειναι 10 λεπτα αμα θες να το κανεις στις 5 το βραδυ χωρις κινηση με 1000αρα μηχανη και θες να ''σκοτωσεις'' ολα τα κοκκινα.Ρεαλιστικα,θα ελεγα οτι ειναι ενα γεματο 20λεπτακι.Σιγουρα παραπανω οταν σε Γουναρη,κορινθου/αγιου ανδρεου,ηρ.πολυτεχνειου γινεται ο χαμος.
panosno1com Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 καλα δε τα ξερω ολα τα μερη ακομη,εχω μαθει μονο τις βασικες οδους Πρωινες ωρες θα δουμε μετα την εξεταστικη βασικα αν κ δυσκολο,σιγουρα θα χω μαθημα (ειμαι απ τους φοιτητες που πηγαινουν!) (καλα οσο μπορω! :Ρ ) Για εντελως αγυμναστους κανει το κολυμβητηριο? (εκανα γυμναστηριο απ το 2007 ως το 2009 βεβαια αλλα δε μετραει πλεον ) . Κριμα που δεν υπαρχουν ,θελω απλα να τρεχω καμια ωριτσα να ξεσκαω ρε γμτ ! Κανελλοπουλου ειναι ευκολο να πας; ευχαριστω για τις βοηθειες σας παιδια!
linkin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 καλα δε τα ξερω ολα τα μερη ακομη,εχω μαθει μονο τις βασικες οδους Πρωινες ωρες θα δουμε μετα την εξεταστικη βασικα αν κ δυσκολο,σιγουρα θα χω μαθημα (ειμαι απ τους φοιτητες που πηγαινουν!) (καλα οσο μπορω! :Ρ ) Για εντελως αγυμναστους κανει το κολυμβητηριο? (εκανα γυμναστηριο απ το 2007 ως το 2009 βεβαια αλλα δε μετραει πλεον ) . Κριμα που δεν υπαρχουν ,θελω απλα να τρεχω καμια ωριτσα να ξεσκαω ρε γμτ ! Κανελλοπουλου ειναι ευκολο να πας; ευχαριστω για τις βοηθειες σας παιδια! Aπο αυτους που πηγαινουν εισαι???Και γιατι δεν μου το λες ρε ψηλε να σταματησω να ασχολουμαι? Καλα σε βλεπω και σενα,σε λιγο καιρο περιμετρικα στις καφετεριες θα την βγαζεις οπου παιζουν ''θεματα''... Μια χαρα ειναι το κολυμβητηριο για ολους.Θα ξεκινησεις στην αρχη με χαλαρα 20λεπτακια και μετα θα αυξανεις σε ενταση και διαρκεια. Να υποθεσω οτι δεν εχεις τουτου?Χωρις τουτου πακετακι εκτος αν δεν εχεις θεμα να αλλαζεις λεωφορεια.
panosno1com Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 παιζει τουτου αλλα υπομονη για να βρω παρκιν δε παιζει...καλα στον Πειραια μεγαλωσα κ ξερω απο μεγαλες πολεις (κινηση συνωστισμος κλπ) αλλα οσο να ναι μου τη δινω να ψαχνω υπερβολικα πολυ να παρκαρω.. :ρ ツ Insomniⓐ App!☜
koslibpro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Κανελλοπουλου ειναι ευκολο να πας; ευχαριστω για τις βοηθειες σας παιδια! σχετικα ναι. παιρνεις το λεοφωρειο της γραμμης 1(μπορει να πηγαινουν και αλλα,αυτο θυμαμαι ομως εγω τωρα) και κατεβαινεις στην τελευταια του σταση,στον τερματικο σταθμο. ε εκει περπατας λιγο ακομα και φτανεις. ειναι υπεροχη η διαδρομη αυτη αποσο θυμαμαι εκει στον πελεκανο,οχι και τοσο ομως στο ελος(προσωπικη αποψη ε!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα