Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον τον έτρεψες σε φυγή την ισορροπία του μπορεί να την βρεί και με βολή στον αέρα. Από τη στιγμή που δεν κινδυνεύεις πια από αυτόν ποιός ο λόγος να τον σκοτώσεις; Φοβάσαι μην γυρίσει στο κρησφύγετο και επιστρέψει με το panzer για εκδίκηση;

Μπερδεύτηκες...

...πλάτες στον mod έκανα,πως το λέτε εσείς οι κομπιουτεράδες,"κουότε φρ έμφασις".

Την άποψή μου για τους μπουκαδόρους την είχα πει πριν.

• Απαντ. 569
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως, είχα την εντύπωση πως αναφερόσουν σε "βοήθεια" με μια .22, έστω και rimfire βρε αδερφέ να μην κάνει και σημάδι :devil:

Το θέμα είναι, αν τον κυνηγήσω και τον ακινητοποιήσω, θα καταφέρω τίποτα όταν έρθει η αστυνομία, ή θα με τρέχουν μετά για άσκοψη σύλληψη, χειροδικία, σοδομισμό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Δημοσ.

Όντως, είχα την εντύπωση πως αναφερόσουν σε "βοήθεια" με μια .22, έστω και rimfire βρε αδερφέ να μην κάνει και σημάδι :devil:

Το θέμα είναι, αν τον κυνηγήσω και τον ακινητοποιήσω, θα καταφέρω τίποτα όταν έρθει η αστυνομία, ή θα με τρέχουν μετά για άσκοψη σύλληψη, χειροδικία, σοδομισμό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Νάσαι καλά που το συντηρείς....:P

Όχι ρε,σιγά μη τον κυνηγήσουμε κι όλας,ή να τον ακινητοποιήσουμε.

Ει δυνατόν να ρίχναμε στα τοίχια σπρέϋ απομακρύνσεως μπουκαδόρων (και άλλων ένδοξων δυνάμεων) και με το που πηγαίνανε για ντου,να τους ερχόντουσαν κύματα "γάματα"(σ' έφαγα νίκοτς) και να τη κάνανε απ' την οικογενειακή μας θαλπωρή.

Μέχρι τότε,ένα τοκάρεφ μαζί με το τιρμπουσόν στο τραπέζι,είναι εκ των ουκ άνευ.

Δημοσ.

Το αμερικάνικο σύστημα είναι πολύ καλό!!

Μέσα. Όχι έξω....

Όταν μιλάμε για ζωή, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει και θάνατος.

Υπάρχει το φώς αλλά και το σκοτάδι.

Η ζωή είναι αξία.

Η αξιοπρέπεια είναι επίσης αξία.

Ζωή και αξιοπρέπεια είναι αναγκαία στοιχεία για την εξέλιξη του ανθρώπου.Βάζω την αξιοπρέπεια πιό ψηλά απο την ίδια τη ζωή.

Η προστασία αυτών των σημαντικών αγαθών πραγματικά δέν μπορεί να γνωρίζει όρια, όπως όρια δεν μπορεί να έχει η αληθινή και βαθειά ελευθερία.

Το σύνθημα "ελευθερία ή θάνατος" δέν είναι τυχαίο γνωμικό που μας έλεγαν στο δημοτικό. Δέν είναι άλλο ένα ψευδοδήλλημα Έχει πραγματική ουσία. Έχει την αξιολόγηση του θανάτου σε χαμηλότερο επίπεδο απο την ελευθερία.

Κάναμε όλοι μας το λάθος να θεοποιήσουμε την ειρήνη ξεχνώντας τον πόλεμο, μέχρι που ήρθε η βία. Τρέχουμε και την καταγγέλουμε προβάλλοντας την ειρήνη σαν σημαία...

Όμως η ληστεία και ο βιασμός είναι ένας πόλεμος σε μικρή κλίμακα όπου έχουμε τον εισβολέα να επιχειρεί να αρπάξει με βία αυτά που δέν του ανήκουν.

Αναξιοπρέπεια είναι η μή αντίσταση στον πόλεμο. Τόν όποιο πόλεμο. Την κάθε εισβολή στο υλικό ή πνευματικό κεκτημένο.

Προσωπικά , η στέπη μου σπάνια έχει κάτι άξιο να ρισκάρω τη ζωή μου ή την σωματική μου ακεραιότητα.

Όμως το πράγμα μπαίνει , ακόμα και για μένα που είμαι πραγματικά άπορος εδώ και 2 χρόνια, σε επίπεδο αξιοπρέπειας.

Αν έρθει ένας και με παρακαλέσει να του δώσω 2ευρώ να πάρει κάτι να φάει, αμα έχω 5 θα του δώσω 2. Μιά φορά όμως.

Το κεκτημένο όμως της οικίας και της ασφάλειας που παρέχει αυτή (όχι μόνο απο τη βροχή) που δίνει στον άνθρωπο σημαντικές ανάσες ελευθερίας, πώς πρέπει να διατηρηθεί;

Εδώ ο Αριστοτέλης θα έρθει και θα προβάλλει την αρχή της μεσότητας.

Θάρρος, αλλά όχι υπέρμετρο. Θάρρος μετά γνώσεως.

Όσοι απο μάς λέμε "έλα μωρέ, δώστους τώρα αυτά που θέλουν μήν πάθουμε και τίποτα για λίγα ψωροευρό".. έχουμε σκεφτεί τάχα την κόκκινη γραμμή που χωρίζει το ευτελές απο το πολύτιμο;

Έχουμε άραγε σκεφτεί τι πραγματικά θα κάναμε σε περίπτωση προάσπισης κάποιου πολύτιμου αγαθού;

Σε περίπτωση απόπειρας βιασμού της κόρης μας θα προσπαθούσαμε με επιχειρήματα να τονίσουμε το εύθραυστον της ηλικίας των 15 ετών σε ένα κορίτσι και τις μελλοντικές ψυχολογικές συνέπειες στον υποψήφιο βιαστή;

Θα τους λέγαμε ότι η σύζυγος είναι αγχωμένη με τη δουλειά της , επομένως ας μήν επιβαρύνουμε την κατάσταση με πιεστικές καταστάσεις;................

Συγγνώμη για την "παραστατικότητα" αλλά είναι αλήθεια καθημερινή.

Τώρα αν η βία είναι ΠΑΡΑΝΝΟΙΑ , τότε αυτός που πυροβόλησε τον εισβολέα και υποψήφιο βιαστή του παιδιού του είναι ένας παρανοϊκός.

Το να βάζεις σιδερένια κάγκελα παντού σου δίνει μιά ψευδαίσθηση ασφάλειας. Στην ουσία εσύ φυλακίζεσαι και όχι ο εισβολέας.

Δημοσ.

έλα Γεώγιε Αντωνιάδη, παραδέξου το, είσαι συ ο tapanokato. Αγαπώ κι αυτήν την πλευρά της πολυσχιδούς προσωπικότητας σου. Αλλά λύσε μου ρε φίλε την απορία, όταν ήσουν μικρός ήσουν ο ομνισλας;

ΥΓ έκανα και τον έλεγχο, είμαι υπο την επηρρεια ουσιών, αλλά ακόμα δε βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις. Με το συμπάθιο.

EDIT:

Πειτε ρε ποιος του έβαλε +1! Ποιος;;; Πάω στην Theresa Andersson, να κλαψομουνιάσω.

Δημοσ.

έλα Γεώγιε Αντωνιάδη, παραδέξου το, είσαι συ ο tapanokato. Αγαπώ κι αυτήν την πλευρά της πολυσχιδούς προσωπικότητας σου. Αλλά λύσε μου ρε φίλε την απορία, όταν ήσουν μικρός ήσουν ο ομνισλας;

ΥΓ έκανα και τον έλεγχο, είμαι υπο την επηρρεια ουσιών, αλλά ακόμα δε βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις. Με το συμπάθιο.

Μπορεί να συγχέεις πρόσωπα μάλλον.

Δημοσ.

EDIT:

Πειτε ρε ποιος του έβαλε +1! Ποιος;;; Πάω στην Theresa Andersson, να κλαψομουνιάσω.

Δεν είναι ρε ο Αντωνιάδης γιατι πολυ απλά αυτά που λέει το παλικάρι απαιτούν στοιχειώδη σκέψη. Έχει φτιάξει ένα σωστό συλλογισμό απο άποψη δομής.

Ο Αντωνιάδης είναι καθυστερημένος... Δεν τον έχεις ψυχολογήσει.

Δημοσ.

Ποια είναι η δομή ρε RottenLungs;;;;

Λογικοφανή, ασύνδετα, επικίνδυνα φληναφήματα ατάκτως ερριμμένα και όποιον πάρει ο χάρος, είναι. Ποιος είναι ο συλλογισμός; Να γίνει η Ελλάδα, αμέρικαν μπαρ, διότι μέσα στο μπαρ δε σκοτώνονται; Έχει το θράσος να αναφέρεται σε εισβολή στο πνευματικό κεκτημένο, ΠΟΙΟΣ; Κάποιος που θέλει να οπλοφορεί διότι "Η ζωή είναι αξία"! Με την ίδια λογική (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), τότε ο επικαλούμενος βιασμός της υποθετικής κόρης του "νοικοκυραίου" είναι τρόπος προάσπισης της παρθενίας της. ΔΕΝ υπάρχει λογική σε αυτό, όπως και στο προηγούμενο, παραλήρημα/ οχετό βλακείας του συγκεκριμένου χρήστη.

Ο μόνος λόγος που θα συμφωνούσα στη δυνατότητα οπλοφορίας, -χρησίας κλπ, είναι για να μπορούν να αλληλοσκοτώνονται ή να αυτοκτονούν άτομα με αυτό το πνευματικό επίπεδο και οι φορείς τετοιων ιδεών.

Πάω να πιω όλο το βόσπορο στο cafe istanbul...

EDIT2: διεγραψε και τις παπαριές για τις τιμές των μετάλλων και τις εταιρείες που ενδιαφέρονται για το κέρδος μόνο.

Δημοσ.

Ποια είναι η δομή ρε RottenLungs;;;;

Λογικοφανή, ασύνδετα, επικίνδυνα φληναφήματα ατάκτως ερριμμένα και όποιον πάρει ο χάρος, είναι. Ποιος είναι ο συλλογισμός; Να γίνει η Ελλάδα, αμέρικαν μπαρ, διότι μέσα στο μπαρ δε σκοτώνονται; Έχει το θράσος να αναφέρεται σε εισβολή στο πνευματικό κεκτημένο, ΠΟΙΟΣ; Κάποιος που θέλει να οπλοφορεί διότι "Η ζωή είναι αξία"! Με την ίδια λογική (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), τότε ο επικαλούμενος βιασμός της υποθετικής κόρης του "νοικοκυραίου" είναι τρόπος προάσπισης της παρθενίας της. ΔΕΝ υπάρχει λογική σε αυτό, όπως και στο προηγούμενο, παραλήρημα/ οχετό βλακείας του συγκεκριμένου χρήστη.

Ο μόνος λόγος που θα συμφωνούσα στη δυνατότητα οπλοφορίας, -χρησίας κλπ, είναι για να μπορούν να αλληλοσκοτώνονται ή να αυτοκτονούν άτομα με αυτό το πνευματικό επίπεδο και οι φορείς τετοιων ιδεών.

Πάω να πιω όλο το βόσπορο στο cafe istanbul...

EDIT2: διεγραψε και τις παπαριές για τις τιμές των μετάλλων και τις εταιρείες που ενδιαφέρονται για το κέρδος μόνο.

χαχαχαχ μαι ρε δεν έχει άδικο. Έχει όμως δομή. Αυτό που είπα εγω είναι οτι δεν έχω ικανό τον κύριο Αντωνιάδη να μπορέσει να γράψει ένα τέτοιο κείμενο απο άποψη δομής ανεξάρτητα νοήματος.

Δημοσ.

EDIT:

Παντως, μας μπερδεψε, εκανε εγγραφη μια μερα πριν...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νομίζω οτι αυτή η είδηση ταιριάζει αρκετά σε αυτό το θρεντ.

Διανομέας όπλων: "Έτσι πουλάμε καλάσνικοφ σε συμμορίες στην Ελλάδα"

Σε κάποια φάση λέει στο άρθρο οτι οι ελεγχτες φοβόνται λέει τα στιβαγμένα βόδια και δε κάνουν ελέγχους για όπλα. Επίσης αναφέρει αυτο:

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν περί τα 600.000 αυτόματα πολλών προελεύσεων. Πρέπει να καταλάβετε ότι η ζήτησή τους αυξάνεται λόγω της παρουσίας πολλών αστυνομικών και των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ. Όλοι πλέον θεωρούν βέβαιη κάποια στιγμή τη σύγκρουση με αστυνομικούς και γι'αυτό ψάχνουν και εξοπλίζονται με βαριά όπλα. Ακόμη και όταν είναι να κάνουν ληστείες σε μικρά σπίτια ή καταστήματα, κουβαλούν καλάσνικοφ, ακόμη και αν γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν. Όμως φοβούνται ότι μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με αστυνομικούς. Όλοι ετοιμάζονται για τις μάχες στο δρόμο".

Eντάξει...απλά έλεος!!!!!

Και μετά κάνουμε κουβέντα 22 σελίδων για το αν πρέπει ή οχι να έχουμε οπλα στο σπίτι. 600.000 αυτόματα λέει!!!

Δημοσ.

Πώς ακριβώς προκύπτει αυτός ο αριθμός; Θα ήθελα να μάθω πως μέτρησαν τα μαύρα.

το +1 στο έβαλα εγω κατά λάθος χΔ!

αν όντως αυτός που τα λέει ειναι διανομέας και τα σπρώχνει στην ελλάδα λογικό ειναι να ξέρει πάνω κάτω πόσα έχουν σπρώξει

Δημοσ.

600.000 αυτοματα μεσα στην Ελλαδα ειναι τρομακτικα πολλα. Ελπιζω να μην μενουν εντος συνορων και να συνεχιζουν για αλλου τη διαδρομη τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...