Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 569
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν βρίσκω κάτι προσβλητικό ή απρεπές, απλώς μην επεκταθούμε περαιτέρω! =)

Ενταξει καταλαβαινω.

Εκανα edit του post μου για λογους διαλεκτικης ευγενειας.:-D

Δημοσ.

benign καλα τα λες.ετοιμασου να σε πουν τωρα οι "προοδευτικοι", φασιστα.

Δε νομίζω ότι τα λέει και πολύ καλά σε όλα τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται. Και επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο επαναφέρει το θέμα, με ακριβώς τα ιδια "επιχειρηματα" (μόνο με εισαγωγικά), που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα μηνύματα.

Μου κανει εντυπωση,χωρις να αφηνω κανενους ειδους υπονοουμενο,που δεν εχω διαβασει σχεδον ποτε για εισβολες η θανατηφορες κλοπες με καλασνικοφ σε σπιτια η καταστηματα Αλβανων,η αλλων αλλοδαπων.Ανεφερα κυριως μεταναστες απο αυτην την χωρα γιατι σαφως εχουν πολυ μεγαλυτερο αριθμο παρουσιας στην χωρα μας καθως και ολο και περισσοτεροι εχουν αποκτησει μαγαζια στην Ελλαδα.

Απο καθαρη περιεργεια ρωταω.Αν τους ληστευουν,δεν το αναφερουν στην αστυνομια?Προφανως,οποτε γιατι δεν γινεται αναφορα στον τυπο?

1. Δεν αναφέρονται όλες οι ληστείες στον τύπο. 2. Δε νομίζω πως το ποσοστό των επιχειρήσεων που δεν ανήκουν σε έλληνες είναι τόσο μεγάλο και 3. Προσωπικά, γνωρίζω οικογένεια αλβανών που τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους (στη Δάφνη) και πήγαν κανονικά στην αστυνομία.

Σημείωστε τι πρέπει να θυμάστε:

1. Και η έμμεση προπαγάνδα, όλοι οι αλλοδαποί συνένοχοι, που υποννοεί ο συγραφέας, είναι κατάπτυστη.

Σχετικα με το θεμα οι γενικες αρχες περι εξαλειψης των αιτιων που γεννουν την εγκληματικοτητα αν και ολοσωστες δεν εχουν σχεση με την συγκεκριμενη πραγματικοτητα που βιωνουμε στην Ελλαδα τωρα.Υπαρχει ανταρτικο των πολεων,αλλοδαπες κυριως συμμοριες κλεβουν και σκοτωνουν με οπλισμο στρατιωτικου τυπου και ο μεσος φιλησυχος πολιτης Ελληνας η αλλοδαπος ζει σε καθεστως τρομου.

Πρακτικα ειμαστε σε εμπολεμη κατασταση και το κρατος ειναι ανικανο να ανταπεξελθει.Ακομη και να ειμασταν πιο οργανωμενοι και να μην υπηρχε η τεραστια οικονομικη κριση,πιστευω οτι παλι δεν θα ηταν ευκολο να αντιμετωπιστουν τοσες ξενες συμμοριες που εισβαλουν στην χωρα με φονικα αποτελεσματα.Μας εχουν βρει την ευκολη λεια και ειναι ντροπη για μια θεωρουμενη Ευρωπαικη χωρα να γινονται ληστειες με καλασνικοφ καθημερινα ακομη και σε εστιατορια και σε ψιλικατζιδικα.

Χρειαζονται σκληρα μετρα,συχνοι ελεγχοι απο καλα οπλισμενες ομαδες αστυνομικων σε υποπτες περιοχες που εχουν περισσοτερη εγκληματικοτητα.Επισης η επαναφορα της θανατικης ποινης και αυτοματη επιβολη της χωρις δικη για οποιονδηποτε εγκληματια Ελληνα η αλλοδαπο εχει σκοτωσει συμπολιτη μας η αστυνομικο.

Το παραπάνω είναι η επανάληψη του μελλοδράματος. Ο "μέσος συμπολίτης", το "αντάρτικο των πόλεων" που μετατρέπεται σε "εμπόλεμη κατάσταση" μέσα στο "ανίκανο κράτος" από "εισβολείς"...

Ασχολίαστο, διότι δεν ξέρω τι είναι ο μέσος συμπολίτης, το ανταρτικο πόλεων έχω την εντύπωση πως εννοεί τη 17Ν, αν ειναι εμπόλεμη η κατάσταση στα μεγάλα αστικά κεντρα της Ελλάδας, φαντάζομται πως στην Καμπούλ ζουν τον πολεμο των άστρων... "Ανίκανο κράτος" Nough Said.-

BTW ανοίξτε ένα χάρτη πριν γράψετε, η Ελλάδα δε θεωρείται Ευρωπαϊκή χώρα, είναι ορισμένο πως είναι Ευρωπαϊκή χώρα.

Σημείωστε τι πρέπει να θυμάστε:

2. Επαναφορά της θανατικής ποινής και επιβολή δίχως δίκη. Η δικαιωσύνη, εδώ και δεκαετίες δεν έχει εκδικητικό χαρακτήρα αλλά σωφρονιστικό. Ως κοινωνία δεν προσπαθούμε να εκδικηθούμε όσους εγκληματούν, αλλά να τους σωφρονίσουμε και τους βοηθήσουμε να επανενταχτούν σε αυτήν.

3. Όλοι δικαιούμαστε να δικαστούμε.-

<br class="Apple-interchange-newline">

Για την οπλοφορια ειμαι γενικα υπερ αλλα με αυστηρους ορους οπως σε αλλες Ευρωπαικες χωρες.Π.χ. να απαγορευεται η κατοχη του οπλου εκτος οικιας,να μην δινεται σε ατομα που δεν εχουν καθαρο ποινικο μητρωο,να υπαρχει μια μινιμουμ υποχρεωτικη εκπαιδευση οσων ζητησουν αδεια και πληρουν τις προυποθεσεις να την παρουν.

Για να τα λες σε πιστεύω, αλλά νομιζω πως αυτά ισχύουν και στην Ελλάδα, αλλά είναι λίγο περίεργο να φέρεις όπλο μόνο μέσα στο σπίτι, δηλαδή να φοράς μποξεράκι με πιγκουινάκια και τη θήκη με το αυτόματο. Κουστουρίτσα ή Ταραντίνο;

Επισης αυστηροτατα μετρα σε οποιον πιασει η αστυνομια στις τακτικες ερευνες που ανεφερα οτι πρεπει να γινονται σε σπιτια υποπτων περιοχων.Αν καποιος εχει παρανομα οπλο, πολυχρονη φυλακιση ,π.χ. 10 χρονια και περαιτερω ερευνα σε βαθος για πιθανη συμμετοχη του σε εγκληματικη η τρομοκρατικη οργανωση.

Πες τα ρε χρυσόστομε, πογκρομ στη Διονυσίου Αεροπαγίτου τώρα, έχω ακούσει πως υπάρχουν άτομα που έχουν καταχραστεί δισεκατομμύρια ευρώ. Για κάποιον άγνωστο λόγο βέβαια εκεί, η αστυνομία φυλάει τα οικηματα.

<br class="Apple-interchange-newline">

Παντως αν δεν παρθουν γρηγορα καποια πολυ σκληρα και αποτελεσματικα μετρα θα εχουμε χειροτερες καταστασεις,θα παρει ο κοσμος τον νομο στα χερια του και ηδη εχουμε δει να αυξανονται τετοιες τασεις.Και φυσικα ο κοσμος θα αγορασει οπλα παρανομα για να προστατευσει τον εαυτο του και την οικογενεια του.

Ας τα αγοράσει τα όπλα. Θέλει να παρανομήσει; Ας παρανομήσει! Θέλει να σκοτώσει; Ας σκοτώσει! Η χώρα έχει νόμους και με αυτους θα δικαστεί και θα καταδικαστεί.-

Δημοσ.

Αυτοί που μπουκάρουν σε σπίτια, το κάνουν επειδή πεινάνε;

Και γιατί δεν μπουκάρουν σε μπακάλικα/κρεοπωλεία/fast-food κλπ, αλλά κλέβουν ότι πιο ακριβό μπορούν;

Επειδή θέλουν να γευματίσουν σε ακριβά εστιατόρια;

Πάντως, από ευχολόγια και εύκολες λύσεις (στα λόγια βέβαια) είμαστε πλήρεις, βλέπω.

Εγώ προτείνω συναυλίες με Πλιάτσικα και Νταλάρα, και απαγγελία ποιημάτων από Πέμυ Ζούνη, με live κάλυψη από Μπήλιω Τσουκαλά.

Έτσι, θα «ευαισθητοποιηθούν» οι αλλοδαποί/ημεδαποί μπουκαδόροι, και θα αρχίσουν να ψάχνουν τις μικρές αγγελίες για εργασία.

Είμαι κατά της νομιμοποίησης.

Δημοσ.

Αυτοί που μπουκάρουν σε σπίτια, το κάνουν επειδή πεινάνε;

Και γιατί δεν μπουκάρουν σε μπακάλικα/κρεοπωλεία/fast-food κλπ, αλλά κλέβουν ότι πιο ακριβό μπορούν;

Επειδή θέλουν να γευματίσουν σε ακριβά εστιατόρια;

Πάντως, από ευχολόγια και εύκολες λύσεις (στα λόγια βέβαια) είμαστε πλήρεις, βλέπω.

Εγώ προτείνω συναυλίες με Πλιάτσικα και Νταλάρα, και απαγγελία ποιημάτων από Πέμυ Ζούνη, με live κάλυψη από Μπήλιω Τσουκαλά.

Έτσι, θα «ευαισθητοποιηθούν» οι αλλοδαποί/ημεδαποί μπουκαδόροι, και θα αρχίσουν να ψάχνουν τις μικρές αγγελίες για εργασία.

Είμαι κατά της νομιμοποίησης.

Σωστος,εξαλλου σε καμμια αλλη χωρα του κοσμου δεν υπαρχουν αναλογικα τοσοι παρανομοι μεταναστες οπως στην Ελλαδα.Οπου υπαρχουν ομως σε μεγαλο αριθμο αυξανεται κατακορυφα η σκληρη εγκληματικοτητα.

Δημοσ.
[...]Οπου υπαρχουν ομως σε μεγαλο αριθμο αυξανεται κατακορυφα η σκληρη εγκληματικοτητα.

Επειδή είμαι χαζούλης, βοήθησε με λίγο. Που στηρίζεται η ύπαρξη της 1-1 σχέσης μεταξύ αυτών των δύο;

Δημοσ.

Για να οπλοφορει καποιος θα πρεπει να εχει εκπαιδευτει στα οπλα, αλλιως κινδυνευει να αυτοτραυματιστει ή να τραυματισει/σκοτωσει λαθος ατομα.

Το προβλημα δεν ειναι η μη οπλοφορια του πολιτη αλλα η ανικανοτητα και η διαφθορα της αστυνομιας και της δικαιοσυνης.

Οταν οι αρχες υπολειτουργουν επομενο ειναι να υπαρχει εξαρση της εγκληματικοτητας.

Δημοσ.
Δε νομίζω ότι τα λέει και πολύ καλά σε όλα τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται. Και επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο επαναφέρει το θέμα, με ακριβώς τα ιδια "επιχειρηματα" (μόνο με εισαγωγικά), που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα μηνύματα.

νομιζεις λαθος.

Δημοσ.

Killik είσαι αλλοδαπός;

Στα ελληνικά, δε χρησιμοποιούμε για τα πάντα ουσιαστικά, έχουμε και επιρρήματα. Για παράδειγμα το "νομίζεις λάθος" (τα τόνισα), είναι λάθος.

Και βλέπω πως η αγραμματοσύνη σου έχει και θαυμαστές.

Δημοσ.

νομιζεις λαθος.

Παλι φτηνες επιθεσεις ο insomniac.:lol:

Με συγχωρεις αλλα δεν θεωρω παραγωγικο να συζητω με ατομα που αδυνατουν να με κατανοησουν και μαλιστα ειτε ηθελημενα η αθελα τους αντιλαμβανονται στρεβλα η διαστρεβλωνουν σκοπιμα αυτα που γραφω.

Αλλα ας κανω μια τελευταια προσπαθεια.

Για την σχεση κατακορυφης αυξησης της εγκληματικοτητας με την παρανομη μεταναστευση σε ολη την Ευρωπη υπαρχουν απειρες αναφορες στον ξενο(εγω διαβαζω κυριως τον Βρεττανικο)τυπο.Οποτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ψαξεις στο google.Παρα πολλες περιοχες στην Βρεττανια και γενικα στην Ευρωπη εχουν γινει no go areas.

Αλλα σε επιπεδο βασικης αντιληψης δεν χρειαζεται καν αυτο.Απλα στοιχειωδη μορφωση και κοινη λογικη.

Με βαση τις πλουτοπαραγωγικες πηγες και την τρεχουσα δυναμικη της αγορας καθε χωρας, υπαρχει ενας συγκεκριμενος αριθμος εργαζομενων που μπορουν να απορροφηθουν σε αυτη.Οταν υπαρχει οικονομικη κριση ειναι αυτονοτο οτι αυξανεται η εγκληματικοτητα.Αν προσθεσουμε σε αυτο το πλαισιο οπου υπαρχουν ντοπιοι απελπισμενοι που υποφερουν απο την πεινα,αυτοι και οι οικoγενειες τους,υπεραριθμους λαθρομεταναστες απελπισμενους,πεινασμενους και αδιστακτους γιατι δεν ειναι δυνατο να ταυτοποηθουν και να υποστουν τις συνεπειες επειδη δεν εχουν ποινικο μητρωο,ευκολα καταλαβαινει κανεις οτι μια κοινωνια μετατρεπεται σε ζουγκλα.

Ο ντοπιος πληθυσμος απο την μια συνθλιβεται οικονομικα απο την καπιταλιστικη αδιαφορια και απο την αλλη βιαζεται,δολοφονειται,συντριβεται απο την κτηνωδη εγκληματικοτητα των αλλοδαπων που προσπαθουν να βρουν τροπο να επιβιωσουν χωρις ηθικους φραγμους γιατι οταν πεινας η υπερτατη ηθικη ειναι η επιβιωση.Και η αναγκη και το αισθημα της απελπισιας μετατρεπεται σε μισος για τον αλλο που εχει,εστω και λιγα αλλα παντως περισσοτερα απο σενα.

Ειναι ακριβως οπως στον πολεμο,κανεις τα παντα για να επιβιωσεις δεν σε νοιαζει τιποτε αλλο.

Αν λοιπον μια θεωρουμενη πολιτισμενη χωρα δεν κανει κατι για να υπερασπιστει τους νομιμους κατοικους της,οι συγκρουσεις ειναι προκαθορισμενες,προβλεψιμες και αναποφευκτες.

Επισης αν το αριστερο κινημα καθε χωρας που βρισκεται σε αυτη την κατασταση δεν δωσει η προτεινει λυσεις που να υπερασπιζονται τον πολιτη και την οικογενεια του τοτε ο πολιτης,λανθασμενα αλλα δικαιολογημενα απολυτα θα στραφει σε κακες πολιτικες επιλογες η ασχημες πολεμικου τυπου επιλογες οπως να κανει παρανομη οπλοχρησια για να υπερασπισει την ζωη του.Και αυτο γιατι απο την στιγμη που η πολιτεια ειναι ανικανη να τον προστατευσει απο τους εισβολεις,θεωρει οτι οι νομοι αξιζουν οσο μια κουραδα.

Δημοσ.

Killik είσαι αλλοδαπός;

Στα ελληνικά, δε χρησιμοποιούμε για τα πάντα ουσιαστικά, έχουμε και επιρρήματα. Για παράδειγμα το "νομίζεις λάθος" (τα τόνισα), είναι λάθος.

Και βλέπω πως η αγραμματοσύνη σου έχει και θαυμαστές.

ουαου.

κατι αλλο.

μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται σε μια "δημοκρατικη" χωρα που ειναι η ελλαδα,ενας πρωην υπουργος ο οποιος δεν ειναι πλεον ουτε βουλευτης,να εχει

αυτη την στιγμη δυο αστυνομικους ως προσωπικους φρουρους;

επειδη βλεπω να ξοδευεται πολλη ενεργεια απο καποιους,για να μας πεισουν οτι η νομιμοποιηση της οπλοκατοχης ειναι λαθος αλλα απο την αλλη για το γεγονος

οτι ο θεσμος της αστυνομιας,περαν του οτι υπολειτουργει, υπαρχει μονο για να εξυπηρετει μια συγκεκριμενη κοινωνικη ομαδα αυτης της χωρας και οχι τον λαο της,δεν ακουγεται τιποτα,τσιμουδια τελειως.

Δημοσ.

Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν, χρησιμοποιώ τα "επιχειρήματα" σας ακριβώς με τον τρόπο που ακόμα και σε εσάς γίνεται κατανοητή το μεγαλείο της μπούρδας που εμπεριέχουν.

Το γράφω ξεκάθαρα, δεν απάντησες στο ερώτημα που προέκυψε από τα λεγόμενα σου: Ποια έρευνα συνδέει απευθείας τους παράνομους μετανάστες με την αυξηση της σκληρής εγκληματικότητας;

Ο τρόπος που εσύ αντιλαμβάνεσαι και αναπαράγεις τα νέα δεν είναι το θέμα συζήτησης (η λοβοτομή έχει ξεπεραστεί). Παραπάνω, για παράδειγμα, υπονοείς πως όλοι οι αλλοδαποί συνωμοτούν στο έγκλημα Το οποίο και δεν ισχύει. Ακριβώς το ίδιο κάνεις και σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιείς ένα γεγονός κατά τον τρόπο με τον οποίο σε βολέβει, μεταφέροντας το μάλιστα χωρικά. Αυτό δε σημαίνει ότι έχεις έλλειψη στοιχειώδους μόρφωσης ή κοινής λογικής, απλά άθελα σου φανερώνεις και το κοινό σου: Άνθρωποι που μπορούν να πιστέψουν αυτά που αναφέρεις, υπολείπονται τουλάχιστον λογικής.

Εγώ δέχομαι πως έχω και έλλειψη μόρφωσης και λογικής, ως χαζούλης λοιπόν, σε αυτήν τη λίστα βλέπω ότι από τους 4.151 παρανομούντες, οι οποίοι κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις, υπάρχουν καμιά 10ριά μη ελληνικά ονόματα, ποσοστό ημεδαπών εγκληματιών κοντά στο 99%. Οι εγκληματικές τους πράξεις τους έχουν μετατρέψει τη χώρα σε μία ζούγκλα, που δεν μπορεί να καλύψει τις αναγκες της στην παιδεία, στην υγεία, στην εργασία, ωστόσο εσύ επιμένεις ότι ο βιασμός, η δολοφονία και η συντριβή των συμπολιτών μας οφείλεται στους αλλοδαπούς (έχεις παραλείψει την λέξη μετανάστες, ελπίζω να μην προσπαθείς να στοχοποιήσεις τους κακούς ξένους που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα).

Εγώ, ο χαζούλης, αναρωτιέμαι εφόσον εφόσον η απελπισία μετατρέπεται σε μίσος για αυτόν που έχει κάτι παραπάνω από εσένα, γιατί στη δική σου περίπτωση και όσων έχουν παρόμοιες απόψεις με σένα, το μίσος σας στρέφεται ενάντια στους πιο αδύναμους; όχι στους αποδεδειγμένα κλέφτες, όχι σε αυτούς που άμεσα κι έμμεσα σας εκμεταλλεύονται για να πλουτίσουν;

Δημοσ.

ωραια η λιστα.

να σε ρωτησω.

σε αυτη την λιστα,υπαρχει ποτε περιπτωση να μπουν ονοματα λαθρομεταναστων που εχουν οφειλες προς το ελληνικο Δημοσιο; :-)

Δημοσ.

Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν, χρησιμοποιώ τα "επιχειρήματα" σας ακριβώς με τον τρόπο που ακόμα και σε εσάς γίνεται κατανοητή το μεγαλείο της μπούρδας που εμπεριέχουν.

Συγνωμη αλλα ο μαστερ της μπουρδας,της αερολογιας,της διαστρεβλωσης και του παραλογισμου εισαι με διαφορα εσυ και για μενα ειναι απολυτα θετικο που γραφεις εδω.Περα απο την τρομερη διασκεδαση που μας προσφερεις συσπειρωνεις και τον λογικο κοσμο εναντια στους ομοιδεατες σου με τον καλυτερο τροπο.

Σε παρακαλω συνεχισε να γραφεις τις παπαρολογιες σου ακαταπαυστα κανεις απιστευτο καλο.:lol:

Δημοσ.

μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται σε μια "δημοκρατικη" χωρα που ειναι η ελλαδα,ενας πρωην υπουργος ο οποιος δεν ειναι πλεον ουτε βουλευτης,να εχει

αυτη την στιγμη δυο αστυνομικους ως προσωπικους φρουρους;

Δυο μου φαινονται λιγοι. Γιατι ειναι πολλοι που θα ηθελαν να φανε αυτον τον εγκληματια.

Μπορει να μην ειναι πια στην ενεργο πολιτικη αλλα σα δημοσιο προσωπο δικαιουται προστασια. Εδω εχουν δημοσιογραφοι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...