Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ωραια η λιστα. να σε ρωτησω. σε αυτη την λιστα,υπαρχει ποτε περιπτωση να μπουν ονοματα λαθρομεταναστων που εχουν οφειλες προς το ελληνικο Δημοσιο; χαχαχααχαχαχαχα!! Ατάκα θανάτου. Θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον πάντως να δούμε πόσοι από τους μετανάστες μας, τους νόμιμους, δε συζητάω για τους παράνομους, κάνουν δήλωση στην εφορία. Εντάξει ειναι χαζό να λέμε οτι οι λαθρομετανάστες φταίνε για όλα τι στιγμη που όλοι γνωρίζουμε πως το προβλημα ειναι καθαρά πολιτικό, αλλά όχι και να μη δεχόμαστε οτι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί με την ύπαρξή τους.
KilliK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δυο μου φαινονται λιγοι. Γιατι ειναι πολλοι που θα ηθελαν να φανε αυτον τον εγκληματια. Μπορει να μην ειναι πια στην ενεργο πολιτικη αλλα σα δημοσιο προσωπο δικαιουται προστασια. Εδω εχουν δημοσιογραφοι... και τραγουδιστες αν οντως ισχυουν οι φημες. ηθελα να ξερα,ετσι απο περιεργεια, τι λεει ο σχετικος νομος,τον οποιο φυσικα θεσπισαν τα ιδια τα λαμογια για να γευονται προνομια εις βαρος του λαου.
Downloadpercent Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ε καλά, μην το κάνουμε και Αμερική που ο καθένας έχει όπλο και έχει το δικαίωμα άμα πατήσεις στο κτήμα του να σε πυροβολήσει.
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ωραια η λιστα. να σε ρωτησω. σε αυτη την λιστα,υπαρχει ποτε περιπτωση να μπουν ονοματα λαθρομεταναστων που εχουν οφειλες προς το ελληνικο Δημοσιο; Κιλλικ, ήταν μία λίστα με άτομα που έχουν διαπράξει αποδεδειγμένα κακουργήματα (κακούργημα είναι και ο φόνος). Πιστεύεις πως υπάρχουν παράνομοι μεταναστες που έχουν καταφέρει να διαπράξουν οικονομικά εγκλήματα τουλάχιστον 150.000€ ; Benign, εγώ είμαι χαζούλης με μάστερ τουλάχιστον, διότι έχω μελετήσει τις Υπερατάκες σου: - επαναφορά θανατικής ποινής - επιβολή τιμωρίας δίχως δίκη - 10 χρόνια φυλακή για οτιδήποτε - οπλοφορία μόνο μέσα στο σπίτι - η υπέρτατη ηθική είναι η επιβίωση Και η λίστα είναι ατέλειωτη... Ευχαριστώ γκουρού που μοιράζεσαι τη σοφία σου μαζί μας.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Χωρις να θελω να υποστηριξω καποιον Insomniak στο λεω οτι ψευδεσαι ασυστολα. Η μαλλον οχι ψευδεσαι ασυστολα αλλα το οτι λες μισες αληθειες οι οποιες ειναι μαλλον χειροτερες απο τα εξ' ολοκληρου ψεματα.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Benign, εγώ είμαι χαζούλης με μάστερ τουλάχιστον, διότι έχω μελετήσει τις Υπερατάκες σου: Προφανως γιατι ενω ισχυριζεσαι οτι τις μελετησες,δεν εχεις καταλαβει τι εγραψα. (επισημανση των παραποιησεων του τυπικου παραποιητη insomniak) - επαναφορά θανατικής ποινής (παραποιηση : σε περιπτωσεις φονου αθωων) - επιβολή τιμωρίας δίχως δίκη (παραποιηση: επιβολη αυτοματης θανατικης ποινης σε δολοφονους που πιαστηκαν επ'αυτοφορο η υπαρχουν αδιασειστα στοιχεια για την ενοχη τους) - 10 χρόνια φυλακή για οτιδήποτε (παραποιηση: για παρανομη οπλοκατοχη) - οπλοφορία μόνο μέσα στο σπίτι (παραποιηση:αυτο εγραψα να ισχυει υπο ορους) - η υπέρτατη ηθική είναι η επιβίωση (γενικη αληθεια,για αυτο πρεπει να υπαρχει δικαιοσυνη και να εφαρμοζεται για να μην πεφτει ο ανθρωπος σε χαμηλα ηθικα επιπεδα και εγκληματικοτητα) Και η λίστα είναι ατέλειωτη... Ευχαριστώ γκουρού που μοιράζεσαι τη σοφία σου μαζί μας. Προφανως δεν εισαι σε θεση να αντιληφθεις βασικα Ελληνικα κειμενα.Εσυ,μιας και ρωτησες τον Killik αν ειναι αλλοδαπος,αν επιτρεπεις,απο ποια χωρα εισαι? Τον χαρακτηρισμο guru τον δεχομαι ως προς το στοιχημα.
Downloadpercent Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Κιλλικ, ήταν μία λίστα με άτομα που έχουν διαπράξει αποδεδειγμένα κακουργήματα (κακούργημα είναι και ο φόνος). Πιστεύεις πως υπάρχουν παράνομοι μεταναστες που έχουν καταφέρει να διαπράξουν οικονομικά εγκλήματα τουλάχιστον 150.000€ ; Benign, εγώ είμαι χαζούλης με μάστερ τουλάχιστον, διότι έχω μελετήσει τις Υπερατάκες σου: - επαναφορά θανατικής ποινής - επιβολή τιμωρίας δίχως δίκη - 10 χρόνια φυλακή για οτιδήποτε - οπλοφορία μόνο μέσα στο σπίτι - η υπέρτατη ηθική είναι η επιβίωση Και η λίστα είναι ατέλειωτη... Ευχαριστώ γκουρού που μοιράζεσαι τη σοφία σου μαζί μας. Ε ρε χίτλερ που μας χρειάζεται http://www.youtube.com/watch?v=ejpAwdhOFRk http://www.youtube.com/watch?v=JyAutLyrlk0&feature=related
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αγαπημένη ατάκα που ξέχασα νωρίτερα: - Να ελέγχονται όλοι οι κάτοικοι συγκεκριμένων περιοχών. (παραποιηση : Χρειαζονται σκληρα μετρα,συχνοι ελεγχοι απο καλα οπλισμενες ομαδες αστυνομικων σε υποπτες περιοχες που εχουν περισσοτερη εγκληματικοτητα.) Η διασκεδαση του παραποιητη συνεχιζεται. :lol: Insomniak βλεπω οτι αποφευγεις να απαντησεις στην ερωτηση απο ποια χωρα καταγεσαι.(Οχι οτι θα σε πιστευα απαραιτητα,αλλα λεμε τωρα ετσι για το χαβαλε.)Ελπιζω να μη το θεωρεις προσβλητικο,εξαλλου και εσυ ρωτησες τον Killik αν ειναι αλλοδαπος.
Cossutius. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Πάντως να τονισθεί εδω πως ο benign είχε γράψει αυτό: Χρειαζονται σκληρα μετρα,συχνοι ελεγχοι απο καλα οπλισμενες ομαδες αστυνομικων σε υποπτες περιοχες που εχουν περισσοτερη εγκληματικοτητα. Kαι μετά αυτό: Επισης αυστηροτατα μετρα σε οποιον πιασει η αστυνομια στις τακτικες ερευνες που ανεφερα οτι πρεπει να γινονται σε σπιτια υποπτων περιοχων.Αν καποιος εχει παρανομα οπλο, πολυχρονη φυλακιση ,π.χ. 10 χρονια και περαιτερω ερευνα σε βαθος για πιθανη συμμετοχη του σε εγκληματικη η τρομοκρατικη οργανωση. Ναι δε βρίσκω τον λόγο να μην πηγαίνουν σε τέτοιες περιοχές ομάδες αστυνομικών να ερευνουν. Μακάρι να γίνει βασικά αυτό. Αν το συμπέρασμα του insomniaK, ότι πρέπει να γίνονται έρευνες σε όλους τους κατοικους συγκεκριμένων περιοχών πάντως, βγήκε από τα παραπάνω, υποθέτω οτι δεν έχει διαβάσει καλά το κείμενο ή υπάρχει κάτι άλλο που έχει ξεφύγει σε εμένα..
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Πάντως να τονισθεί εδω πως ο benign είχε γράψει αυτό: Kαι μετά αυτό: Ναι δε βρίσκω τον λόγο να μην πηγαίνουν σε τέτοιες περιοχές ομάδες αστυνομικών να ερευνουν. Μακάρι να γίνει βασικά αυτό. Αν το συμπέρασμα του insomniaK, ότι πρέπει να γίνονται έρευνες σε όλους τους κατοικους συγκεκριμένων περιοχών πάντως, βγήκε από τα παραπάνω, υποθέτω οτι δεν έχει διαβάσει καλά το κείμενο ή υπάρχει κάτι άλλο που έχει ξεφύγει σε εμένα.. Οχι νομιζω υστερα απο απειρες παρομοιες διαστρεβλωσεις που εχει κανει ο insomniak σε posts ατομων με τα οποια διαφωνει οπως τον εχω προσεξει πολλες φορες οτι ειναι αυτο που λενε στα Αγγλικα φορουμς wind up merchant. Αυτο σημαινει ατομο που αδυνατει να αντιπαρατεθει με επιχειρηματα και καταφευγει σε τακτικες εκνευρισμου του αλλου συζητητη για να αντιμετωπισει ετσι το θεμα. Παντα με διασκεδαζαν τετοια ατομα και ειχα την ευχαριστη εμπειρια να συζητησω μαζι τους και σε νηματα απο Ελλαδα και στο εξωτερικο απο το 1998 περιπου.Ειναι ενα πολυ ενδιαφερον φαινομενο.
insomniaK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αυτό που περιγράφεται αδέλφια, γινόταν στις συνοικίες των Εβραίων στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια του απαρντχάιντ και σε λοιπές εποχές που η καταπάτηση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν η σύνηθης τακτική επιβολής του σκοταδισμού. Είναι δικαίωμα μου να μένω σε οποιαδήποτε περιοχή και είναι δικαίωμα μου να έχω στο άσυλο στο σπίτι μου. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να θέλει να απεμπολίσει τα δικαιώματα του, αλλά δεν μπορεί να επιβάλει τη βλακεία του στους υπ´ολοιπους.
Cossutius. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 insomniaK συγνωμμη αλλά δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σχέση το "έλεγχος όλων των κατοικων συγκεκριμένων περιοχών" με το "έλεγχος ύποπτων περιοχων με μεγάλη εγκληματικότητα". Δεν υπάρχει καμία καταπάτηση δικαιωμάτων στο να κάνει η αστυνομία έλεγχο σε μια γειτονία. Καταπάτηση θα ηταν να μπουκάρει σε όλα τα σπίτια. Ε δεν αναφέρθηκε αυτό κάπου...
benign Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αυτό που περιγράφεται αδέλφια, γινόταν στις συνοικίες των Εβραίων στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια του απαρντχάιντ και σε λοιπές εποχές που η καταπάτηση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν η σύνηθης τακτική επιβολής του σκοταδισμού. Είναι δικαίωμα μου να μένω σε οποιαδήποτε περιοχή και είναι δικαίωμα μου να έχω στο άσυλο στο σπίτι μου. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να θέλει να απεμπολίσει τα δικαιώματα του, αλλά δεν μπορεί να επιβάλει τη βλακεία του στους υπ´ολοιπους. Παντως ιστορικα σε βρισκω μαλλον ανακριβη γιατι το Apartheid εχει σχεση με τις φυλετικες διακρισεις στην Ν.Αφρικη απο 1948 μεχρι 1994 απο το ρατσιστικο καθεστως που υπηρχε εκει τοτε.Δεν εχει καμμια σχεση με τους Ναζι και με τον διωγμο των Εβραιων λιγο πριν και κατα την διαρκεια του Β Παγκοσμιου Πολεμου. Ολοι οι πολιτες πρεπει να εχουν ασυλο στο σπιτι τους γιατι γραφεις τα αυτονοητα? Αλλα επισης σε καθε Ευρωπαικη πρωτευουσα και γενικα μεγαλουπολη υπαρχουν επικινδυνες περιοχες που συχνα η αστυνομια αυτων των χωρων κανει εκτεταμενες ερευνες και περιπολιες για να προστατευσει τους κατοικους και την ταξη.Και αυτο γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο εγκληματιων καπου διαμενει δεν κοιμουνται στους δρομους και εχουν τα οπλα τους με τα οποια σκοτωνουν αθωους πολιτες κρυμμενα εκει που μενουν. Επισης ενας εντιμος πολιτης δεν εχει φοβο η προβλημα να του κανουν ελεγχο ειτε στο δρομο ειτε στο σπιτι του.Εφοσον ειναι αθωος δεν εχει απολυτως τιποτε να φοβηθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις