Cossutius. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι, αυτό είναι, κρίμα, μας ξεσκέπασες, αλλά θα συνεχίσουμε απτόητοι τους αγώνες μας. Συνωμοσία πυρήνων του μπλαμπλα. Δε ξέρω αν υπάρχει ομάδα αλλά σίγουρα υπάρχουν χρήστες που τους αρέσει να διαφωνούν παραποιώντας το νόημα των επιχειρημάτων του "αντίπαλου" συζητητή με αποτέλεσμα να "κερδίζουν το χειροκρότημα" χρηστών που δεν έχουν όρεξη να διαβάσουν όλη τη συνομιλία ή αλλιώς ατόμων που γνωρίζονται ιντερνετικά ή προσωπικά. Η χθεσινή αντιπαράθεση είχε μέσα της τον ορισμό της συμπεριφοράς αυτής. Παρεπιπτόντος η χρήση της ειρωνείας ειναι πολύ έντονη στο φόρουμ. Τις περισσότερες φορές τη παρατηρεί κανείς από άτομα που δεν έχουν επιχειρήματα ή απλά "βαριούνται να ασχοληθούν με το ποταπό θέμα". Αν κάποιος "βαριέται να ασχοληθεί" δεν ειρωνεύεται και φεύγει. Κάθεται να εξηγήσει τις απόψεις του. Ειδάλλως είναι απλά τρολ.
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δένδιας: Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το καλοκαίρι Ο υπουργός παρουσίασε στοιχεία της διετίας που δείχνουν ότι σε περιπτώσεις ανθρωποκτονιών και ληστείων η συμμετοχή αλλοδαπών ξεπερνά το 51%. «Είναι απίστευτα μεγάλος ο αριθμός των αλλοδαπών που μετέχει στο σοβαρό έγκλημα», είπε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε ότι πλέον αμφισβητείται ο ιδιωτικός χώρος του Έλληνα, το σπίτι και το γραφείο του. "Έχουμε 55.000 αστυνομικούς. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερη αλλά καλύτερη αστυνομία μέσα από ένα νέο οργανωτικό πλαίσιο", σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σπεύδοντας να υπενθυμίσει πάντως ότι οι αστυνομικοί έχουν πολύ μικρούς μισθούς και η Πολιτεία οφείλει να τους βοηθήσει να αναδείξουν τις δυνατότητες που έχουν. Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι θα γίνει προσπάθεια "ανάκτηση του Κέντρου της Αθήνας" αλλά και πόλεων στην Περιφέρεια. "Αν περπατήσουμε το βράδυ, αυτό που θα δούμε δεν συνιστά κατάσταση που μπορούμε να αποδεχθούμε", είπε ο κ. Δένδιας και επισήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα καθώς πλέον το έγκλημα επικοινωνεί μέσα από τις φυλακές με το έγκλημα έξω από αυτές. News247.gr Mένω παγωτό. Ο υπουργός νέας Κυβέρνησης παραδέχεται οτι 1. Δεν έχει τον απαραίτητο στόλο για τις καλοκαιρινές φωτιές 2. Οτι η λαθρομετανάστευση αυξάνει το έγκλημα στην Ελλάδα. Ειδικά για το 2ο, κάνω ένα μεγάλο ουάο!!!!Επιτέλους το παραδέχτηκαν!!!!Πως και έτσι?
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μερικές σκέψεις πάνω στο τόπικ: 1ον, αν μπει κάποιος στο σπίτι μου με κακούς σκοπούς θα προσπαθήσω να αμυνθώ με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς να σκεφτώ αν θά'χω τον μπαρμπακράτος στο πλευρό μου μετά το περιστατικό. 2ον, το baseball club/bat φαντάζει ωραία ιδέα για αυτοπροστασία. Ή και ένα katana αν ήξερα να το χρησιμοποιώ. (και χιλιάδες ευρώ να τ'αγοράσω ) 3ον, και τα ηλεκτροφόρα σύρματα (χωρίς ταμπελίτσα προειδοποίησης βέβαια) σε διάφορα σημεία του σπιτιού είναι ωραία ιδέα. 4ον, δεν με νοιάζει απο ποιά χώρα προέρχεται αυτός που θα μπουκάρει στο σπίτι μου, αν είναι λαθραίος, αν είναι νόμιμος ή αν είναι ο κλόουν απ'το It. Εφόσον έχει κακές προθέσεις...θα έχω κι εγώ. 5ον, σε τί χώρα ζούμε οέο που δεν μας αφήνει ούτε να αμυνθούμε για το σπίτι μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους; Ε ρε Τέξας που σας χρειάζεται! 6ον, μάλλον το παρακάνατε με τις αντιπαραθέσεις σ'αυτό το thread
xreokopia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ποιος απο σας εαν ειχε αδεια οπλοφοριας και εμπαινε καποιος διαρρηκτης στο σπιτι του θα τον πυροβολουσε εν ψυχρω?
FedonasP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 τζάμπα το συζητάτε... αφού ακόμη και αν είναι δίκαιο και σωστό να δίνονται άδειες οπλοφορίας σε έλληνες πολίτες έστω υπό προϋποθέσεις όπως είναι λευκό ποινικό μητρώο κτλ (εγώ όπως έγραψα στην αρχή πιστεύω πως δεν είναι) στο GREEK REPUBLIC ζείτε ξυπνήστε... γίνονται τέτοιες αλλαγές στο σύστημα ειδικά αν δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό -ξερετε τι εννοώ-??? εδώ αλλα και αλλα παίρνουν 10 χρονια για να αρχίσει η διαδικασία της γραφειοκρατίας να τα εξετάζει.. θα κοιτάξουν αυτό τώρα... Αν αλλάξει ΕΝΤΕΛΩΣ το πολιτικο σύστημα θα έχει ένα νόημα να το συζητητάτε με την έννοια του ότι τότε ίσως εάν υπάρξει βούληση θα την ακολουθήσει και η δράση... αλλα τώρα βολευτείτε με την αέναη αδράνεια του presidential democracy of greek republic. ^-- αυτό από ψηφοφορία όχι από κανένα διάλυμα..
insomniaK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Αδερφέ, Hellenic Republic. Τι εννοείς με το να αλλάξει εντελώς το πολιτικό σύστημα;
FedonasP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Hellenic republic ίσως γραφει στο αυτοκόλλητο που έχεις πίσω στο αμάξι... στα κιτάπια τους ως greek republic υπάρχουμε.
FedonasP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 έλα ντε αυτή η απορία ακόμη να μου λυθεί (αν και την ρωτάω σε άλλη βάση από την δικη σου)... Η απάντηση έτσι όπως θέτεις εσυ το ερώτημα είναι: Η αυτοκρατορία της αγγλίας ή τώρα το νέο στυλάκι της το ηνωμένο βασίλειο η γαλλία οι ηνωμένες πολιτείες και οι ενωμένες γερμανικές φυλές σε όλες τις εκφάνσεις τους (ΟΗΕ,ΝΑΤΟ κτλ κτλ κτλ). Γενικά είθισται (τώρα το πως είναι λίγο μεγάλη ιστορία) αυτοί πια να γραφουν την ιστορία και να χαράζουν την πορεία του κόσμου οποτε αν δεν υπάρχει κάτι στα δικά τους ματια δεν υπάρχει πουθενά. Είναι χώρες με ιστορία και συνεχεια βλέπεις. εμείς ας πούμε είμαστε ένα νεοσύστατο κράτος κάτι σαν την αλβανία και το ΦΥΡΟ"M" και μας διαχειρίζονται αναλόγως τώρα ας πούμε προβληματίζονται σχετικά με το πως να αποφέρουν μεγαλύτερη κερδοφορία από το τσιφλίκι τους (το greek republic)
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ποιος απο σας εαν ειχε αδεια οπλοφοριας και εμπαινε καποιος διαρρηκτης στο σπιτι του θα τον πυροβολουσε εν ψυχρω? Κύριε,κύριε,να πώ εγώ; Και χωρίς άδεια άμα λάχει,ναουμ.
kostas_dr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ας μην λέμε καλύτερα μεγάλες κουβέντες. Εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό και απ' την αντίδραση του άλλου όταν σε δει με το όπλο. Μπορεί να οπλοφορεί και αυτός και να το τραβήξει, μπορεί να να μην οπλοφορεί και να παραδοθεί, μπορεί να την κοπανήσει, υπάρχουν ένα σωρό σενάρια. Πάντως το να πυροβολήσεις τον άλλο έξω απ' το σπίτι σου όταν φεύγει, το θεωρώ ακραίο σενάριο.
benign Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Οχι δεν θα τον πυροβολουσα εν ψυχρω αυτο ειναι ακραιο. Θα τον ακινητοποιουσα με την απειλη του οπλου και θα τηλεφωνουσα στην αστυνομια να ελθει να τον παραλαβει.Θα τον τραβουσα και μια φωτο με το κινητο,σε περιπτωση που μου ξεφευγε αργοτερα.Αν εκανε αποπειρα να διαφυγει,θα τον αφηνα,δεν θα πυροβολουσα.Αν εκανε κινηση υποπτη,που να προδιδε οτι εχει και αυτος οπλο και πηγαινε να με αιφνιδιασει βγαζοντας το ξαφνικα,τοτε μονο θα τον πυροβολουσα και παλι οχι σε θανατηφορο σημειο ,π.χ. χερια,ποδα, κ.τ.λ. Αν παλι με ξυπνουσε υποπτος θορυβος και τον/τους εβλεπα να μπαινουν με Καλασνικοφ εκει θα πυροβολουσα οπου ειχα στοχο,γιατι τοτε θα ηταν σιγουρο οτι ειναι αδισταχτοι.
xreokopia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μερικοι εχουν τη εντυπωση οτι τα οπλα ειναι παιχνιδια Κύριε,κύριε,να πώ εγώ; Και χωρίς άδεια άμα λάχει,ναουμ. Και μετα θα ζουσες την υπολοιπη ζωη σου με τυψεις οτι σκοτωσες ανθρωπο, αφησες ορφανα τα παιδια του κλπ? Το ενδεχομενο να καταληξεις στη φυλακη το υπολογιζεις? Θα τον ακινητοποιουσα με την απειλη του οπλου και θα τηλεφωνουσα στην αστυνομια να ελθει να τον παραλαβει.Θα τον τραβουσα και μια φωτο με το κινητο,σε περιπτωση που μου ξεφευγε αργοτερα.ιασει βγαζοντας το ξαφνικα,τοτε μονο θα τον πυροβολουσα και παλι οχι σε θανατηφορο σημειο ,π.χ. χερια,ποδα, κ.τ.λ. Αν παλι με ξυπνουσε υποπτος θορυβος και τον/τους εβλεπα να μπαινουν με Καλασνικοφ εκει θα πυροβολουσα οπου ειχα στοχο,γιατι τοτε θα ηταν σιγουρο οτι ειναι αδισταχτοι. Εισαι τοσο εκπαιδευμενος στα οπλα που μπορεις να σημαδευεις και ταυτοχρονα να μιλας στο τηλεφωνο? Αν αστοχουσες ομως αυτοι με τα καλασνικοφ θα σε εκαναν μακαριτη... μπορεις να παρεις αυτο το ρισκο? Εισαι επαγγελματιας καταδρομεας ή απλα εχεις δει πολλες ταινιες και θες να μιμιθεις το Ραμπο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις