KleKoR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 δεν κάνει καμία διαφορά στη συζήτηση.... η άποψη περί απολίτιστων ισλαμιστών είναι για γέλια... η αύξηση της εγκληματικότητας έχει να κάνει με την εξαθλίωση του λαού και όχι με τη φυλή... κάνε λοιπόν τον κόπο να διαβάσει αυτή την έρευνα και μετά μπορούμε να συζητήσουμε ότι θέλεις... http://gmt07.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html η συζήτηση για την οπλοφορία την θεωρώ επίσης για γέλια ειδικότερα στην περίπτωση της Ελλάδας που μπορεί ο οποιοσδήποτε να αγοράσει ένα κυνηγετικό όπλο νόμιμα και εύκολα... επίσης καλά θα κάνουν κάποιοι υπέρμαχοι της οπλοκατοχής να μας παραθέσουν στοιχεία που να δείχνουν πως η οπλοκατοχή λειτουργεί αποτρεπτικά προς τον εγκληματία και ως αποτέλεσμα έχουμε μείωση της εγκληματικότητας... Άσε την κάθε wiki. Εσύ αισθάνεσαι ότι ζεις σε μια κοινωνία "Δυτικού" τύπου; Εγώ πάλι, όχι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ταυτίζεται με την ανατολή παρά με την δύση σχεδόν στα πάντα. Στην νοοτροπία, στον τρόπο ζωής, στην φιλοσοφία ζωής κλπ κλπ Πάρε για παράδειγμα την επιτυχία που έχουν τα διάφορα Τουρκμένικα σκουπίδια που δείχνει τώρα τελευταία το βλακοκούτι και με πόσο φανατισμό τα παρακολουθούν οι συμπολίτες μας. ααααα... έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ... τα τούρκικα χαζοσήριαλ η μόνη διαφορά που έχουν με τα ελληνικά είναι η φωνή... οι Τούρκοι βαδίζουν στον ίδιο δρόμο με εμάς πριν καμιά δεκαετία... η τηλεόραση "παράγει" πολιτισμό... έχουν και αυτοί τον αντίστοιχο Κωστόπουλο
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Απο μικρα παιδια που τους ξερω (τωρα ειναι απο 18 μεχρι και 30)παντα τους στεναχωρουσε οταν καποιος εγκληματιας απο την χωρα τους εκανε κακουργημα γιατι αισθανοταν σαν να επεφτε η ρετσινια πανω τους. Καναμε συζητησεις και τους εξηγουσα οτι δεν υπαρχει απολυτως καμμια σχεση γιατι εγκληματιες υπαρχουν σε καθε χωρα και ο βασικος λογος που υπαρχουν πολλοι απο τη χωρα τους στην Ελλαδα ειναι η ελλειψη καλης αστυνομευσης στην Αλβανια και στην Ελλαδα και το γεγονος οτι ειμαστε γειτονες.Επισης τους τονιζα οτι ο μεσος καλοπροαιρετος Ελληνας θα τους κρινει σαν πολιτες οχι για την καταγωγη τους αλλα για την συμπεριφορα τους και την προσωπικη τους ηθικη,που πολλες φορες μαζι με τις επιδοσεις τους στο μαθημα μου ηταν ακρως τιμητικες για αυτους.]Ετσι ειχαμε και εχουμε σχεσεις αγαπης και αλληλοεκτιμησης.[/b Το μίσος των Αλβανών (τουλάχιστον της πρώτης γενιάς, που μας προσέγγιζαν με υπερβολική ευγένεια και τυπικότητα πολλές φορές) εναντίον μας (επειδή «εμείς είχαμε, και αυτοί όχι») αλλά και η προκατάληψη που έχουμε εμείς («αλβανός, αλλά καλός» κλπ) είναι καταστάσεις που δεν βλέπω πότε θα εξαλειφθούν. Εσύ προσπαθούσες να χρυσώσεις το χάπι, απ'ότι κατάλαβα..
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IBHq1ZJjDz8&feature=player_embedded ο δυτικός πολιτισμός που συνάντησε τον τριτοκοσμικό ισλαμιστή και τότε; Οι συγκρίσεις με τα σημερινά πογκρόμ μεταναστών σε αθήνα και πάτρα με την ανάλογη στάση της αστυνομίας και κάποιων "πολιτών" είναι αναπόφευκτες. αχεμ.να επισημανω μια μικρη λεπτομερεια; μια μικρη τοσο δα. και στις δυο περιπτωσεις,καναδας και ελλαδα,εχουμε νομιμους ελληνες μεταναστες που ευημερουν με τις oικογενειακες επιχειρησεις τους χωρις να εχουν πειραξει κανεναν.σωστα; ερχεται μια ομαδα ξενων ανθρωπων που βρισκονται σε μια δυσχερη οικονομικη κατασταση,οι οποιοι μισουν τους ελληνες και τα βαζουν μαζι τους εξαιτιας της ευημεριας που απολαμβανουν. στον καναδα μεσω βιαιων επιθεσεων οπου καταστρεψανε ελληνικες επιχειρησεις τους και σκοτωσανε ελληνες,εδω στην ελλαδα με ληστειες,ξυλοδαρμους και εν ψυχρω δολοφονιες. με βαση το παραπανω δεδομενο,μπορει παρακαλω πολυ καποιος να μου εξηγησει πως στο διαολο συμβαινει και ενω γινεται μια συγκριση αναμεσα σε εν πρωτης οψεως παρομοια αλλα τελικως ριζικα διαφοροποιουμενα γεγονοτα,και ενω ο ελληνας παραμενει ακριβως η ιδια,κοινη,συνισταμενη στα δυο γεγονοτα,ξαφνικα απο θυμα που ειναι στην πρωτη περιπτωση,μετατρεπεται σε θυτη στη δευτερη; πως γινεται αυτο; μπορει καποιος να μου το εξηγησει;
KleKoR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αχεμ.να επισημανω μια μικρη λεπτομερεια; μια μικρη τοσο δα. και στις δυο περιπτωσεις,καναδας και ελλαδα,εχουμε νομιμους ελληνες μεταναστες που ευημερουν με τις oικογενειακες επιχειρησεις τους χωρις να εχουν πειραξει κανεναν.σωστα; ερχεται μια ομαδα ξενων ανθρωπων που βρισκονται σε μια δυσχερη οικονομικη κατασταση,οι οποιοι μισουν τους ελληνες και τα βαζουν μαζι τους εξαιτιας της ευημεριας που απολαμβανουν. στον καναδα μεσω βιαιων επιθεσεων οπου καταστρεψανε ελληνικες επιχειρησεις τους και σκοτωσανε ελληνες,εδω στην ελλαδα με ληστειες,ξυλοδαρμους και εν ψυχρω δολοφονιες. με βαση το παραπανω δεδομενο,μπορει παρακαλω πολυ καποιος να μου εξηγησει πως στο διαολο συμβαινει και ενω γινεται μια συγκριση αναμεσα σε εν πρωτης οψεως παρομοια αλλα τελικως ριζικα διαφοροποιουμενα γεγονοτα,και ενω ο ελληνας παραμενει ακριβως η ιδια,κοινη,συνισταμενη στα δυο γεγονοτα,ξαφνικα απο θυμα που ειναι στην πρωτη περιπτωση,μετατρεπεται σε θυτη στη δευτερη; πως γινεται αυτο; μπορει καποιος να μου το εξηγησει; τώρα μιλάς σοβαρά; αδυνατώ να ακολουθήσω την σκέψη σου πραγματικά...
insomniaK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Τα νεφελίμ ή οι καλικάτζαροι; Μάλλον τα στρουμφάκια.
Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 E ναι, γιατι το πρωτο πραγμα που κανει ενας "εξω οι ξενοι" τυπος ειναι να ζηταει να δει χαρτια για να δει αν ειναι νομιμα στην χωρα. Μετα τους βριζει.
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Νόμιμα στην Ελλάδα είναι πεντέξι χιλιάδες τριτοκοσμικοί που τους κάλεσε το Ελληνικό κράτος είτε για δουλειές είτε για σπουδές είτε για ότι στο πέος τους κάλεσε.Το Ελληνικό κράτος. Οι άλλοι δεν είναι απλώς πολλοί.Είναι άπειροι.Μιλιούνια.Και βγάζουν τα λ7 τους έξω. Και μένω εγώ να πληρώνω χαράτς. Και οι αιθερογάμωνες...
Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ο πολωνος ειναι παρανομος δηλαδη? Ο βουλγαρος? Ο ρουμανος?
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ο πολωνος ειναι παρανομος δηλαδη? Ο βουλγαρος? Ο ρουμανος? Εδώ ο "δικός" σας θέλει να "κλείσει" τα σύνορα,τί μου λες για παρανομίες κι ετς. Αν όμως ζητάς τη γνώμη μου,ναι,είναι παράνομοι τη στιγμή που επιτηδεύονται άνευ υποχρεώσεων,αποδείξεων,ενσήμων τε και ασήμων,e.t.c. το πιάνεις το υπονοούμενο και άσε τις πιτσικουλιές.
KleKoR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Νόμιμα στην Ελλάδα είναι πεντέξι χιλιάδες τριτοκοσμικοί που τους κάλεσε το Ελληνικό κράτος είτε για δουλειές είτε για σπουδές είτε για ότι στο πέος τους κάλεσε.Το Ελληνικό κράτος. Οι άλλοι δεν είναι απλώς πολλοί.Είναι άπειροι.Μιλιούνια.Και βγάζουν τα λ7 τους έξω. Και μένω εγώ να πληρώνω χαράτς. Και οι αιθερογάμωνες... άλλοι βγάζουν τα λεφτά τους έξω... αλλά για αυτούς χέστηκες... είναι βλέπεις δύσκολοι στόχοι...
Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εδώ ο "δικός" σας θέλει να "κλείσει" τα σύνορα,τί μου λες για παρανομίες κι ετς. Αν όμως ζητάς τη γνώμη μου,ναι,είναι παράνομοι τη στιγμή που επιτηδεύονται άνευ υποχρεώσεων,αποδείξεων,ενσήμων τε και ασήμων,e.t.c. το πιάνεις το υπονοούμενο και άσε τις πιτσικουλιές. Θα παρει και τους φεροντες ιχωρ στο αιμα η μπαλα ή τα δικα μας τα παιδια ειναι οκ? Επισης, ποιος δικος μας? Θα εκπλαγεις με τα πιστευω μου. άλλοι βγάζουν τα λεφτά τους έξω... αλλά για αυτούς χέστηκες... είναι βλέπεις δύσκολοι στόχοι... σσσστ... τα χε πει και ο insomniak πριν κατι μερες και πεσανε να τον φανε.
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 άλλοι βγάζουν τα λεφτά τους έξω... αλλά για αυτούς χέστηκες... είναι βλέπεις δύσκολοι στόχοι... Αν ήταν στο χέρι μου,αγαπητέ συμφορουμίτη,θάφηνα μούσια (μαλλιά+μουστάκι έχω μπόλικα...) και θάφτιαχνα ένα ταλιμπάνικο συρφετό-μούρλια. Κι ότι κάτσει μετά. Εδώ ρε συ με βρίζανε οι ραντιέρηδες σε κάποιο topic γιατί είπα ότι εγώ σαν επιτηδευματίας πληρώνω φόρους + τις υποχρεώσεις μου στο κράτος μέχρι € cent κι εσύ μου λες ότι κάνω γαργάρα τα ξενητεμένα θαλασσοδάνεια; Πας καλά ή θες απλά να με κουρδίσεις και να μου φάς κι αυτό το nick; Ή τρολάρεις απλά για να τρολάρεις; Θα παρει και τους φεροντες ιχωρ στο αιμα η μπαλα ή τα δικα μας τα παιδια ειναι οκ?Πας καλιά σου.αλλοιώς σε θυμάμαι.Φταίνε οι δονήσεις εκεί έξω.Πότε σου μίλησα για ιχώρ και τέτοιες μαλακίες;Γιατί κατευθύνεις τη κουβέντα σε αδιέξοδο;Σου λέω απλά,για να μη μιλήσω για σουρωμένους άεργους απ' έξω απ' τις "έβγες",ούτε για BG ή RO ημιφορτηγάκια των γυφταραίων που ούτε τέλη πληρώνουνε και ούτε επιτήδευμα έχουν για τα του καίσαρα...Κρίμα. Επισης, ποιος δικος μας?Λέω για τη κουβέντα του πρωθυπουργού της Αγγλίας,το θυμάσαι,άσε τα θολοκουλτουριάρικα. Θα εκπλαγεις με τα πιστευω μου.Όπως σε κόβω,καλύτερα να μη μου τα πεις,δεν έχω την υπομονή που είχα κάποτε.
Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μα εσυ μου λες οτι σε ενοχλουν μονο οι ξενοι παρανομοι, ενω θα επρεπε να σε ενοχλουν ολοι οι παρανομοι. Ο ιδιος ειπες για λαθραιους κλπ, για ελλαδιτες τιποτα. Νόμιμα στην Ελλάδα είναι πεντέξι χιλιάδες τριτοκοσμικοί που τους κάλεσε το Ελληνικό κράτος είτε για δουλειές είτε για σπουδές είτε για ότι στο πέος τους κάλεσε.Το Ελληνικό κράτος. Οι άλλοι δεν είναι απλώς πολλοί.Είναι άπειροι.Μιλιούνια.Και βγάζουν τα λ7 τους έξω. Και μένω εγώ να πληρώνω χαράτς. Και οι αιθερογάμωνες... για να μην ξεχνιομαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις