KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μα εσυ μου λες οτι σε ενοχλουν μονο οι ξενοι παρανομοι, ενω θα επρεπε να σε ενοχλουν ολοι οι παρανομοι. Ο ιδιος ειπες για λαθραιους κλπ, για ελλαδιτες τιποτα. πλανη.
Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Στο χωριο μου το λενε επιλεκτικη ενοχληση ή καπως ετσι.
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 οπως και να το λενε στο χωριο σου,αυτο που εγραψες δεν ειναι επιχειρημα,ειναι πλανη. στο λεω για να ξερεις.
Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ενω το "ολοι οι ξενοι ειναι παρανομοι" δεν ειναι πλανη. Οκ.
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μα εσυ μου λες οτι σε ενοχλουν μονο οι ξενοι παρανομοι, ενω θα επρεπε να σε ενοχλουν ολοι οι παρανομοι. Ο ιδιος ειπες για λαθραιους κλπ, για ελλαδιτες τιποτα.Προσφέρω άσυλο κάπου στους Έλληνες παράνομους;Αυτό κατάλαβες απ' τα έπεά μου;Πρέπει να το βάλω και υπογραφή;Δεν είσαι καλά φέτος,κάπου έχεις χαθεί. Οι άλλοι δεν είναι απλώς πολλοί.Είναι άπειροι.Μιλιούνια.Και βγάζουν τα λ7 τους έξω.είπα εγώ. κι εσύ απάντησες: για να μην ξεχνιομαστε. Αυτό για σένα σημαίνει επικροτώ;Και τί;Τους Έλληνες παράνομους,ας πούμε; Ρε παιδί,κάπου έχει χαλάσει ένα γρανάζι,αυτά τα νοητικά άλματα με φοβίζουν.
Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Το οτι τσουβαλιαζεις οποιον δεν εχει ελληνικα χαρτια σαν παρανομο με ενοχλει. Εξαλλου, το thread αν δεν κανω λαθος αναφερεται στην αντιμετωπιση εγκληματιων μεσα στον χωρο μας. Απο που και ως που αυτος ειναι απαραιτητα ξενος δεν ξερω. Το οτι δεν αναφερει σχεδον κανεις εδω μεσα τους ελληνες παρανομους και το οτι ξενος=παρανομος ειναι το προβλημα μου. Λες και αυτοι εξαφανηστικανε. Αυτο σας ειπε πριν κατι μερες ο ινσομνιακ, αυτο λεω και εγω τωρα.
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 oποιος δεν εχει ελληνικα χαρτια,ειναι παρανομος,ετσι το οριζει η ελληνικη νομοθεσια. η εννοεις οτι οποιος ειναι λαθρομεταναστατης ειναι αυτοματως και εγκληματιας;
Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 oποιος δεν εχει ελληνικα χαρτια,ειναι παρανομος,ετσι το οριζει η ελληνικη νομοθεσια. η εννοεις οτι οποιος ειναι λαθρομεταναστατης ειναι αυτοματως και εγκληματιας; Οποιος δεν εχει ελληνικα χαρτια? Ο ιταλος, αγγλος, ισπανος, βουλγαρος κλπ ειναι παρανομος?
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Οποιος δεν εχει ελληνικα χαρτια? Ο ιταλος, αγγλος, ισπανος, βουλγαρος κλπ ειναι παρανομος? E ναι, γιατι το πρωτο πραγμα που κανει ενας "εξω οι ξενοι" τυπος ειναι να ζηταει να δει χαρτια για να δει αν ειναι νομιμα στην χωρα. Μετα τους βριζει. Από δω ξεκίνησες,θυμάσαι; Ρε συ,"σουπιά" είσαι;(=αμπολάς μελάνι).
Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ξερω πολυ καλα τι ειπα. Οποιος εχει προφορα δεν ειναι απαραιτητα παρανομος, οσο και να θελουν μερικοι. Τωρα θα μου πειτε αν πρωτα ζητατε αδεια παραμονης/διαβατηριο και μετα τους βριζετε ή δεν σας απασχολουν ασήμαντες λεπτομερειες?
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Οποιος δεν εχει ελληνικα χαρτια? Ο ιταλος, αγγλος, ισπανος, βουλγαρος κλπ ειναι παρανομος? αν αναφερεσαι στους ιταλους,αγγλους,ισπανους και βουλγαρους που δουλευουν νομιμα εδω,ναι εχουνε ελληνικα χαρτια.
gmt07.blogspot.gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Περί παρανομίας: Ψάχνεις για εισιτήριο αστικού λεωφορείου και δεν βρίσκεις πουθενά. Μπαίνεις στο λεωφορείο και στην επόμενη στάση σε μπαγλαρώνει ο ελεγκτής. Είσαι παράνομος, αλλά προσπάθησες. Η πολιτεία δεν έφτιαξε τις υποδομές για να υποδεχθείς ανθρώπινα τους μετανάστες. Η ανεπάρκεια (ηθελημένη) έκανε τους μετανάστες λάθρο-, παράνομους, παράτυπους ή ό,τι άλλο θες.
Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αν αναφερεσαι στους ιταλους,αγγλους,ισπανους και βουλγαρους που δουλευουν νομιμα εδω,ναι εχουνε ελληνικα χαρτια. Λες για το αφμ λογικα. Πες μου ποιος εχει τα χαρτια σχετικα με το αφμ πανω του. Γιατι εγω 11 χρονια στην αγγλια δεν εχω ποτε κανενα χαρτι τετοιο πανω μου, και το ιδιο το χαρτι/καρτα αναφερει πως δεν ειναι ταυτοτητα ή ενδειξη αυτης. Για αυτους απο τις αλλες χωρες της ΕΕ, και σε αυτους που δεν θελουν visa για την ελλαδα και δεν δουλευουν τι κανεις? Τους τσουβαλιαζεις και αυτους μαζι με τους "λαθραιους"?
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εγώ έχω ΑΦΜ πάνω μου,υπάρχει στο δίπλωμα οδήγησης... Αυτούς που κοπροσκυλιάζουνστα πέριξ,περιφερόμενοι,θα μπορούσαν κάλλιστα να εμπίπτουν στο νόμο περί αλητείας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις