Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 569
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λιοπύρη,ώρες είναι να μας πεις ότι κι ο γύφτος Έλληνας είναι... :P

Δεν θα μπορουσε να το πει γιατι αυτοι αυτοπροσδιοριζονται ως ''Ρομα''. Οποτε μαλλον επιδιωκει τον εκδιωγμο των Ρομα απο Ελλαδα κατι που θεωρω ακρως φασιστικο και ρατσιστικο.

Ειναι αλλωστε γνωστο σε ολους οτι η συγκεκριμενη μειονοτητα ειναι ακρως εργατικοι,νομιμοι και δεν εχουν καμμια σχεση με εμποριο ναρκωτικων,δικτυα πορνειας,παρεμποριο,επαγγελματικη επαιτια κ.τ.λ.

Ολα αυτα ειναι κατηγοριες ρατσιστων και ατομων της ακρας δεξιας που θελουν να παραπλανησουν την κοινη γνωμη και να την συντηρητικοποιησουν.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα μπορουσε να το πει γιατι αυτοι αυτοπροσδιοριζονται ως ''Ρομα''. Οποτε μαλλον επιδιωκει τον εκδιωγμο των Ρομα απο Ελλαδα κατι που θεωρω ακρως φασιστικο και ρατσιστικο.

Ειναι αλλωστε γνωστο σε ολους οτι η συγκεκριμενη μειονοτητα ειναι ακρως εργατικοι,νομιμοι και δεν εχουν καμμια σχεση με εμποριο ναρκωτικων,δικτυα πορνειας,παρεμποριο,επαγγελματικη επαιτια κ.τ.λ.

Ολα αυτα ειναι κατηγοριες ρατσιστων και ατομων της ακρας δεξιας που θελουν να παραπλανησουν την κοινη γνωμη και να την συντηρητικοποιησουν.

Αρχίζω και σε φοβάμαι,δασκαλάκο.:P
Δημοσ.

εμ,Ρομα οι τσιγκανοι δεν ειναι; οι γυφτοι ειναι αλλη φαρα.

Δημοσ.

εμ,Ρομα οι τσιγκανοι δεν ειναι; οι γυφτοι ειναι αλλη φαρα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gypsy_%28term%29#Gypsy_and_Gipsy

The Romani people are also known by a variety of other names, in English as Gypsies and Roma, in Greek as γύφτοι (gýftoi), in Central and Eastern Europe as Tsigani (and variants), in France as gitans besides the dated bohémiens and manouches.

Στο αρθρο ''History of the Romani people'' γραφει περιληπτικα την επισημη θεση της ιστοριας για αυτους.

The Romani people, also referred to depending on the sub-group as Roma, Sinti, Kale, Romani or Gypsies, are an ethnic group who live primarily in Europe. They are believed to have originated in India. They began their migration to Europe and North Africa via the Iranian plateau about 1,000 years ago.The reason for their diaspora remains unknown.

Απο οτι εχω διαβασει ξεκινησαν απο μια περιοχη στα συνορα Ινδιας και σημερινου Πακισταν.

Δημοσ.

Και οι γυφτοι το ιδιο ;) Κανεις δεν δεχεται τον ορο. Μεχρι τωρα εχω σηναντησει μονο εναν και πιστεψε με ειχα πολλα παρε δωσε με αυτους.

Δημοσ.

Και οι γυφτοι το ιδιο ;) Κανεις δεν δεχεται τον ορο. Μεχρι τωρα εχω σηναντησει μονο εναν και πιστεψε με ειχα πολλα παρε δωσε με αυτους.

εννοεις οι τσιγγανοι.αφου γυφτοι κα ιτσιγγανοι ειναι το ιδιο,συμφωνα με το wiki.

αυτο που δεν καταλαβα ειναι η λεξη γυφτος εχει και φυλετικο ορισμο,περα απο τον κοινωνικα απαξιωτικο χαρακτηρισμο που εχει σημερα;

δηλαδη αν πω τους Ρομα,ειτε γυφτους,ειτε τσιγγαννους,ειτε gypsie,ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα,προσδιοριζει την ιδια συγκεκριμενη φυλη σωστα;

Δημοσ.

benign στο νημα της νομιμης οπλοκατοχης εκανα μια "αντρικη" πλακα δειχνοντας ωραιες παρουσιες με οπλα και σας την αφιερωσα.Οκ ψιλο off-topic μεν και να με συγχωρεσετε αλλα καμμια σχεση με το συμβαν με την 15χρονη (που αν προσεξεις εχω ποσταρει στα off topic για αυτο).Μαλλον επειδη γραφατε γιαυτο το συμβαν πιο πριν νομιζες πως οι φωτο εχουν να κανουν με αυτο αλλα καμμια σχεση!

Δημοσ.

benign στο νημα της νομιμης οπλοκατοχης εκανα μια "αντρικη" πλακα δειχνοντας ωραιες παρουσιες με οπλα και σας την αφιερωσα.Οκ ψιλο off-topic μεν και να με συγχωρεσετε αλλα καμμια σχεση με το συμβαν με την 15χρονη (που αν προσεξεις εχω ποσταρει στα off topic για αυτο).Μαλλον επειδη γραφατε γιαυτο το συμβαν πιο πριν νομιζες πως οι φωτο εχουν να κανουν με αυτο αλλα καμμια σχεση!

Δεν σε παρεξηγησα ουτε θεωρω οτι εκανες κατι το μεμπτο. ;)

Δημοσ.

Εγώ έβγαλα 3 εισητήρια για νησί...με ταυτότητα και των 3ων μας. Ο Λαθροπακις πως σκατα ταξίδευε χωρίς χαρτιά;

Ο εργοδότης δε του Paki αντί να συλληφθεί κάνει δηλώσεις στα κανάλια. Αυτό το λαμογιο δεν θα το μπουζουριάσει κανείς;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...