Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 569
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

(παιζει να γινουμε σαν την διαφημηση της wind , αυτο με την ληστεια. Που ειναι μια γιαγια με το magnum στην τσαντα...)

Τώρα , Αυτήν την εποχη ,

ο ληστης θα μπει σπιτι σου με το οπλο στην ΤΖΕΠΗ! Και αμα τυχει καμια στραβη το τραβαει.

Αν ομως αξιωθουμε να κραταμε σιδερικο στο χερι ο ληστης θα ερθει αποφασισμενος να σκωτωσει. Δεν θα διακινδινευσει το τομαρι του οταν ξερει πως μπορει να βρεθει αντιμετοπος με ενα οπλο.

Δημοσ.

Κοιτα, αυτο που λες caution ειναι σαν την δικαιολογια που ελεγα στην μανα μου για να παρω pc "θα κανω και τα μαθηματα μου εκει".

Οπως σου ειπε καποιος, εδω δεν μπορουμε να ελεγξουμε την οδηγηση under the influence, θα ελεγξουμε την σωστη χρηση οπλου?

Δημοσ.

Από εδώ το έφερες από εκεί το έφερες - πάλι στο να φορέσεις μπότες το γύρισες! :wub:

Παλούκι Λουκ στην άγρια στύση κλπ., την έχω τιμήσει την φαντασίωση.

Και το σοβαρεύω όσο με συμφέρει ακόμα, βλάκα, από πότε έγινες hero και γουστάρεις κουμπούρια;

Κατ'αρχήν το συννεφάκι της Βάρκιζας βγάλτο από την κεφάλα σου, δεν έχει καμία επαφή στα σημερινά δεδομένα, κατά δεύτερον -προσπερνάω τα G3 στο στρατό (κανένας φαντάρος δεν έχει γεμισμένο όπλο, κάποιος λόγος θα υπάρχει), όπως και το Τέξας που αναφέρθηκε (μιλάμε για την πολιτεία με τις περισσότερες εκτελέσεις θανατικών ποινών ffs)- και σου ρίχνω επιχείρημα ανίκητο: Η άποψή σου, ταυτίζεται με αυτή του Κίλικ.

Beat that now biatch.

Δημοσ.

Χέσε ρε Σάκη που δεν έχει γεμίσει κανένα φαντάρος όπλο επειδή έτσι σε βολεύει στο επιχείρημά σου... για τον Κίλικ, εντάξει με ζόρισες αλλά ακόμα και ένα χαλασμένο ρολόι, δείχνει σωστά την ώρα δύο φορές την ημέρα.

Για τη Βάρκιζα λίγα ε! Ακονίζω την κονσέρβα μου άμα λάχει...

Δημοσ.

Έχω κάνει πυρ και κίνηση με αληθινά πυρά. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ και για εμενα και για τους υπόλοιπους. Όπλο δεν θα είχα τα αρχίδια να σηκώσω ποτέ μου μέσα στο σπίτι μου.

Δημοσ.
Οπως σου ειπε καποιος, εδω δεν μπορουμε να ελεγξουμε την οδηγηση under the influence, θα ελεγξουμε την σωστη χρηση οπλου?

Ξέρεις ότι η υπόθεση "δεν θα κάνουμε σωστή χρήση...οπότε..." είναι τελείως Μακιαβελικός τρόπος σκέψης ε; Και ας έχει λογικοφανή αφετηρία.

Δημοσ.

Χέσε ρε Σάκη που δεν έχει γεμίσει κανένα φαντάρος όπλο επειδή έτσι σε βολεύει στο επιχείρημά σου... για τον Κίλικ, εντάξει με ζόρισες αλλά ακόμα και ένα χαλασμένο ρολόι, δείχνει σωστά την ώρα δύο φορές την ημέρα.

Δεν είπα πως δεν έχει γεμίσει, μια χαρά τραγωδίες μετράει ο ΕΣ, είπα πως απαγορεύεται να το κάνει για κάποιο fuckin reason.

Γιατί Βάρκιζα λίγα ε! Ακονίζω την κονσέρβα μου άμα λάχει...

Για να φτάσει εκεί το πράγμα, μάλλον δε θα έχεις ούτε κονσέρβα εύκαιρη.

Και μεταξύ μας, μπορεί να διαβάζω πως γαμούσε ο Άρης ταγματασφαλίτες στο Μελιγαλά και να μου σηκώνεται λίγο το πουλάκι μου, αλλά μιλάμε για φρικαλεότητες ε, και το γεγονός πως τις έκανε η από δω μεριά και όχι η από κει δε τις κάνει λιγότερο φρικαλέες.

Δημοσ.

Ξέρεις ότι η υπόθεση "δεν θα κάνουμε σωστή χρήση...οπότε..." είναι τελείως Μακιαβελικός τρόπος σκέψης ε; Και ας έχει λογικοφανή αφετηρία.

Εδω αρκετοι αστυνομικοι δεν ειναι ικανοι να κρατανε οπλο, θα κραταει και ο καθε αλλος παπαρας?

Δημοσ.

Εδω αρκετοι αστυνομικοι δεν ειναι ικανοι να κρατανε οπλο, θα κραταει και ο καθε αλλος παπαρας?

Παίζει να μην είναι πολύ "ξένα" τα δύο φαινόμενα. Αν ήξερε (ήθελε να ξέρει) ο αστυνομικός, αρκετός κόσμος δεν θα αναζητούσε τέτοιες "λύσεις". Δεν έχεις άδικο σε ότι λες, απλά ισχυρίζομαι ότι έχεις άδικο στην συνεπαγωγή που κάνεις.

Λιοπυρ θα αρχίσουμε τώρα τα περί φρικαλεοτήτων επί των καταπιεζομένων, και φρικαλεοτήτων επί των τυράννων και τις εξισώσεις και τις μαλακίες του Heidegger; Ρε πραγματικά, we can go down this road αλλά δεν βοηθάει στο να βγει συμπέρασμα.

Απλοϊκά. Αστυνόμευση δεν παίζει, ή έστω δεν παίζει επαρκής. Gun control, δεν υπάρχει. Μπορεί ένας νόμος να κατοχυρώνει ένα "στρατηγικό μειονέκτημα" του αμυνόμενου έναντι του οπλισμένου εγκληματία; Είναι αυτό "νόμιμο"; Ή πιστεύεις μέσα σου ότι εξυπηρετεί το κοινό καλό; Honestly.

Δημοσ.

Λιοπυρ θα αρχίσουμε τώρα τα περί φρικαλεοτήτων επί των καταπιεζομένων, και φρικαλεοτήτων επί των τυράννων και τις εξισώσεις και τις μαλακίες του Heidegger; Ρε πραγματικά, we can go down this road αλλά δεν βοηθάει στο να βγει συμπέρασμα.

Ρε, πιωμένος είσαι; Εσύ ανέφερες Βάρκιζα, εγώ θα την πληρώσω; :-D

Απλοϊκά. Αστυνόμευση δεν παίζει, ή έστω δεν παίζει επαρκής. Gun control, δεν υπάρχει. Μπορεί ένας νόμος να κατοχυρώνει ένα "στρατηγικό μειονέκτημα" του αμυνόμενου έναντι του οπλισμένου εγκληματία; Είναι αυτό "νόμιμο"; Ή πιστεύεις μέσα σου ότι εξυπηρετεί το κοινό καλό; Honestly.

Απλοϊκά, η αστυνόμευση δεν είναι απάντηση στην εγκληματικότητα.

Πόσο μάλλον να γίνει ο κάθε μαλάκας dirty harry wannabe νόμιμα οπλοφόρος.

Μία κατάσταση "οπλισμένος εγκληματίας vs αμυνόμενος με πιτζάμες" δεν είναι deathmatch, καλώς ή κακώς προτεραιότητα πρέπει να είναι να μη ψοφήσει κάποιος.

Ε και τα γκάνια δε βοηθούν καθόλου αυτή την κατεύθυνση.

Δημοσ.

μία κοπελιά με μεγάλο νούμερο τα πε καλά στην προηγούμενη σελίδα.

Βία είναι και ηλιθιότητα (σας), οπλοκατοχή μπου...

Δημοσ.

Απλοϊκά, η αστυνόμευση δεν είναι απάντηση στην εγκληματικότητα.

Πόσο μάλλον να γίνει ο κάθε μαλάκας dirty harry wannabe νόμιμα οπλοφόρος.

Μία κατάσταση "οπλισμένος εγκληματίας vs αμυνόμενος με πιτζάμες" δεν είναι deathmatch, καλώς ή κακώς προτεραιότητα πρέπει να είναι να μη ψοφήσει κάποιος.

Ε και τα γκάνια δε βοηθούν καθόλου αυτή την κατεύθυνση.

Δεν διαφωνούμε - πως θα μπορούσαμε να διαφωνούμε σε αυτό;

Απλά ο νόμος εφαρμόζεται στην υπάρχουσα κατάσταση, "πραγματιστικά" και όχι ὅπως χρή... Δηλαδή με το όπλο στο στόμα είναι δύσκολο να αναλύσεις τις κοινωνικές συνισταμένες που οδήγησαν τον κατά τα άλλα συμπαθή εγκληματία στο να στο τοποθετήσει εκεί.

Θα μου απαντήσεις ότι ο νόμος πρέπει να βλέπει πιο μπροστά και να "προλαβαίνει" την δημιουργία τέτοιων καταστάσεων και να... και να... και τρία κιλά φέτα. OK. Αλλά που και πότε έγινε κάτι τέτοιο;

Και γάμα τον νόμο και το έγκλημα, εγώ δεν πολυνοιάζομαι γιατί την κύριά στον τρίτο που την φάγανε οι μπουκαδόροι. Για άλλους λόγους θέλω τα όπλα στον λαό - αλλά δεν ξανοίγομαι γιατί είσαι δεξιός :P Πάμε να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα από μέσα του και έχουμε τον κάθε liopyrο με τα κοινωνικοπολιτικά του λουμπάγκα. ΡΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΛΕΜΕ. Πότε είναι η επόμενη επανάσταση στο insomnia, έτσι γιατί άναψα; :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...