Aggeluska Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 (κανένας φαντάρος δεν έχει γεμισμένο όπλο, κάποιος λόγος θα υπάρχει) εχεις παει φανταρος? μαλλον οχι εκτος αν ησουνα γιοτας. τα οπλα των φανταρων ειναι γεματα στις σκοπιες. εχεις ακουσει που λενε καμοια φορα αυτοκτονισε ο ταδε φανταρος στην σκοπια ή τπτ τετοιο? με τι λες να αυτοκτονισε? με κωλοδακτυλο?
Thanos1972 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Και εσυ πιστευεις οτι οσα ακουσες περι αυτοκτονιων μεσα στον στρατο ηταν αληθηνα ε? Τα πρωτα 3 ειναι ασφαιρα.παιζει κανεναν ρολο? Σε εμενα ναι γιατι οταν υπηρετουσα βλακας σε φυλακιο πηρε μετρα ασφαλειας με κουμπωμενη γεμιστηρα....να εχει και οπλο εξω μετα?απαπαπαπαπα.
liopyr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 εχεις παει φανταρος? μαλλον οχι εκτος αν ησουνα γιοτας. τα οπλα των φανταρων ειναι γεματα στις σκοπιες. εχεις ακουσει που λενε καμοια φορα αυτοκτονισε ο ταδε φανταρος στην σκοπια ή τπτ τετοιο? με τι λες να αυτοκτονισε? με κωλοδακτυλο? Κάτι έχω ακούσει αγγελούσκα, αλλά κάθε φορά που διαβάζω ποστ σα το δικό σου στενοχωριέμαι όλο και λιγότερο.
axaxouxas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Σε λιγο καιρο θα μπορουμε επισης να φοραμε κοκκαλο στα μαλλια κ να μιλαμε την ουγκα μπουγκα διαλεκτο. Εχουμε ξεφυγει τελειως..Κ μονο η σκεψη οτι ολοι μας θα επιτρεπεται να χουμε ενα οπλο ειναι τρομακτικη ειδικα στην ψυχολογικη κατασταση που βρισκεται τωρα ο ελληνας..εδω περνας τον δρομο κ ο αλλος σου ριχνει χριστοπαναγιες, φαντασου να ειχε κ οπλο! Σωστη σε βρισκω αλλα καπως θα πρεπει να προστατευει και ο Ελληνας Υπαρχουν περιπτωσεις που μπαινουν στα σπιτια και βασανιζουν κοσμο να τους αποκαλυψει κρυψωνες Επειτα η ΟΙΚΙΑ του καθενος ειναι το ΑΒΑΤΟ για τον καθεναν .... Δεν εχουν δικαιωμα λοιπον να το καταπατουν.
insomniaK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Να στήσουμε οπλοπολυβόλα στα παράθυρα τότε. Εγώ πάντως έχω ένα γκλομπ και ένα σπαθί ακονισμένο (δώρο της μαμάς μου) στο κομοδίνο μου και στην τουαλέτα έχω βουρτσάκι, λευκό.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Το link με τα στατιστικά τουλάχιστον το κάναμε γαργάρα. Ευτυχώς.
status Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Να νομοθετήσουν τα σπαθιά. Να ξεχωρίσουν οι άντρες απ' τα αγοράκια. Αγγλοσαξονική ξιφασκία ή γαλλοισπανική; Για το δεύτερο είμαι μέσα.;ρ Επίσης, "Ο νομοταγής πολίτης δικαιούται να οπλοφορεί." 1.Νομοταγής πολίτης δεν υπάρχει. 2. Εαν υπάρχει είναι ηλίθιος 3. Αρα ο ψυχολόγος που θα τον εξετάσει δεν θα πρέπει να δώσει το "οκ" για να πάρει την άδεια. ;ρ Να στήσουμε οπλοπολυβόλα στα παράθυρα τότε. Εγώ πάντως έχω ένα γκλομπ και ένα σπαθί ακονισμένο (δώρο της μαμάς μου) στο κομοδίνο μου και στην τουαλέτα έχω βουρτσάκι, λευκό. Φάση. http://www.youtube.com/watch?v=yw9nq_Af9b4
Pantelwolf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Και εσυ πιστευεις οτι οσα ακουσες περι αυτοκτονιων μεσα στον στρατο ηταν αληθηνα ε? Τα πρωτα 3 ειναι ασφαιρα.παιζει κανεναν ρολο? Σε εμενα ναι γιατι οταν υπηρετουσα βλακας σε φυλακιο πηρε μετρα ασφαλειας με κουμπωμενη γεμιστηρα....να εχει και οπλο εξω μετα?απαπαπαπαπα. πιο πολυ θα εμπιστευόμουν τον βλάκα αυτόν παρά τον βλάκα wannabe αυτοκτονούντα που δε θα έβγαζε τις πρώτες σφαίρες από το γεμιστήρα πρίν το "απενοημένο διάβημα" και καμιά φορά, οι ιστορίες είναι αληθινές ξέρεις.
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Πάντως και στην Κρήτη, που έχουν τα άπειρα όπλα, μια χαρά εγκληματικότητα υπάρχει. Δολοφονίες, ληστείες, κλοπές, διαρήξεις, ναρκωτικά, βιασμοί κλπ κλπ
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Πάντως και στην Κρήτη, που έχουν τα άπειρα όπλα, μια χαρά εγκληματικότητα υπάρχει. Δολοφονίες, ληστείες, κλοπές, διαρήξεις, ναρκωτικά, βιασμοί κλπ κλπ Είναι σαν τον πληθωρισμό ένα πράμα. Αν αρχίσουμε να κόβουμε χρήμα και μοιράσουμε 1000 ευρώ σε όλο τον πληθυσμό, κανείς δε θα γίνει ισχυρότερος έναντι του άλλου.
Aggeluska Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Και εσυ πιστευεις οτι οσα ακουσες περι αυτοκτονιων μεσα στον στρατο ηταν αληθηνα ε? Τα πρωτα 3 ειναι ασφαιρα.παιζει κανεναν ρολο? Σε εμενα ναι γιατι οταν υπηρετουσα βλακας σε φυλακιο πηρε μετρα ασφαλειας με κουμπωμενη γεμιστηρα....να εχει και οπλο εξω μετα?απαπαπαπαπα. ναι εχεις δικιο ειναι υπερβολικα δυσκολο να ξεκουμπωσεις την γεμιστηρα να βγαλεις τα αβολιδοτα. τελικα αυτα τα αβοληδοτα τρελη ασφαλια.προφανως παιδια που το εκαναν αυτο που λες ή το κανανε επιτηδες ή απο τις πολλες συνεχομενες σκοπιες και την κουραση μπερδευτικανε. στην ελλαδα δεν προκειται να γινει αυτο ποτε, να οπλοφορει ο καθενας γιατι σιγουρα θα σε περνανε πρωτα απο ψυχολογικες εξετασεις και στανταρ ολοι θα λαδωνουνε τους γιατρους και θα τις περνουνε ετσι τις αδειες.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Πηγαινε για το θεμα οτι εχουν κουμπωμενη γεμιστηρα επανω.Και το παλικαρι το εκανε αλλα οχι ουτε ουτε επειδη ειχε λιωσει απο την σκοπια.μια χαρα παιδι τον ελεγες οταν σκεφτοταν.οταν ειχε τα μυαλα του αλλου.....εκει το εχανε λιγο.τεσπα δεν ειναι το θεμα μας ο στρατος. Το θεμα μας ειναι οτι κατι πρεπει να λειτουργησει σε αυτη την χωρα και οχι να φτασουμε στο σημειο να παρει ο πολιτης τον νομο στα χερια του.γιατι τοτε καηκανε οι της βουλης....
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μια καλή αρχή ειναι να αρχίσει να λειτουργει η δικαιοσυνη για όλους και η συνέχεια της να μένουν οι παραβάτες στις φυλακές εκτείνοντας κανονικά τις ποινές τους μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Συνεχίζουμε το οφτοπικ βεβαια.
status Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Πάντως και στην Κρήτη, που έχουν τα άπειρα όπλα, μια χαρά εγκληματικότητα υπάρχει. Δολοφονίες, ληστείες, κλοπές, διαρήξεις, ναρκωτικά, βιασμοί κλπ κλπ Είσαι απ εδώ; Έχεις έρθει εδώ; (σόρρυ που άργησα να ρωτήσω, έπλενα τον γάιδαρο μου.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις