Ntinaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ναι αλλα να το κανει να φανει σαν ατυχημα. πχ γλιστρησε και επεσε στο μαχαιρι με τη πλατη 27 φορες.
status Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ναι αλλα να το κανει να φανει σαν ατυχημα. πχ γλιστρησε και επεσε στο μαχαιρι με τη πλατη 27 φορες. Μαχαίρι, πεζε, αφού όπως είπε το παιδί, έχουμε όπλα, τι είμαι εγώ; Κανένας τελευταίος; Κανένας λαϊκός να μην έχω ένα RPG (τουλάχιστον) στο σπίτι να βρίσκετε στην περίπτωση που μου την πέσουν, με το 50άρι θα τον ξεκάνω να μην μείνει τρίχα;ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μαχαίρι, πεζε, αφού όπως είπε το παιδί, έχουμε όπλα, τι είμαι εγώ; Κανένας τελευταίος; Κανένας λαϊκός να μην έχω ένα RPG (τουλάχιστον) στο σπίτι να βρίσκετε στην περίπτωση που μου την πέσουν, με το 50άρι θα τον ξεκάνω να μην μείνει τρίχα;ρ Έλα πες, πόσα έχετε στο σπίτι. ένα περιστροφάκι το 'χετε
Ntinaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μαχαίρι, πεζε, αφού όπως είπε το παιδί, έχουμε όπλα, τι είμαι εγώ; Κανένας τελευταίος; Κανένας λαϊκός να μην έχω ένα RPG (τουλάχιστον) στο σπίτι να βρίσκετε στην περίπτωση που μου την πέσουν, με το 50άρι θα τον ξεκάνω να μην μείνει τρίχα;ρ RPG??
status Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 RPG?? Αθώε και άσπιλε Χανιώτη, Rocket propelled grenade, έτσι το λένε και στο χωρζό μου;ρ
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Όταν υπηρετούσα στα Χανιά (μέσα στην πόλη), το βράδυ της αναστάσεως είχε κηρυχθεί ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Περίεργο, τα παγκόσμια ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα! Μπορεί να ήταν ιδέα μου τελικά.
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 δηλαδη μπορώ να αγοράσω πιστόλια ? θα γίνονται εκπτώσεις για πολυτεκνικά ?
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Αν μπορείς να αγοράσεις πιστόλια; χμμ εξαρτάται. Για να ληστέψεις-σκοτώσεις: ναι. Για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου: όχι.
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 και απο που μπορούμε να προμιθευτούμε δια της νομίμου οδού για νομίμου χρίσεως?
liopyr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 και απο που μπορούμε να προμιθευτούμε δια της νομίμου οδού για νομίμου χρίσεως? /thread.
Traumatias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Το να έχει κάποιος δικαίωμα οπλοφορίας, απέχει από το να είναι ικανός να οπλοφορεί, το οποίο απέχει από το να είναι ικανός να χρησιμοποιήσει αυτό το όπλο. Θεωρώ ας πούμε τον εαυτό μου 100% ανίκανο για τα 2 τελευταία (εκτός αν το όπλο πρόκειται για ρόπαλο του baseball και αυτό γιατί μου είναι τρομερά αστείο σαν εικόνα), και εξίσου ανίκανα για τέτοια πράξη θεωρώ 8 στα 10 άτομα που γνωρίζω. Οπότε και πάλι καταλήγουμε ότι εκείνοι που θα είχαν ανάγκη ένα όπλο για να αμυνθούν ακόμα και αν είχαν την δυνατότητα να έχουν όπλο δεν θα την εκμεταλλεύονταν, οπότε απλά θα ζούσαν σε ένα ακόμα πιο επικίνδυνο περιβάλλον εφόσον κάθε καρυδιάς καρύδι θα είχε και άλλο όπλο πέρα από την ηλιθιότητα και την άγνοια.Όσο σκέφτομαι ότι οι δικοί μου είχαν φρίξει με την είδηση για τον τρελάρα που έκλεβε και βίαζε μέχρι πρότινος στα πέριξ του κέντρου... Έτσι αδειάζει η Αθήνα
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Επίσης σκεφτείτε πόσοι κρίθηκαν άξιοι διπλώματος οδήγησης. Πόσοι 85+ ετών ανανεώνουν κανονικά το δίπλωμα και συνεχίζουν να οδηγάνε σ' αυτή τη χώρα. Πόσα παραδείγματα πια για να καταλάβουμε ότι στην Ελλάδα, πέρα από τους άλλους λόγους, δεν.
insomniaK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Το να έχει κάποιος δικαίωμα οπλοφορίας, απέχει από το να είναι ικανός να οπλοφορεί, το οποίο απέχει από το να είναι ικανός να χρησιμοποιήσει αυτό το όπλο. Θεωρώ ας πούμε τον εαυτό μου 100% ανίκανο για τα 2 τελευταία (εκτός αν το όπλο πρόκειται για ρόπαλο του baseball και αυτό γιατί μου είναι τρομερά αστείο σαν εικόνα), και εξίσου ανίκανα για τέτοια πράξη θεωρώ 8 στα 10 άτομα που γνωρίζω. Οπότε και πάλι καταλήγουμε ότι εκείνοι που θα είχαν ανάγκη ένα όπλο για να αμυνθούν ακόμα και αν είχαν την δυνατότητα να έχουν όπλο δεν θα την εκμεταλλεύονταν, οπότε απλά θα ζούσαν σε ένα ακόμα πιο επικίνδυνο περιβάλλον εφόσον κάθε καρυδιάς καρύδι θα είχε και άλλο όπλο πέρα από την ηλιθιότητα και την άγνοια.Όσο σκέφτομαι ότι οι δικοί μου είχαν φρίξει με την είδηση για τον τρελάρα που έκλεβε και βίαζε μέχρι πρότινος στα πέριξ του κέντρου... Έτσι αδειάζει η Αθήνα Μίλησε μας για τα άλλα 2 στα 10 άτομα που ξέρεις και που θεωρείς πως μπορούν να οπλοφορούν... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2012 από insomniaK
Προτεινόμενες αναρτήσεις