Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεξεργαστής: Intel i5 2500 Τιμή 193 Στην περίπτωση που κάνεις OC θα πάρεις το 2500k που κάνει 199

got it?

Δεν νομίζω ότι το κουτί μετράει στο gaming για να του προτείνω τίποτα HAF 932

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@SOADNICK ok με κάλυψες

Εχετε ξεφύγει εντελώς τελευταία...

Πολύ ασχολήθηκα το διήμερο... Τι μαλακίες κάνω και εγώ;

Δημοσ.

Δεν επιμένω εγώ, εσείς μου λέτε ότι μιλάω στον arinos16 για OC ενώ του προτείνω τον 2500.

@Karmen

Όσο για την υποστήριξη και ότι το Z68 είναι πιο καινούργιο από το P67 ισχύει...

Δημοσ.

Μπορεί να είχες κάτι άλλο στο μυαλό σου αλλά όπως το διατύπωσες αυτό έγινε αντιληπτό. Δεν είναι μόνο το p67. Ούτε το τροφοδοτικό χρειάζεται και το κουτί δεν κάνει για τέτοια σύνθεση. Στο λέω εγώ που το έχω.

Δημοσ.

σιγουρα πας για Ζ68 μομπο και 2500κ.απο κει και περα κρινεις τις προτασεις των παιδιων πιο πανω με ηρεμια και σοφια στις αναγκες σου και την τσεπη σου

Δημοσ.

Μιλάω για όλα.

α) Δεν είναι βαρύ και στιβαρό

β) Δεν έχει φίλτρα σκόνης παρα μόνο μπροστά στα 5.25 και κάτω από το τροφοδοτικό

γ) Είναι μικρό

δ) Δεν είναι και από το καλύτερο υλικό.

ε) Δεν βολεύει για crossfire

στ).....

Δημοσ.

α)περιπου 5 κιλα αλλα ποιος ο λογος να ειναι 15?

β)αν εννοεις κατι τετοιο δεν ειναι δυσκολο να βρεις

γ)ειναι απλα midi tower

δ)το υλικο? εννοεις για την θερμοτητα?

ε)εφοσον ειναι midi tower δεν μου φενεται παραλογο...

Δημοσ.

Γιατι δεν υπαρχουν πιο ποιοτικά και πρακτικα midi towers ειδικά για ένα τετοιο σύστημα??

Ελεος δλδ με το ThermalFAKE...

Οσο αφορα τροφοδοτικό, καρτα, μητρική συμφωνω απολύτως με όσα έχουν ήδη πει και τα παιδια παραπάνω!!

Δημοσ.

Για το τροφοδοτικό είπαν ότι περισσεύει για την κάρτα γραφικών +1 και για την μητρική ότι οι Z68 είναι καλύτερες και νεότερες...

Κούτι πρότεινε εσύ ένα άλλο..

Δημοσ.

Για το τροφοδοτικό είπαν ότι περισσεύει για την κάρτα γραφικών +1 και για την μητρική ότι οι Z68 είναι καλύτερες και νεότερες...

Κούτι πρότεινε εσύ ένα άλλο..

Αντε πάμε άλλη μία γτ δεν φένεται να καταλαβαίνεις τι σου λένε...

1. Το τροφοδοτικό είναι υπερβολικό και αχρείαστο.. κοινως λάθος επιλογή για τετοιο σύστημα.

2. Οκ για την μητρική μαλλον κατάλλαβες τι γινεται...

3. Η 7850 είναι πολυ ακριβή χωρίς να προσφέρει κατι ιδιάιτερο παραπανω απο μία 6950 σε επιδόσεις.

4. Δεν έχω να προτείνω κατι παραπάνω από αυτα που πρότεινε η Καρμεν τα οποία και κατά την δική ου αποψη είναι ότι καλύτερο μπορει να πάρει σε αυτά τα χρήματα και κατά πολύ ανωτερη σε πολλούς τομείς από την δική σου!!

Δημοσ.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129181

το κουτι μαμαι-ι-ι το πηρα απο Αμαζον 47 λιρες πριν καμια βδομαδα..και το χαζευω..με ι3 2120 χωρις καρτα αλλα ειναι πολυ φρακταλ ΝΤιζαιν το λοοκ.. και σηκώνει πολυ πιο γκαιμ συνθεση για πλακα!!!

Δημοσ.

:angry: Εχετε ξεφυγει μερικοι ετσι?got it και τα υπολοιπα στα φιλαρακια σας....να σεβεστε τους υπολοιπους και εαν δεν μπορειτε,μπειτε λιγο facebook να σκοτωσετε την ωρα σας να σας περασουν τα νευρα.δεν φτανει που λετε οτι ναναι,βγαινετε και απο πανω.

Και για την ιστορια,ρε αγοριμ,αφου του προτεινεις μητρικη για overclock και του βαζεις τον 2500.Εαν κανει overclock εαν λεμε τοτε του λες να παει στον 2500Κ.εαν του εβαζες μητρικη που δεν κανει για overclock μαζι με τον 2500 και αυτη που εβαλες με τον 2500Κ τοτε ολα καλα.

κουτι κοιτα εδω μια Enermax Staray Lite ECA3175 ΤΙΜΗ 46.19 €

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...