SOADNICK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Θανο δεν θα τσακωθω ούτε με σένα ούτε με τον δεινοσαυρο γιατί με είχατε βοηθήσει στην επιλογή κάρτας γραφικών και SSD. Όσο για την κάρτα της Κάρμεν σας είπα πως είχα 2 αποτυχημένες προσπάθειες πριν κανά μήνα. για το κουτί οκ. όσο για την μητρική θα προτιμουσατε i5 2500 + P8H61 πχ? και i5 2500k + P67/Ζ68??
cloak Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Για ssd γιατι οχι ή αυτον ή αυτον Για να ξαναγυρισουμε στο θεμα μας η συνθεση ειναι πολυ καλη οσο για ssd σου προτεινω να δεις και αυτον : http://www.skroutz.gr/s/335064/Crucial-M4-128GB-2-5-Solid-State-Drive.html. για τους αλλους ssd που ρωτας ας απαντησουν αυτοι που ξερουν καλυτερα
Thanos1972 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Θανο δεν θα τσακωθω ούτε με σένα ούτε με τον δεινοσαυρο γιατί με είχατε βοηθήσει στην επιλογή κάρτας γραφικών και SSD. Όσο για την κάρτα της Κάρμεν σας είπα πως είχα 2 αποτυχημένες προσπάθειες πριν κανά μήνα. για το κουτί οκ. όσο για την μητρική θα προτιμουσατε i5 2500 + P8H61 πχ? και i5 2500k + P67/Ζ68?? Φιλε μου δεν ειναι το θεμα να τσακωνωμαστε μεταξυ μας.απεναντιας πιστευω πως χαιρομαστε ολοι να βοηθαμε.οποτε και εγω εαν σε πειραξε το ποστ μου να σου ζητησω ενα συγνωμη και να παμε παρακατω.
SOADNICK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Όχι δεν με πείραξε, ούτε οι ειρωνείες του άλλου που έχει περίοδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα