Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέχρι σήμερα έχουν πιάσει μερικούς high profile τύπους (οπού ποτέ δεν έμαθε κανείς τα ονόματά τους AFAIK) για αγοραπωλησία παιδικής πορνογραφίας. Να ρωτήσω κάτι; Αν έχεις Videos από γνωστούς trackers ή βλέπεις Videos online somefuckinghow, απαγορευέται από το νόμο; Δηλαδή αν κάπως μαθευτεί ότι υπάρχουν τέτοια δεδομένα στον προσωπικό Η/Υ κάποιου, μπορώ να καταγγείλω αυτό το άτομο στην αστυνομία; Επίσης μπορεί, στην Ελλάδα τουλάχιστον, να ανιχνευθεί IP και αναζητήσεις χρηστών από την Χ ασφάλεια που θα ασχολείται με αυτά ξερωγώ; Αφήστε το αν χρειάζεται ένταλμα για να φτάσουν στο keyboard κάποιου. Απλά μου κάνει εντύπωση αν όντως ισχύει, και είμαι Full περίεργη.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέχρι σήμερα έχουν πιάσει μερικούς high profile τύπους (οπού ποτέ δεν έμαθε κανείς τα ονόματά τους AFAIK) για αγοραπωλησία παιδικής πορνογραφίας. Να ρωτήσω κάτι; Αν έχεις Videos από γνωστούς trackers ή βλέπεις Videos online somefuckinghow, απαγορευέται από το νόμο; Δηλαδή αν κάπως μαθευτεί ότι υπάρχουν τέτοια δεδομένα στον προσωπικό Η/Υ κάποιου, μπορώ να καταγγείλω αυτό το άτομο στην αστυνομία; Επίσης μπορεί, στην Ελλάδα τουλάχιστον, να ανιχνευθεί IP και αναζητήσεις χρηστών από την Χ ασφάλεια που θα ασχολείται με αυτά ξερωγώ; Αφήστε το αν χρειάζεται ένταλμα για να φτάσουν στο keyboard κάποιου. Απλά μου κάνει εντύπωση αν όντως ισχύει, και είμαι Full περίεργη. Από τα λίγα που ξέρω, η κατοχή τιμωρείται από το νόμο, η θέαση όμως όχι. Αν κάποιος μπαίνει σε streaming site, βλέπει ότι βλέπει και δεν αποθηκεύει τίποτα, τότε νομίζω ότι δεν διώκεται για κάτι. Αν γνωρίζεις ότι κάποιος είναι κάτοχος προϊόντων παιδικής πορνογραφίας, τότε μπορείς να κάνεις καταγγελία (και κατά τη γνώμη μου οφείλεις κιόλας να κάνεις). Keep in mind, όμως, ότι για να ασχοληθεί η αστυνομία με καταγγελία από πολίτη, θα πρέπει η καταγγελία να είναι επώνυμη. Αν δεν είσαι σίγουρη, η συκοφαντία για παιδική πορνογραφία είναι ζόρικο πράγμα.
isay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 (και κατά τη γνώμη μου οφείλεις κιόλας να κάνεις). +1 Ρε μπας και είσαι βουλευτής; ΑΝ ήμουν τοτε θα ημουν απασχολημένος να μαζεύω μίζες, οχι να γραφω στο insomnia
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Άρα για να καταλήξει σε συκοφαντία, θα πρέπει να φτάσει ο 'νόμος στον προσωπικό Η/Υ του ατόμου που έγινε η καταγγελία. Άρα δεν χρειάζεται ΚΑΝ ένταλμα με βάση αυτά που λες. Μλκ πολύ ακραίο μου ακούγεται.. απλά downloads μπορούν να σε χώσουν μέσα; (Edited for Strikethrough)
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 ακομα και streaming Να κανει πολυ πιθανο να αποθηκευονται temp αρχεια στο pc.
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 btw, θεωρητικα το να τραβηξεις μια φωτο την 17χρονη γκομενα σου σε κανει κατοχο παιδικης πορνογραφιας.
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μλκ πολύ ακραίο μου ακούγεται.. απλά downloads μπορούν να σε χώσουν μέσα; ναι, είναι κατάτι πιο παράνομα από τα downloads τύπου The.Rum.Diary.2011.720p.BRRip.x264.AAC-ViSiON τώρα σου φαίνεται λιγότερο περίεργο.
Lucifer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 btw, θεωρητικα το να τραβηξεις μια φωτο την 17χρονη γκομενα σου σε κανει κατοχο παιδικης πορνογραφιας. 15 γαμώ
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Άρα για να καταλήξει σε συκοφαντία, θα πρέπει να φτάσει ο 'νόμος στον προσωπικό Η/Υ του ατόμου που έγινε η καταγγελία. Άρα δεν χρειάζεται ΚΑΝ ένταλμα με βάση αυτά που λες. Μλκ πολύ ακραίο μου ακούγεται.. απλά downloads μπορούν να σε χώσουν μέσα; Κοίτα, αυτό που ξέρω είναι ότι η κατοχή τιμωρείται από το νόμο. Ωστόσο, δεν έχω ακούσει ποτέ περίπτωση να συλλαμβάνεται κάποιος μόνο για κατοχή. Όσες περιπτώσεις ακούγονται κατά καιρούς είναι για κατοχή και διακίνηση. Επίσης, μάλλον δεν εννοούμε το ίδιο πράγμα. Όταν λες «κατοχή» εννοείς 2-3 βιντεακιά που τα πέτυχε κάποιος κατά λάθος. Όταν λέω «κατοχή» εννοώ 5-6 εξωτερικούς δίσκους με encrypted περιεχόμενο. Ο νόμος στοχεύει τα μεγάλα ψάρια. 15 γαμώ Τυχερέ.
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 btw, θεωρητικα το να τραβηξεις μια φωτο την 17χρονη γκομενα σου σε κανει κατοχο παιδικης πορνογραφιας. γυμνη η ντυμενη?
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 15 γαμώ Δεν υπαρχει age of consent στις φωτo. O νομος εκει εχει 18 και κατω = ανηλικο.
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Άρα για να καταλήξει σε συκοφαντία, θα πρέπει να φτάσει ο 'νόμος στον προσωπικό Η/Υ του ατόμου που έγινε η καταγγελία. Άρα δεν χρειάζεται ΚΑΝ ένταλμα με βάση αυτά που λες. Εσύ ή ο Χ κάνει την καταγγελία. Η αστυνομία μιλά με τον εισαγγελεα και βγάζει το ένταλμα. Πάνε και τα μαζεύουν. Αν βρουν υλικό το πράγμα παίρνει το δρόμο του. Αν δεν βρουν υλικό, ο καταγγέλων πρέπει να φοβάται να μήνυση. Μλκ πολύ ακραίο μου ακούγεται.. απλά downloads μπορούν να σε χώσουν μέσα; Κι όμως ... Ενας απο τους τρόπος ανίχνευσης ειναι με την καταγραφή των IP που κατεβάζουν συγκεκριμένα torrent αρχεία
Porg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Βασικά αν γίνει καταγγελία θα το ψάξουν διαδικτυακά πρώτα, δεν μπαίνουν έτσι εύκολα στα σπίτια. Ο καταγγέλλων δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, δώστον ελεύθερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα