Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Καποιος γνωστος μου παρακολουθει φανατικα τις εκπομπες του Φυκιωρη.Δυστυχως για εκεινον οι εκπομπες αλλαξαν καναλι και μεταδιδονται αν δε κανω λαθος στο extra (ελπιζω να το λεω σωστα)Στο τοπο που ζουμε δε "πιανουμε" αυτο το καναλι.Γι αυτο αναρωτιεται εαν οι εκπομπες αυτες μεταδιδονται η μπορουν να βρεθουν στο διαδικτυο και αν οντως βρεθουν αν μπορω να τις κατεβασω και να τις γραψω σε dvd ωστε να τις δει.Γινεται;;

Δημοσ.

Δυστυχώς ο Φικιώρης (και ο κάθε Φικιώρης) έχει τηλεθέαση και πωλήσεις και για αυτό το λόγο υπάρχει ακόμα στους δέκτες κάποιων. Δε μου κάνει εντύπωση γιατί μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν πόρτες απο τον Φουρθιώτη, όπως υπάρχουν άνθρωποι που ψήφισαν για να εκλεγεί νεος πρόεδρος του Πασοκ.

OnTopic: Η πιο εύχρηστη λύση που μπορώ να σκεφτώ ειναι να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα screen capture (όπως το camtasia studio ή κάποιο ανάλογο δωρεάν), να γράφεις τις εκπομπές απο το site του extra ( http://www.extra3.tv/ ) και μετά να τις δίνεις στον γνωστό σου με όποιο τρόπο θες.

Δημοσ.

Ανέκαθεν υπήρχαν εκπομπές του Φυκιώρη στο extra3, απλά έπαιζε και σε άλλα κανάλια.

Αν θέλει ο γνωστός σου να τις βλέπει μπορεί να τις βλέπει online διαδυκτιακά www.extra3.tv

Δημοσ.

Δυστυχώς ο Φικιώρης (και ο κάθε Φικιώρης) έχει τηλεθέαση και πωλήσεις και για αυτό το λόγο υπάρχει ακόμα στους δέκτες κάποιων. Δε μου κάνει εντύπωση γιατί μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν πόρτες απο τον Φουρθιώτη, όπως υπάρχουν άνθρωποι που ψήφισαν για να εκλεγεί νεος πρόεδρος του Πασοκ.

OnTopic: Η πιο εύχρηστη λύση που μπορώ να σκεφτώ ειναι να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα screen capture (όπως το camtasia studio ή κάποιο ανάλογο δωρεάν), να γράφεις τις εκπομπές απο το site του extra ( http://www.extra3.tv/ ) και μετά να τις δίνεις στον γνωστό σου με όποιο τρόπο θες.

Γιατι τι εχουν οι πορτες του Μενιου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...