barrcode Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Καλημερα ηρθε πλεον η ωρα να ασχοληθω λιγο με τα αγγλικα μου τα οποια τα εχω αφησει στο lower.Να παω για proficiency michigan ή cambridge?Ποια η διαφορα τους?Υπαρχει καποιο αλλο χαρτι που ειναι πιο αναγνωρισιμο?
Haldol Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Τυπικά είναι ισοδύναμα. Εάν το θέλεις δηλαδή ίσα για να έχεις χαρτί C2 προτίμησε του Michigan που είναι και ευκολότερο. Βέβαια όταν λες σε κάποιον κάτοχο CPE ότι εσύ έχεις το ECPE, θα σκέφτεται «πφφ ο τιποτένιος».
barrcode Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 στο εξωτερικο τι παιζει?υπαρχει καποιο πιο αναγνωρισιμο?
arxaggelos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 προτίμησε του Michigan που είναι και ευκολότερο. Δεν είναι απόλυτο αυτό. Απλά έχεις διαφορετικές πιθανότητες από το Cambridge γιατί παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη, που στο Cambridge παίζει σημαντικά λιγότερο. @ts μπορείς επίσης ν δείς City & Guilds, TOEIC, Edexcel, κλπ, υπάρχουν πλέον άπειρα. Αν απλά θέλεις μια πιστοποίηση, και δεν ενδιαφέρεσαι πχ για επάρκεια διδασκαλίας ή κάτι εξειδικευμένο, γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνεις Cambridge. Από την άλλη βέβαια, η ποιότητα του Cambridge είναι αποδεδειγμένα από τις καλύτερες και στο τέλος του τούνελ τα αγγλικά σου θα είναι καλύτερα από ότι με αλλά τεστ. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 στο εξωτερικο τι παιζει?υπαρχει καποιο πιο αναγνωρισιμο? Τι εννοείς όταν λες "αναγνωρίσιμο στο εξωτερικό" ?
dark_banishing Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Του cambridge το δεχονται μακραν περισσοτερα πανεπιστημια στην ευρωπη σε σχεση με του michigan.
barrcode Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 για michigan σκεφτομαι.γνωριζει κανεις να μου πει καθε ποτε δινεις?τιμη?και που πρεπει να παω για να δωσω?
Giorgos09 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Εγω απετυχα το preliminary michigan αλλα πηρα το cambridge. Οποτε ο μυθος του πιο ειναι ευκολοτερο καταριφθηκε μπροστα στα ματια μου. Το michigan εχει ενα σορο απιθανες λεξεις ενω το αλλο βασιζεται στην κατανοηση.
kkostas77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Του cambridge το δεχονται μακραν περισσοτερα πανεπιστημια στην ευρωπη σε σχεση με του michigan. Χμ...H δική μου εμπειρία δεν είχε τέτοιες λεπτομέρειες. Οσα Πανεπιστήμια (μεταπτυχιακά) δέχθηκαν φέτος τον ξάδελφό μου, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα που είχε του Michigan. Τα θεωρούν ισότημα απ όσο γνωρίζω.
headbanger Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 δεν αναγνωρίζονται πουθενά στο εξωτερικό . αν θες να τα χρησιμοποιήσεις έξω , TEOFL μονόδρομος.
Lucifer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 δεν αναγνωρίζονται πουθενά στο εξωτερικό Αυτό είναι λίγο έξω απ' τα Μέγαρα.
Anubis13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Χμ...H δική μου εμπειρία δεν είχε τέτοιες λεπτομέρειες. Οσα Πανεπιστήμια (μεταπτυχιακά) δέχθηκαν φέτος τον ξάδελφό μου, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα που είχε του Michigan. Τα θεωρούν ισότημα απ όσο γνωρίζω. Για δωσε καμια πληροφορια που το δεχτηκαν.
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 δεν αναγνωρίζονται πουθενά στο εξωτερικό . αν θες να τα χρησιμοποιήσεις έξω , TEOFL μονόδρομος. διασταυρωμενο και σταυρωμενο αυτο...? οχι τπτ αλλο να μην μπω [καν] στον κοπο να κανω την αιτηση για το μεταπτυχιακο, μιας και ειναι τοσο απολυτα τα πραγματα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 διασταυρωμενο και σταυρωμενο αυτο...? οχι τπτ αλλο να μην μπω [καν] στον κοπο να κανω την αιτηση για το μεταπτυχιακο, μιας και ειναι τοσο απολυτα τα πραγματα Από εμπειρία προσωπική αλλά και συνανθρώπων μου, τα πανεπιστήμια του U.K. σχεδόν πάντα δέχονται το IELTS (με κάποια βαθμολογία). Τα υπόλοιπα certificates όπως Cambridge ή Michigan υπάρχει το ενδεχόμενο να μην τα δεχτούν (ειδικά εάν έχουν περάσει κάποια χρόνια) οπότε αποτελεί ευθύνη για κάποιον, να ενημερωθεί απευθείας με το ίδιο το πανεπιστήμιο/τμήμα που τον ενδιαφέρει.
LongTom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 δεν αναγνωρίζονται πουθενά στο εξωτερικό . αν θες να τα χρησιμοποιήσεις έξω , TEOFL μονόδρομος. Τουλάχιστον τα σουηδικά πανεπιστήμια δέχονται το Cambridge(και πολλά Τσέχικα εάν θυμάμαι καλά). Link @OP. Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις. Εάν θέλεις τίτλο μόνο και μόνο να έχεις έναν πάρε Palso που είναι πολύ εύκολο. Από τους 2 άλλους ο δυσκολότερος(και ο τίτλος με το περισσότερο βάρος)είναι του Cambridge και ο ευκολότερος(δια εμέ πάντα)είναι του Michigan(που απλά θέλει να είσαι γρήγορος). Εάν πάλι θέλεις τίτλο ειδικά για μεταπτυχιακό ή πτυχίο στο εξωτερικό το IELTS είναι καλή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα