Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια είμαι 16 χρονων και θέλω να φτιαξω σώμα και να πάρω όγκο.Είμαι 1.70 και 57 κιλά και παω 3 μήνες γυμναστήριο,αλλα και παω σε ομάδα μπασκετ.Τρώω αρκετά.Μεχρι στιγμης δεν εχω δει θεαματικέσ αλλαγέσ στο σώμα μου.Μήπως είναι ακόμα νωρίς ή κάνω κάτι λάθος

Ευχαριστω προκαταβολικα[/size]

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θελεις ογκο θα πρεπει να βαζεις περισσοτερα κιλα στα βαρη και να τα κανεις πιο αργα. Εγω παντως που επισης ειμαι 16 εχω δει φανερες διαφορες στο σωμα μου κανοντας γυμναστηριο δυομιση μηνες αλλα καθημερινα. Επισης δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα αν κανεις μια ασκηση και μετα πας στην επομενη χωρις μεγαλο διαλλειμα...δηλαδη να μην αφηνεις να ξεπριζονται οι μυες.

Δημοσ.

αν μπορεις να πηγαινεις για τρεξιμο καντω

επισης κοιλιακους, καμψεις και ελξεις αυτα μπορεις να τα κανεις και στο σπιτι

αλλα αφου πας γυμναστηριο σιγουρα ασχολησου και με βαρη

γενικα στη γυμναστικη οτι αφηνεις σε αφηνει.

για το φαγητο να τρωως απο ολα τα ειδη!

Δημοσ.

Ακουστε, σιγουρα εχω δει το σώμα μ να γραμμώνει περισσότερο και ασχολούμε πολύ πολύ με βαρη και δικέφαλους.Κάνω cross over,κάμψεις σε μηχάνημα, ελεύθερα βάρη (8 κιλα)και πολλά αλλα.Αλλα πιστευω πως θα έπρεπε να είχα δει και αλλα αποτελεσματα πχ.στηθος-δεν κάνω μπάρα- δεν έχει κάποια σημαντική αλλαγή ενώ κάνω σχεδόν καθημερινά peck deck κ.τ.λ.

και δεν ξέρω πέρνω και μια μπάρα πρωτείνης μετα τό τελος κάθε προπονησης (32% πρωτείνη)είναι καλό?

Δημοσ.

Αν θελεις ογκο θα πρεπει να βαζεις περισσοτερα κιλα στα βαρη και να τα κανεις πιο αργα. Εγω παντως που επισης ειμαι 16 εχω δει φανερες διαφορες στο σωμα μου κανοντας γυμναστηριο δυομιση μηνες αλλα καθημερινα. Επισης δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα αν κανεις μια ασκηση και μετα πας στην επομενη χωρις μεγαλο διαλλειμα...δηλαδη να μην αφηνεις να ξεπριζονται οι μυες.

wrong

αυτο κανει τους ηδη υπαρχον μυες ποιο lean...

Δημοσ.

Φάε φαγητό (4-5 γέυματα) την ημέρα κάνε 3-4 ημέρες βάρη πολλά κιλά λίγες επαναλήψεις (δες δλδ πόσα kg είναι το όριο σου και άυξησε σιγα σιγά τα kg)δλδ αν παίζεις 3σετ x 8επαναλήψεις η 8 να βγαίνει με το ζόρι.Και τις άλλες ημέρες λίγο αερόβιο.

Είσαι μικρός ακόμη οπότε πρόσεξε και τις επιρροές απο το γυμναστήριο έχεις άλλα 2-3 χρόνια μυικής φυσιολογικής ανάπτυξης μην μπλέξεις με συμπληρώματα κτλ...Και πρόσεχε με τα κιλά μην πάθεις καμια ζημιά στη μέση γιατι μετά θα τη έχεις σε όλη σου τη ζωή.

Δημοσ.

γυμναστη εχεις ρωτησει?

γιατι απ οσο ξερω δε κανει να κανεις ελευθερα βαρη ανηλικος,δημιουργειται προβλημα στην αναπτυξη...

Δημοσ.

Εγω παντως ετσι εχω τουμπανιασει... :mrgreen:

πρεπει να εισαι ο μοναδικος

μιας και αρκετα παχυσαρκα ατομα κανουν γρηγορα τα βαρη για προσομοίωση αεροβιας μιας και το βαρος τους

δεν επιτρεπει αεροβια και διαδρομους

Δημοσ.

16 χρονών παιδί και ασχολείσαι με τον όγκο;

Άνοιγε κανένα βιβλίο, πήγαινε καμία βόλτα και χούφτωνε καμία συμμαθήτρια instead ;) Όγκο στο σώμα, καθώς και κάμπριο, μόνο μετά την κρίση των 30 είναι "δικαιολογημένα". Βγες αγόρι μου από το γυμναστήριο, να χαρείς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...