Προς το περιεχόμενο

Power director 10


chrishusky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, εχω το εξης θεμα και χριαζομαι βοηθεια. Θέλω να αναπαραγεται στο βιντεο που φτοιαχνω 2 εικονες ταυτοχρονα. παραθετω μια εικονα μπας και καταλαβετε τι κανω.

παρατηρηστε στο ταιμλαιν παιζει πρωτα το βιντεο οταν τελειωνει θελω να παιζει η εικονα και ταυτοχρονα να παιζει και το 2ο βιντεο και οταν τελειωσει το 2ο βιντεο να ξεκινησει να παιζει η 2η εικονα και ταυτοχρονα το 3ο βιντεο. τα εχς βαλει στη σωστη σειρα αλλα οταν απο την πρωτη εικονα παει να αλλαξει στην δευτερη η πρωτη δεν συνεχιζει να φαινεται. ενω εγω θελω να φαινονται και οι 2 φοτο μεχρι το τελος. :-(

post-216501-0-59884000-1332542165_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να παίξουν δυο βίντεο ή εικόνες ταυτόχρονα, στο ίδιο πλαίσιο, πρέπει να μικρύνουν τόσο όσο χρειάζεται για να φαίνονται και οι δύο.

Αυτό που θέλεις μπορεί να γίνει μόνο με εφφέ και συγκεκριμένα ένα transition (μετάβαση), ώστε από τη μία εικόνα να περάσεις στην άλλη.

 

Νομίζω ότι το Power Director 10 έχει κάποια απλοϊκά transitions (τα ονομάζει Room Effects, στα αριστερά εικονίδια), από τα οποία μπορείς να διαλέξεις κάποιο που θα ταιριάζει στο θέμα σου και θα κάνει τη μετάβαση που θέλεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι :lol: .. εχεις δικαιο! εκανα crop image εφερε την μια αριστερα και την αλλη στη μεση και μου τις ρμφανιζε ταυτοχρονα!! Σε ευχαριστω πολυ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...