Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι , απο on telecoms να περασω στην hol, υπαρχει κανεισ στην περιοχη Θηβων κ Παναγη Τσαλδαρη που ν εχει ΗΟL να μου πει τις εντυπωσεις του?

Δημοσ.

η Hol λεει οτι εχει βαλει οπτικη μεχρι το καφαο....

λογικα αυτο δεν την θα δωσει κατι παραπανω?

αυτες τις βλακειες λενε οι πωλητες της Hol και μετα γιατι τους βριζουν ολοι.τους εχουν κραξει σε ολα τα Forum για τα ψεμματα που λενε.οτι οπτικη μεχρι πελατη οπτικη μεχρι καφαο οτι αγορασαν καφαο και τον δρομο.διαβασε το guide Που εχω στην υπογραφη μου και θα καταλαβεις πολλα.δεν υπαρχει αυτο.οπτικη οπως ειπε ο φιλος απο κατω εχει μονο ο οτε μεχρι τα καφαο για να δωθει vdsl.ακομα δεν εχει δωθει οποτε απλα καθονται.ειτε βαλεις Hol ειτε forthnet ειτε οτενετ θα παρεις απο το κτιριο του οτε στο περιστερι οποτε θα εχεις σε ολες τις εταιρειες πανω κατω την ιδια ταχυτητα.

ελεος τα ζωα της Hol.ελεος.

Δεν παίζει οπτική ίνα μέχρι καφάο πλην του ΟΤΕ.

και ουτε καν In use ακομα για το vdsl.

Δημοσ.

τι να πω βρε παιδια , μαλιστα ο πωλητης εψαχνε στην λιστα με τα τηλ να δει αν το καφαο εχει οπτικη, μα τοσο δουλεμα?

αν ειναι ετσι οπωσ τα λετε θα φυγω απο την on και τηα παω στην wind εχει πιο φτηνο πακετο μαζι με το κινητο

Δημοσ.

τι να πω βρε παιδια , μαλιστα ο πωλητης εψαχνε στην λιστα με τα τηλ να δει αν το καφαο εχει οπτικη, μα τοσο δουλεμα?

αν ειναι ετσι οπωσ τα λετε θα φυγω απο την on και τηα παω στην wind εχει πιο φτηνο πακετο μαζι με το κινητο

ενταξει ναι πεστου να κοιταξει μηπως και κατεβαινουν εξωγηινοι απο το διαστημα στο pc.κανε μια βολτα στο guide στην υπογραφη μου και θα δεις και τα μηχανηματα της hol(dslam) τα οποια ειναι μεσα στο αστικο κεντρο.δεν επιτρεπεται καμια εταιρεια για την ωρα να βαλει μηχανηματα ουτε σε Onu ουτε σε kv.μονο καμπινες επιτρεπονται και για την ωρα στην αθηνα δεν υπαρχει καμπινα ειδικα στο περιστερι αφου το περιστερι εχει α/κ κανονικα.

Κοινως αιθουσα παροχων και συνεγκατασταση μεσα στο α/κ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πες τα Χρυσόστομε poulinos!!!!Κι εδώ κάθομαι και ρωτώ:Σε τόσα και τόσα ευαισθητοποιείται η ΕΕΤΤ και η Επιτροπή Ανταγωνισμού,εδώ γιατί δεν τους βάζει χέρι,πρόστιμο και να τους αφανίσει από την αγορά;;;;

Δημοσ.

Πες τα Χρυσόστομε poulinos!!!!Κι εδώ κάθομαι και ρωτώ:Σε τόσα και τόσα ευαισθητοποιείται η ΕΕΤΤ και η Επιτροπή Ανταγωνισμού,εδώ γιατί δεν τους βάζει χέρι,πρόστιμο και να τους αφανίσει από την αγορά;;;;

απο ολα τα προστιμα που πεφτουν γενικως απορω τι πληρωνεται και ποτε.ειδικα τα προστιμα που πανε σε οτε.αλλα οι πωλητες της Hol και της teledome ποιοι ηταν ηταν οι ultimate ψευτες.ολο το περιστερι ειναι απο τις χαλια περιοχες λογω σιδερενια box εναερια καλωδια και ξαφνικα η Hol ηρθε να φτιαξει την κατασταση που δεν εχει φτιαχτει εδω και χρονια.

Δημοσ.

παιδια ολα αυτα ηταν ακρος κατατοπιστικα, κατι δεν μου εκανε απο την αρχη κ τωρα με επιβαιβεωσατε.

και μιας που ειμαστε στο θεμα, η wind στο περιστερι πως ειναι?

ο εξοπλισμος της?

το voice στο τηλ ειναι Voip?

Δημοσ.

αμαν αυτοί οι πωλητές της hol, πολύ παραπλάνηση.

γενικά το περιστέρι με οτε δεν πάει καθόλου καλά. δεν ξέρω όμως αν παίρνει μπάλα και τις άλλες εταιρίες αυτό.

Δημοσ.

παιδια ολα αυτα ηταν ακρος κατατοπιστικα, κατι δεν μου εκανε απο την αρχη κ τωρα με επιβαιβεωσατε.

ο εξοπλισμος της?

ειναι οπως ειναι και οι αλλες εταιρειες.το dslam της στην ιδια αιθουσα με τους υπολοιπους παροχους.το καλωδιο μεχρι το σπιτι σου το ιδιο που ειχες και πριν που ειναι του οτε.το τηλ της νομιζω δεν ειναι voip ισως να εχει και voip.ρουτερ δεν ξερω ποιο δινει.βεβαια αρκετοι εχουν παραπονο οτι σουρνεται τωρα τελευταια σε utube και σε browsing.

αμαν αυτοί οι πωλητές της hol, πολύ παραπλάνηση.

γενικά το περιστέρι με οτε δεν πάει καθόλου καλά. δεν ξέρω όμως αν παίρνει μπάλα και τις άλλες εταιρίες αυτό.

το περιστερι δεν παει πολυ καλα για τους παρακατω λογους.

α.ενα αστικο κεντρο και η περιοχη ειναι πολυ μεγαλη οποτε αρκετα σπιτια ειναι πολυ μακρια απο το αστικο κεντρο.

β.πολλα εναερια καλωδια απο σπιτι σε σπιτι του σπιτιου ο σπιτι.

γ.σιδερενια box που ειναι απο το 1940 και τα μισα εχουν οξειδωθει δεν εχουν φλαντζα για στεγανοποιηση κτλ.

επισης απο τα πολυ μεγαλα αστικα κεντρα

Δημοσ.

ο εξοπλισμος της?

Διάβασα και το post παραπάνω, αλλά επείδη τυχάνει να έχει Wind ο κολλητός μου, που μένει κοντά στο Alter, η Wind παίζει άψογα και η γραμμή κλειδώνει στα 14Mbps. Που ακριβώς βρίσκεσαι;

Δημοσ.

ο οτε στο περιστερι ειναι εδω.

Π. Τσαλδάρη 4

οποτε αναλογως ποσο κοντα ειναι καποιος θα παιξει καλυτερα.σιγουρα υπαρχουν και ατομα που παιζουν 20+ οπως σε καθε περιοχη.ατομα που ειναι κοντα.αλλα υπαρχουν και οι μη τυχεροι.η ταχυτητα sync ειναι βαση αποστασης και ποιοτητας.το πραγματικο κατεβασμα εχει να κανει και ποσο πιτα ειναι το dslam και γενικος ο παροχος με εξωτερικο κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...