lak10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 παιδια γεια σας εχω conn-x 24mbps ο οτε πρεπει να υποστηριζει και τ 2 προτοκολλα επικοινωνιας το θεμα ειναι πιο να διαλεξω?
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Και με τα 2 φυσιολογικά θα παίξει αλλα ολοι χρησιμοποιούν pppoe οποτε βάλε αυτο.
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ολοι πλεον παιζουν σαν πρωτευων Pppoe/llc. υποστηριζουν και Pppoa/vcmux αλλα δεν υπαρχει νοημα.μονο κανα πολυ παλιο dslam του οτε αμα εχει μεινει παιζει πρωτευων σαν pppoa/vcmux. (κατι 2mbps)
lak10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια και τον χρονο σας
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 οτι αλλο ειναι εδω ειμαστε.επισης ολη η ελλαδα vpi 8 vci 35
lak10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 επανερχομαι γιατι με το pppoe/llc εχω αποσυνδεσεις δεν ξερω γιατι. τωρα εχω βαλει pppoe/vcmux και δεν μπορω να συνδεσω το ps3 μεσω pppoe ενω πριν μπορουσα αλλα δεν θυμαμαι τι ρυθμισεις ειχα
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 επανερχομαι γιατι με το pppoe/llc εχω αποσυνδεσεις δεν ξερω γιατι. τωρα εχω βαλει pppoe/vcmux και δεν μπορω να συνδεσω το ps3 μεσω pppoe ενω πριν μπορουσα αλλα δεν θυμαμαι τι ρυθμισεις ειχα αν σβηνει το dsl δεν φταιει το pppoe/llc. β.το ps3 δεν εχει καμια σχεση με pppoe η Pppoa.απλα βρισκεις το wireless η συνδεεις καλωδιο και συνδεεται.δεν αλλαζει τιποτα ειτε ειναι Pppoa ειτε Pppoe. γ.κανε firmware update sto router μηπως διορθωθουν οι αποσυνδεσεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα