Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λες μου θυμίζει το

Θέλεις να βγάλεις λεφτά από το facebook;

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις Λογαριασμού, απενεργοποίησε τον λογαριασμό σου και τράβα να δουλέψεις!

Αν θες να πληρώνεσαι πιάσε μια δουλειά άσε το farming για τα Κινεζάκια.

Δημοσ.

To Diablo III θα κάνεις farming και θα πουλάς τα items σου...

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις μέχρι 15 Μαϊου και να σκάσεις 60 euro...και δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να ζήσεις απο αυτό. Πάντως ναι θα γίνεται.

Δημοσ.

ξερει κανεις πως μπορω να βρω παιχνιδια που να μπορεις να πληρωνεσε μεσω paypal ?ειναι αξιοπιστα?

Ρε, ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ εσύ:

εδω ο αλλος εχασε 250 ε και προσπαθει παλι σορρυ αλλα εγω δεν θα μπω σε αυτο το τριπακι κακομοιρης εισαι εσυ φιλε που καθεσε ολη μερα στο pc και λιωνεις για 100 ε τι να λεμε τωρα

Φίλε έχει τόσο ωραίες μέρες καλο ειναι βγες καμία βόλτα να σε δει ο ήλιος

Να γράφεις πιο συχνά :-D

Δημοσ.

δουλευω αλλα για ενα εξτρα εισοδημα δεν θα με χαλαγε να βγαζω παιζοντας παιχνιδια ! σκεφτομαι να το παρω το diablo επαιζα και το 2 παλια

που τα πουλας τα items του diablo σε πιο site?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Περίμενε να μεγαλώσεις λίγο, θα βγάζεις πιο πολλά.

Δημοσ.

Στο diablo ακυρώθηκε αυτό που λέτε, και τα χρήματα που θα βγάζεις από πώληση αντικειμένων στο auction house του παιχνιδιού, θα παραμένουν σε balance και δεν θα μπορείς να τα "τραβήξεις".

Δημοσ.

Kαι να ηταν rl λεφτα, γινεται καποιος με μια ωρα την μερα να ανταγωνιστει τον λιωσηματια?

Δημοσ.

Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Το RMAH (real money auction house) θα λειτουργήσει κανονικά. Απλά θα έχεις 2 επιλογές.

Μένουν σε balance στο battlenet account σου για να αγοράζεις Blizzard games or subscriptions χωρίς να παίρνει fee για το transiction η Blizzard

ή

Μπαίνουν σε paypal και για κάθε συναλλαγή η Blizzard κρατάει ένα ποσό. Ενδεικτικά στο beta test του RMAH το χαμηλότερο που μπορείς να βάλεις ένα item για πούλημα είναι 1.25ευρώ και η Blizzard κρατάει το 0.25. Δεν ξέρω αν αυτή θα είναι η αναλογία και στο Launch του παιχνιδιού.

Οτιδήποτε παραπάνω με αυτό http://www.insomnia.gr/topic/248988-diablo-iii/page__st__2210

Υπάρχει και το online poker βέβαια...

Δημοσ.

το second life ειναι πια βαρετο για μενα το ειχα παιξει απο της αρχες που ειχε βγει το αλλο δεν ξερω τι λεει?καλο?

το on line poker χασουρα δεν ειναι?

απαραδεκτο αυτο το game χαλια γραφικα

Δημοσ.

Κι εγώ μόνο το Second Life ξεκίνησα να παίζω όταν ήμουν πρωτοετής,αλλά επειδή είχα και First Life το εγκατέλειψα κάπου! :-D

Στο Entropia απλώς είχα γραφτεί κι ούτε καν το'παιξα,αλλά νομίζω ότι είναι ίδια αυτά τα 2...

Online Poker?Δύσκολα...Live Poker το συζητάμε!

Δημοσ.

live poker εννοεις να παιξουμε απο κοντα?ασε καλυτερα δεν μου περισσευουν:))))))))για on line poker ποιο ειναι αξιοπιστο site?

Δημοσ.

live poker εννοεις να παιξουμε απο κοντα?ασε καλυτερα δεν μου περισσευουν:))))))))για on line poker ποιο ειναι αξιοπιστο site?

τα πιο πολλά αξιόπιστα είναι...το θέμα είναι για να κάνεις ένα σοβαρό cash out κάθε μήνα θέλει να ασχολείσαι πολλές ώρες με μελέτη(βιβλία,εκπαιδευτικά βίντεο, συζήτηση χεριών) γιατί ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός και το επίπεδο έχει ανέβει πολύ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...