opera Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Σε παλαιοτερο εγκαυμα κατα αυτο το τροπο και το εγκαυμα εφυγε ολοκληρο, και κανενα προβλημα δεν εχω. Μην αρχισω τωρα τις ιστοριες για το 401 γιατι θα κλαινε και οι πετρες. αν θες ρωτησε γιατρο να σου πει τι κανει το οινοπνευμα στους ιστους ,και μετα κανε οτι καταλαβαινεις
GoLdMaNn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Επισης σε φαρμακειο πηγαινε παρε τεραμυκινη.Ειναι οτι πιο φθηνο υπαρχει για καψιμο.Εγω που ειχα παθει χοντρο εγκαυμα στο χερι(ειχε πεσει πανω στο χερι μου ζιπελαιο και πηρα φωτια) πηγα στο φαρμακειο για να παρω PULVO και με βλεπει μια κυρια και μου λεει εμενα ο αντρας μου δουλευει ΔΕΗ(νμζ κιολας δν θυμαμαι) και παιρνουμε τεραμυκινη με το κιλο και ειναι οτι καλυτερο.Ε λεω και γω δν βαριεσαι εχω παρει 300 πραγματα αυτο θα με πειραξει και πραγματι ηταν το πιο δραστικο αλλα ειναι λιγο επωδυνο οταν το βαζεις νιωθεις ενα ελαφρυ καψιμο.Οχι πολλα πραγματα αλλα νιωθεις διαφορα.Επισης τραβα σε καμια ψησταρια να ρωτησεις αν εχουν τιποτα για το καψιμο.Εγω οταν ειχα καει ρωτησα σε μια ψησταρια και βαλαν μια βρομερη αλοιφη(πορτοκαλι,δν θελω να ξερω τι ειχε μεσα) και μετα απο 10 λεπτα δν ενιωθα καθολου πονο σαν να μην ειχα καει.Ελπιζω να βοηθησα και ευχομαι καλη αναρρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα